Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Akkor onba!
Hamiltonok nekem is tetszenek, de azt mondják durva karcmágnes a polír peremük és gyenge a lume (ráadásul mutatókon erősebb mint a számokon- instant kill), engem ezek eltántorítanak, ezért inkább amiket linkeltem. Szerintem nagyon szép a mint számlap de tudom ez szubjektív
Sportos elegáns óra.Polarstar:
Link
faszbuk de nyilvános poszt! Neten nem értem miért nincs róla semmi.@Lev Abalkin 212397: Miért? Magyar a tervező, a dízájn, a szöveg, lehet hogy nem magyarba készült a tok (van infód?) de inkább mint baltával faragott legyen ez is.
-
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Szerintem meg sokkal menőbb és sokkal nagyobb hülyeség el...ni ennyi pénzt egy különleges, de a tömegek által lenézett japán kvarcra, mint egy alap svájci mechanikusra.

Mindenkinek:
Miafasz ez az OFF mánia egyre többeknél? Zavarja a szemeteket a kontraszt? -
Lev Abalkin
tag
válasz
Csari93
üzenetére
A Bulova Moonwatchhal crono-sóvárgásomat - úgy érzem - évekre kielégítettem. (persze...és az Okean?) MkII, Smith: egy Hamilton Khaki King is a célkeresztben van. Traska: ránéztem, és javult a torokgyulladásom...
A Balaton az tényleg ott van! Tipográfia, magyar nyelvű feliratok (Herdsman?), igazi stílusbravúr!
-
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Helm most lesz újra, de sajnos másra kell a zsé pedig egy vanuatu az... sóhaj
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Valami Zelos, ami még nem fogyott el.
Vagy Helm, ha bírod a súlyemelést. Bár azokat is vadászni kell. -
@mriya@
őstag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Nem: "The watches list on this website are all stored in United Kingdom warehouse, and have paid duty and tax and customs clearance, Europe Union customers order watches from this website is free duty and tax."
-
Csari93
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Ismert japán vonalon kívül: Poljot Navigator, Strela chrono 40mm ST19 zafír, MkII Cruxible, Smiths Everest, Traska Freediver Mint (ez olcsóbb)
Ezeket mind nagyon birtokolnám.
Ja, és most esetleg Herdsman Balaton!
Ebben a mérete és a kristályüveg zavar. -
Lev Abalkin
tag
fagyalllo: A Casioval rádöbbentettél, hogy sznob vagyok...(Persze, csak a lehetőségeimen belül.) Citizeneket mindig megsüvegelem, csak nekem sok rajtuk a pont-pont-vesszőcske...
Lauda: és ha megtoldom még egy vesével?
petipetya: mentve! Van bronz + meteorit számlapos órájuk is. Meg kell bolondulni. Ezekre gondolom rájönnek a közterhek?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Abból semmit. Dobnék mellé 400 ezret és egy ilyen attesat mondjuk: https://www.japan-onlinestore.com/citizen/attesa/AT9095-68E?sort=p.price&order=DESC&limit=100
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Én most a Ball-ra gyüjtök. A jobból már elég volt.
Lev: Az orosz kronográfok hirtelen eltüntek a piacról. Emelkedni fognak az árak. Magam is meglepődtem.
-
Lev Abalkin
tag
Hirtelen az öletekbe hullik 160 e Ft. Reflexből milyen órát vennétek a meglévők mellé? (Nem trollkodás a célom, csak szeretném a látókörömet szélesíteni. Aki unja már az ilyen kérdéseket - kvarc vagy mechanikus, stb. - attól bocs.)
-
fagyalllo
őstag
válasz
IvI88
üzenetére
Vedd meg azt, amelyik legjobban tetszik, mindegyiket meg tudod nézni itthon személyesen, nem kell vakon rendelni, mindhárom bevált, megbízható óra.
Az órákat nem kilóra mérik, a nyers adatoknak nem sok közük van az órák árazásához. -
IvI88
tag
Sziasztok!
Óra vásárlás előtt állok és érdeklődnék van-e tapasztalatotok a következő órákkal.
Seiko 5 SRPD61K1
Orient Mako III RA-AA0004E19B
Orient Triton RA-EL0003B00B --- ez egy kicsit drágább mint az előző kettő de nagyon jól néz ki
Szerintetek az Orient Mako miért olcsóbb mint a Seiko mikor elöbbi zafír üveges, 200m -ig vízálló meg ha jól tudom tömör szemes a szíj. -
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Persze, remek kontrasztot alkotnak, ám magamon irritálna a dolog. Sokkal jobban szeretem, amikor egy árnyalaton belül harmonizálnak a színek (például fekete, sötétszürke), vagy a fekete és fehér általi kontrasztot. Mindez egyéni preferencia kérdése, így a megjegyzésem úgy helytálló, hogy a saját kezemen egy kék szíjjal tetszene.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Rakj fel majd azért saját képeket ha lehet.
-
5-ös kezelő
senior tag
TimeCenter fórumtársnak köszönet az új órákért.
