- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #238528 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon a nem üveghátlapos Curv-ekben is ilyen szépen megmunkált szerkezet lapul-e. Végül is van a Moonwatchnál olcsóbb Curv, szal beleférhetne egy modernebb werk. Híres órák esetén általában nem rajongok a változtatásokért, de a Bulova esetén a méret sem egyezik az eredetivel, a szerkezetnek meg aztán totál semmi köze ahhoz, ami a Holdon járt, mivel az nem is kvarc volt, szal nyugodtan kicserélhetik.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #238369 üzenetére
Most már én is inkább az egyszínű szíjakat preferálom (akár színes, akár színtelen), de van/volt sok csíkos is, mert mindent ki kell próbálni.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #238336 üzenetére
Így van, a kvarc olyan jellegtelen. Amúgy is úgy vagyok vele, hogy egy bizonyos összeg felett már automatát vennék, nem kvarcot. Ettől függetlenül szeretem és praktikusabbnak tartom a kvarcokat. Mondjuk a szuperkvarc Citizen kivétel, azt ha lenne rá cash azonnal megvenném. Másik kivétel a Bulovák.
-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@ #238336 üzenetére
Viszont megtette helyettük 100 másik gyártó, és vannak egész jó homage-ok is. Persze, azokra nem Omega van írva, és nem is egyezik 100%-osan a dizájn, de úgyis inkább a sztori adja el a Moonwatch-ot is, nem a mindentverő dizájn.
Legalább is szerintem semmi kiemelkedőt nem nyújt a kategóriáján belül a Speedmasterek külseje, inkább csak tisztes iparosmunka, sok szebb órát találni annyiért (meg olcsóbban is). Ezt szigorúan csak a dizájnra értem, a minőségről és kidolgozásról nem tudok nyilatkozni. Ettől függetlenül nekem is nagy álmom egy Moonwatch.
De ha lenne 42 millis Bulova Moonwatch, akkor el is engedném az Omegát.
-
-
lenox
veterán
válasz
@mriya@ #238034 üzenetére
Marmint ha a gyarbol jott es uj? Akkor nem, de nem merult fel bennem, hogy ez uj lenne. Es emlekeim szerint szerviz utan is lattam mar, hogy foliat raktak orara, annal eletszeru igen.
Nem tudom ott kinek kell irni, az adminnak. En amazonon irtam mar a hamis orak ugyeben, biztos itt is lehet. Persze nem probaltam, lehet, hogy nincs ertelme.
-
hallador
addikt
válasz
@mriya@ #237676 üzenetére
Ja ja.
"The resin housing is the ideal everyday companion. It is durable, lightweight and relatively insensitive to cold, heat or other external influences."Igen igen meg minden g-shock bírja a - 10/20 fokot, és minden g-shock bírja a magas hőmérsékletet, de emellett pedig könnyű is. Valamint a tokja kifejezetten arra van tervezve, hogy Munka óra legyen.
Abban egyetértünk hogy mindennapi viseletre egy G nem kell, de akkor dobjuk ki a komplett Master of G szériát nem kell, ott az 5600 mindenre is jó. Casioék tévedtek van ilyen. -
Deer76
aktív tag
válasz
@mriya@ #237499 üzenetére
Hát megtartanám, még lehet használnám is.
Érdekes, hogy annak ellenére nem számít különlegesnek, hogy már rég megszűnt gyártó rövid ideig gyártott terméke...dzsi23: Hát a Bambino annyit nem ér meg nekem, tényleg ilyen régebbi órán gondolkodtam. (Mindettől függetlenül egy Casio Edifice is tetszik, de nem akarok kvarcot.)
-
hallador
addikt
válasz
@mriya@ #237460 üzenetére
A szokásos, kétezer forintos órájában jött Budapestre Ferenc pápa
Casio Confirms Pope Francis Wears A Humble Wristwatch Unlike Previous Popes
Ami jó annak nem kell reklám. A jó az jó. Nekem is van egy F91w-m, és valljuk be a világ legjobb órája, pont annyit tud amit kell.
Menő!
-
heartdown
csendes újonc
válasz
@mriya@ #237463 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Szögletes már van csak ez is megtetszett. Integrált szíja a TISSOT T-RACE CHRONOGRAPH-nak van, nem? A negyedik pont a kocka
Bevallom számomra is a PRS 516 és a Hamilton a szimpatikus de ilyen árakon már maximalizálnám a dolgot és a lehető legjobbat venném. A kettő közül minőségben van különbség? Ha szerkezetben nem is de összeszerelésben, anyaghasználatban stb.
-
Yszapos
tag
válasz
@mriya@ #237429 üzenetére
Persze, nem az óra lenne egy olyan helyzetben a legnagyobb problémám. De azert mégis. Nem bonyolitanám túl nagyon. A kinézett gshock talán megfelelő lenne, de azért keresgélek még. Karóránál maradva tippek még esetleg max 50000 forintig?
Am ha egy mai belépő kategóriás automata órát konkrétan mako II soha nem viszek szervizelni mi baja lehet egy idő után?
-
gipsztigris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest