- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Manitou #160768 üzenetére
Li-ion akku van bennük, amik élettartamát drasztikusan csökkenti a teljes lemerülés, ezért érdemes időnként napoztatni az órákat és nem sötétben tárolni. Ha 1-2 nap után se sikerül életet lehetni bele, cserélni kell az akkut, legolcsóbb talán ebay és hasonló forrásokból rendelni és egy órással beszereltetni.
Stewen1967: a bulova nem hőkompenzált, ott a magasabb frekvenciával játszanak. A Seiko 4F, 8F szerkezetek is megfizethető árúak voltak, de már kifutottak, GS alatti kategóriában már csak a 8J fordul elő néhány belpiacos modellben. A Citizen A660 és A010 szerkezeteket se hagyjuk ki, ott vannak a Seiko 9F mellett.
A Rolex régóta nem készít kvarcot. -
-
-
orvil
tag
válasz
Manitou #26635 üzenetére
a bicaj az hobbi, de nem hinnem, hogy egy darab rolex az mar hobbi lenne. ha van 5 orad, akkor ok, de ha van 1 akkor az nem hobbi, hacsak nem az valakinek a hobbija, hogy 1 orat nezeget a kezen. akik alapbol rolexet hordanak es nem egy van nekik, hanem mondjuk 2-3-4-5 ertekes karora, na azoknak az embereknek kicsit mas hobbijaik vannak, mint az orat nezetegni, pl autoverseny, golf, repules. sajnot otthon csak a nyalat csorgatja az ember a draga orak lattan, esetleg mint a kollega is irta fent kitartoan gyujtoget es megveszi az alomorat, majd beteljesul a szerelem, itt meg majd minden kollegamnak rolex meg omega vigyel a kezen de max annyit tudnak hogy automata es ennyi, le sem .... ha megtetszik nekik az ora a foutcan besetalnak az uzletbe es KAMATMENTES hitelre ovek is a darab mondjuk 36 honapra. es nem szegyen hitelre venni az orat, mert mindent hitelre vesznek, minek adjon ki valaki £7000 egyben, ha havi par100 fonttal kamatmentesen kicsengetheti.
Zozzer888: miert torodnel azzal, amit masok mondanak vagy gondolnak, mikor az ora a te kezeden van?
az autos peldara visszaterve en pl usa-ban vettem egy sub homage-t, automata, marha jo kis darab es kb 100-150$ volt, semmi felirat, semmi jelzes, de megis jo kis ora mert nem sajnalom, megsem erzem magam luzernek mikor kiszallok/beszallok a kocsimba, ami kicsit komolyabb, mint egy A6 .... -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Manitou #23796 üzenetére
Tudom ez igaz, de mindennel így vagyok kb.
Csak utálok hulladékot venni és általában ami tetszik az drága sajna. Hamisítvány meg nem érdekel. Ezért nem értem a külföldi és az itthoni árakat. Mert ha 2k dolláros nem eredeti csak a 1-1,3MFt -os akkor tényleg neki sem állok gyűjtögetni. :/
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Manitou #7440 üzenetére
Egy kisebb vagyont kifizetni,hogy majd perceket tévedjen havonta és eméssze a pénzed szervizelésre?!...mindenre jó,csak arra nem amiért elsősorban legyártották!
Annó egy havi fizetésemért vásárolt Seiko 5-öm ott csúcsórának számított,de sosem tudtam megbékélni havi 0-3 perces eltéréseivel és még a forradalmi automatika sem kárpótolt a pontatlanságért. ...engem őrületbe tud kergetni valaminek rendeltetésszerű használhatatlansága.
-
Dr.Zoo
őstag
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Manitou #7074 üzenetére
Azzal a 4 szeggel van rögzítve a számlap?
....ezt a Jaga-t illene ismerni?
Göröööööög?!
Vége a hülye kérdéseknek.
-
Palika71
őstag
válasz
Manitou #6995 üzenetére
Pár hete a kezembe került egy arany Patek. Kb. 4-5 éves volt.
Én nagyon tisztelem a Patekot, az előtt még élőben sem láttam ilyet, hát még kézben.
Azt hittem, hogy majd jön az orgazmus.
De sajna nem dobott fel, mert egy olyan emberé volt, aki csak használja, de nem tiszteli, vagy még szerintem nem is szereti. Így az óra pont úgy is nézett ki.
Kiábrándító volt.
A tulaj tényleg csak azért vette, mert megteheti, és hogy demonstráljon vele.
Még csak azt sem tudta az automata órákról, hogy néha szervizelni is kell őket. -
macikos
addikt
válasz
Manitou #6995 üzenetére
Az emberek 99%-a teljesen hülye az órákhoz. A maradék 1% nagyjából ért hozzá. Na ennek az 1%-nak pedig talán ha az 1%-a szakértő, mint itt a topikban Seiko.
Na de az átlagember ránéz egy órára, az alapján dönti el, hogy milyen az óra, hogy:
1.Mennyire csillog - akkor bizony drága
2.Mennyi gomb, szöveg van rajta - akkor bizony sokat tudEnnyi. A forgatható lünettáról, a kronográfról, semmiről nincs fogalmuk, hogy mi miért van az órában, mire használható. Nekik csak annyi kell, hogy virítson a csuklón és minél feltűnőbb legyen. Szerinted Police meg többi okádék divatórákat miért veszik az emberek?
A másik pedig, hogyha esetleg elkezdesz nekik mesélni 1-2 dolgot az órádról, nem fogja őket érdekelni. Egy dologra kíváncsiak: "mennyi vót?"
Egyébként ugyanez van, ha telefonról, notebookról, digitális fényképezőgépről van szó
-
Eagl3
veterán
-
macikos
addikt
válasz
Manitou #6712 üzenetére
A DLC a Diamond Like Carbon rövidítése. Ez egy vékony szénbevonat, kb. mintha gyémánttal lenne bevonva az óra. A keménysége többszöröse az acélénak. Ez a bevonat minőségétől függ, de jellemzően minimum 3-5-ször keményebb.
Pár éve arról szóltak a hírek, hogy a mobiltelefonoktól kezdve, a legtöbb használati tárgyat DLC-vel fogják bevonni. Na azóta vonják be őket... drága eljárás, ráadásul a gyártó nem örülne, hogy nem kopik a külseje annak a nyamvadt telefonnak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Könyvajánló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest