Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg.960
tag
Nagyobb értékű használt óra vásárlása esetén, eredetiség vizsgálatot hol tartanak, ahol írásos formába is adják a megállapításokat? Tudtommal a WDL egy balhés ügy miatt már nem foglalkozik ilyesmivel. (Csak olvastam)
-
@mriya@
őstag
Acél g-shock.
https://www.facebook.com/groups/1775053016128491/permalink/2208264979473957/?sale_post_id=2208264979473957
-
BAti77
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Írtam privát...
-
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19
üzenetére
Igen, azzal a számlappal én is szerelembe estem. :)
A kocka G-Shock meg a világvége esetére kell hogy kéznél legyen.(#213382) gipsztigris - > Engem is nagyon megfogott a Suunto, csak én semmiképp nem akartam inverz kijelzőset. Nagyon kényelmes amúgy, féltem hogy meg fogom bánni, de cseppet se.
-
SOAD19
addikt
válasz
Nimda
üzenetére
Takaros gyűjtemény, de hiányzik még egy 3-as óratartó doboz, hogy bezáruljon a "kör", így nem az igazi az összkép.

Mostanában töprengtem, hogy lehet kellene majd venni még egy órát, mert azt mondják, hogy párban szép az élet. Két órám van, plusz én, az három, azaz páratlan, tehát... Vagy magamat nem kell beleszámolni?!
A napokban újra fent volt a Mako III drop-on, azt el tudnám viselni (kék számlapost) egy acél színű lünettával, ebből a videóból kiindulva: [link] De, nem találtam infót arról, hogy ez megoldható lenne-e, kapható-e hozzá megfelelő méretben olyan lünetta. Úgyhogy elengedtem. A Citizen BJ7100-82E tetszene még, de jó pár valós képen az látszódik, hogy a funkciógyűrű nem passzol a számlapon lévő festett indexekkel, és emiatt vélhetően a mp. mutató se üt a funkciógyűrűn lévő indexekre. Nem értem, hogy miért nem figyelnek, erre kicsit jobban oda.
-
Nimda
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Lassan vennem kéne óradobozokat, mert elfogyott a hely. Idén már nem tervezek órát venni, de ilyet legalább annyira badarság kijelenteni, mintha azt mondanám, "soha".

Ezek az órák valamiért a kosárban landoltak, mindegyikhez tartozik valami apró történet, (legalábbis ezt próbálom magamnak bemesélni, amiért meg kellett vennem)
látható, hogy az abszolút alsó szegmenst képviselik. Az ember ugye tudatosan, a pénztárcájához mérten keres valami tetszetős darabot, de hát a lényeg ugye az, hogy a gazdájának tetsszen. Vannak közöttük soha nem hordott darabok is (majd egyszer).A minőségért bocs, telós kép:
-
Misi1979
őstag
Kíváncsi vagyok, első rendezvénnyel kapcsolatban a rendőrség helyszínen történő lopás miatt, vagy ott megtalált, már ellopott óra lefoglalása miatt száll ki
(általában csak az egyik, de volt, hogy mindkettő..)Az, hogy hamisítványok is bőven vannak, már szinte megszokott..
-
soldier2
őstag
válasz
FerNandor
üzenetére
Gyönyörű, ha nem lenne hasonló (már annyiban hasonló, hogy elegáns, nem spprtos) 2 is tuti rámozdulnék. Azért lehet így is.....
U.i. Mióta ilyen korán sötétedik a búvár (SPB071J1)elég egyeduralkodó lett a csuklómon. Annyira könnyen leolvasható marad még vaksötétben is akár órákkal az után, hogy fényt látott, hogy verhetetlen.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Vardar
üzenetére
Ez valójában Seiko, ugyanaz a cégcsoport, ez az olcsóbb márkáikhoz készült szerkezet. Infót azért nem találni róla, mert a fórumozós óramániások ingerométere nem lendül ki tőle. Egyszerű kvarc, működik, mire eljön az akkucsere ideje, talán már nem is akar majd rákölteni a tulaj. Én inkább feljebb lépnék legalább egy kategóriával, Casiók, Citizenek, Seikók, Orientek között szebbeket találni.
Illetve ennyi pénzt nem adnék érte, külföldről, megbízható boltból sokkal olcsóbban lehet venni. -
Vardar
tag
Sziasztok!
Ismerős keres napelemes kvarcórát, nagy hirtelen [ezt a Pulsart] találtam neki, viszont erről az Epson szerkezetről sok véleményt nem leltem a neten. Megbízható, hosszan tartó konstrukció ez az óra? Ha esetleg utólag a sima üveg zafírra lenne cserélve, az befolyásolja a napelem töltését? Illetve most gyorsan utána olvastam a napelemes technológiának, igazából csak az akku szorul kb. 10 évente cserére (tömítések kb. 3-4 de ezt alapvetőnek vesszük), maga a napelemes panel nem? -
futizoli
tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Két óra közt vacillálok, és nem igen tudok dönteni, hogy melyikre lenne érdemesebb beruházni.
ad1:Orient Mako III
ad2:Citizen AT2141
Tapasztalatok, vélemények egyéb...érdekelne tényleg.Köszönöm.
-
FerNandor
őstag
Ez a Seiko megunhatatlanul gyönyörű.

-
futizoli
tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Talán a sárga szendvics számlapos, de bármelyiket örömmel viselem.
-
futizoli
tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Na jó, 20+
Szerencsére nem szól bele.
-
-
Lev Abalkin
tag
válasz
djeperto
üzenetére
Konkrétan fogalmam sincs.
Itt valószínűleg kapsz majd másoktól tippeket, hogy melyik órás foglalkozik felújítással, de azt is el fogják mondani, hogy a teljes körű felújítás több tízezer Ft-ba is kerülhet, szóval ha örökség, és meg akarod tartani (és megéri neked), akkor mehet, de eladni árában nem tudod majd (hacsak nem valami ritka, keresett széria).(Off: Nem hiába olvasom a fórumot, a tudás igazi kútfejévé váltam - mint sokan mások
) -
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
🤘 kérdés: van egy még kézzel húzós amfibiám, családi örökség. Fel szeretném újjítani. Kihez fordulhatok?
-
Lev Abalkin
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
De semmi buzulás! Buzulás az nuku!

-
pulutodurumo
őstag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Nyugi, én is szinte mindig színben passzoló órát veszek fel.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Empsepo
üzenetére
Már úgy értve "szégyen", hogy engedek a világi hívságoknak, és összepasszítom a kiegészítők színét. Először nem is volt tudatos, hogy a bézs-barna Hamiltont barna cipőhöz kapom fel + barna irattárcát + egy barna nyelű Spy Delicát rakok el, a nejem jegyezte meg...Nem vigyázok, és beszippant a divatvilág

-
Empsepo
senior tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Dehogy szégyen! Miért lenne az?
Egy minőségi órát viselsz.
A többi meg...
Na azok csak kiegészítők.
-
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Azt meghiszem! Azon agyalok, hogy veszek egy újat megint. Tenyleg egy kapudrog!
Mennyi is van nekem? 3?
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Van 2 Amfi. (1 fehér számlap+türkiz lünetta+710-es tok+kék lukas szilikon szíj; 1 fehér-piros Radio Room 710-es tokkal gyári fémszíjjal.) Hová fokozzam, főleg hogy már adtam is el (2-t). Az Amfi a leggyilkosabb drog, ha rákattansz
Viszonylag olcsó, és végtelen a variációk száma. Főleg nyaranta hordom őket, és (szégyen
) inkább divatcikként, mert faszán össze lehet hangolni cipővel, pénztárcával, zsebkéssel, stb... -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Szerintem jól elélnek azokból a vásárlókból, akik nem lusták beírni egy email címet (mondjuk egy olyan email címet, ami direkt az ilyen regisztrációkhoz van).
Én pl. kapom a "hírlevelet" tőlük, és szoktak lenni egész jó ajánlatok. Szívesebben látom, mint pl. egy emagos vagy alzás f0st.
Bajom nincs belőle. -
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Vostokot vagy Poljotot kell venni. Ott nincs gond a furatokkal. Nem csinálnak más furatot soha.
-
gergo5991
őstag
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Határozottan NEM! Én futottam bele 2 mikrobrandba, ahol ez probléma.
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ezt én sem értem, hogy ennek így mi értelme. Gondolom akik valós címet írnak be, azoknak küldik a reklámokat utána.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Nincs ezzel gond szerintem, egész egyszerűen náluk van a pénz.
A nagy hal megeszi a kis halat. Ez így van minden szegmensben, nem csak az óraiparban.
Eleve egy családi vállalkozásként indult, nem volt akkora cégcsoport mögötte, mint mondjuk a Swatch.
Láttak benne fantáziát, és tudtak olyan árat mondani, amire apáék rábólintottak.
Szerintem a mozgásterük ugyanúgy megmaradt. -
válasz
mert_csokis
üzenetére
Beírtam egy nemlétező emailcímet és jelszót és látok mindent.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
A hozzáállásukat.
Ha van egy kis érzékem webshop üzemeltetőként, akkor nem kötöm regisztrációhoz azt, hogy a paraszt egyáltalán meg tudja nézni az árakat, mert az emberek nagy részénél ez negatív érzéseket kelt, és hagyják a pi*ába az egészet.
"Nagyon különlegesek vagyunk ám gyerekek, regisztrálnotok kell, ha látni akarjátok az árainkat.
Mi közösséget építünk, mások vagyunk, mint a többiek...és persze, kell az e-mail címetek is." -
dzsi23
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
Mit árul el?
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
Óóóóóóó..... Jézusom...
Engem még nem vettek meg a kincsik és ez szégyen, hogy mindenre ráteszik a kezüket..... Szerintem..
Elnézést kérek.
-
gergo5991
őstag
nemtudom ismeritek-e az oldalt de: [link]
rendeltem már innen, nem órát de másat, és az nálunk (SK) megakadt a vámon szóval végül nem lett olcsóbb az itthoni piaci árnál. -
mert_csokis
senior tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Mivel többször írtad már ezt velük kapcsolatban, így kicsit kutakodtam. A Rotary márkát birtokló céget (The Dreyfuss Group) még 2014-ben vásárolta fel egy Citychamp nevű kínai befektető.
link
Hivatalosan úgy írják, hogy 2014-ben lett 100%-os részesedésük a cégben. Ergo az övék.
Ezzel a bevásárlással gyakorlatilag három márkát szereztek meg.
link
Plusz övék a Corum nevű francia, és az Eterna nevű svájci márka is.
Maga a Rotary egyébként tényleg Svájcban bejegyzett cég, de leginkább angol gyökerei vannak. Ez persze semmit nem von le annak értékéből, hogy 124 éve vannak piacon.Nemrég rendeltem be a krém számlapos Oxford modelljüket, nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat élőben.
link
Egyébként tényleg szép órákat gyártanak. Sokan nem is ismerik őket, pedig mindenképp nagyobb értéket képviselnek, mint egy DW és társai. -
Csari93
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Hasznos infók voltak ezek, köszi.
Igen, én is láttam ma hogy a daydate-ben nem zafír van, csak úgy árulják.... És azért SouFei is sumák, WR200-at ír. 
@djeperto, gipsztigris: zsírzsííír
-
gipsztigris
addikt
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Már most szuper!
-
SI-ZO
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nagyon szép
Hol vetted a számlapot? -
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Sajnos az "explorer" is ugyan olyan, mint a "sub".
-
Sungoo
addikt
Egy adalék a Tisellekhez. Ha valaki szeret szíjat cserélgetni, ez a márka szintén nem ajánlott. Annyira közel vannak a furatok a tokfülön a tokhoz, hogy képtelenség másik szíjat rátenni a gyári acélon kívül. Már második alkalommal futok ebbe bele.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Csari93
üzenetére
Kék számlapos? Azt nem ismerem. Fekete v fehér számlapos van, és zafír csak a sima dátumosban van, ha jól tudom - day-date kerülendő. Gyári képnél csak rosszabbat tudok küldeni, 16cm-es csuklótól felfelé jó a mérete /40mm tok, rövid tokfülek/. Élethű, amit a gyári oldal készít, nincs benne sumákság. SuoFei kereskedőt ajánlom, mert ha másnál nagyon akciósan vásárolsz, belefuthatsz régi csövekbe gyengébb fénnyel. Nekem a 12-es vari jött be leginkább /acél, zöld csövek sugár irányban/.
Nimda : Nekem átcsúszott mindkettő, szerencsém volt. Egyébként +27% meg a kezelési költség meg még három hét. Legalább két éve van meg az első, talán három - nem akart szétesni eddig. Zafírt is bemértem, tényleg az. Nyomáspróba elmaradt, nem viszem vízbe.

-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Tökéletes megemlékezés az évfordulóról, az eredeti Astron is aranytokos luxusóra volt, a szerkezet is nagyon jó választás a 9F helyett, amit már elsütöttek a 2000-es kollekcióban.
-
Nimda
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Jól néznek ki ezek a Carnivalok. Ha valaki olcsó tritium csövest akar, talán nem rossz választás. A kérdés, hogy mennyire marad egyben, évek után is. Mennyire jön ki az ára míg ideér?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) inkább divatcikként, mert faszán össze lehet hangolni cipővel, pénztárcával, zsebkéssel, stb...