Jó ez a Lineage rádiós, és az LTS-100D női zafíros is. -
-
rbalint88
veterán
Elegge szkeptikus voltam az okosorakkal kapcsolatban, aztan asszonynak lett par honapja Apple watch-a, szereti, sportolashoz tok jo, stb. Ugye a het elejen lett nekem is, tok pozitivak a tapasztalatok eddig. Az meg egy tok mas eletminoseg, hogy az oraval tudok fizetni, meg a telefont se kell elovenni hozza, mondjuk ehhez kell a revolut is.
-
Spet
addikt
válasz
Polarstar
üzenetére
Our experience in the UK and America suggest that any potential challenges with changing the name from Junkers to Iron Annie would be more than made up for by the fact that customers would have a much more positive reaction because of warmth and recognition to the Iron Annie aircraft and because it did not sound like junk.

-
Igen tisztelt nagyérdemű fórum-társak! Döbbenetes mik történnek ezekben a nehézi dőkben!
Azt gondoltam,hogy a Junkers lép a fiatalok felé az Iron Anne névvel. De nem!
A Junkers nevet szünteti meg, és minden más erre váltódik át.
Szép!
-
@mriya@
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Hajolj is!
-
Csari93
aktív tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Olyan jól sikerült, hogy téged igazol
A T100ban több a cső meg nagyobbak, de ugyanannyira fényes. -
SOAD19
addikt
válasz
csabulaxi
üzenetére
Nem rég láttam, ezt a videójukat is. Kicsit furcsa látni, ezt a "menjünk vegyünk egy órát" (miközben én meg hosszú napokig, hetekig nézelődök, ha valami komolyabb dolgot akarok venni), főleg, hogy biztos volt jó pár millió az az óra, még ha használt is volt. Az biztos, hogy nem yt bevételért csinálják a videókat, van mit a tejbe aprítaniuk. Amúgy, annyira nincsenek elszállva a pár videójuk alapján, amit láttam tőlük. Nagy órakedvelő, itt van a videója, amiben bemutatja az óragyűjteménye egy részét: [link]
-
@mriya@
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Ha te mondod.........
-
csabulaxi
senior tag
bulvár videó, ha te vagy a luxusfeleség milliárdos férje akkor így vásárolsz brilliánsos órát Hong Kongban.
-
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Szerintem ezek nem 100-asak, és csak egy méretben kaphatóak.
-
pulutodurumo
őstag
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Arra kíváncsi leszek, hol kapsz néhány darabos tételben 100-as csöveket?! 🤔
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Gondolom, itt sem mindegy, kitől rendeled. Egy 36mm-es női modellt tervezek rendelni. Ronda kvarc nem hinném, h problémás lenne.
[link]
Yodamastah : Jó hír, ezek szerint simán kaphatok t100-as csövet a Carnival-om óra és perc mutatóira. Low cost, big happyness.
Takuun : Korábban én is azt hittem, jó nekem a 42mm. Most a 37mm-es Slava érződik pont jónak /cca. 16,5 cm a csuklóm kerülete/. És a 39mm-es Vosztok 420-as tokja. És valószínűleg egy 35mm-es Nomos Ludwig is kellemes látvány lenne a kezemen, de nem kapkodom el a vásárlást.
-
csabulaxi
senior tag
-
Takuun
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Csalóka, mert elég közelről fotóztam. Az óra 42 mm-es, a csuklóm meg 60 mm széles. Szerintem ekkora csuklóra ez illik.
petipetya:
A piros - kék - fehér színek tökéletesen passzolnak egymáshoz. Én nagyon szeretem ezt az Aquafresh szín összeállítást. Mellesleg a piros szín több kiegészítőben is visszaköszönt aznap, így az összkép teljes volt. Én az öltözetemhez választok órát és szíjat, minden nap.A stílus a részletekben rejlik
-
yodamastah
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ball-nál sok modellen van cső a másodperc mutatón, pl a Legend 3-on is van. De nem mintha annyira szükség lenne rá sötétben.
T100 és T25-ről: Nincs olyan hogy T100 meg T25 cső. T25 esetében az órába épített csövek össz rádioaktív anyag tartalma nem haladja meg a 25 mCi-t. T100 esetében pedig a 100 mCi-t, de 25 felett van. Most már nem is azt írják rá, hogy T100, hanem csak hogy T.
Lényeg hogy leolvashatóságban mindent ver még a legend is. Lehet mutogatni az agyig festett superluminovas búvár órákat hogy világítanak uv fénnyel megküldés után, de amikor a moziban ülsz 1 órája, és ránézel az órádra, a csöveket simán le tudod olvasni, egy seamastert meg nehezen vagy nem. (moziban nincs totál kitágult pupilla, mint amikor éjjel 4kor felébredsz).
-
etnies
senior tag
válasz
lancellott
üzenetére
Ne aggódj, az én feleségem is úgy vesz órát, hogy a színe passzoljon a ruhájához :)
-
pulutodurumo
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
YouTube: minitwatch Yelang a keresőbe. Nem jött meg tőle a kedvem.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Amin még elgondolkodtam : A csövek miatt nehezebbek a mutatók. Mennyire terheli meg a szerkezetet? Kopás, holtjáték esetleg hamarabb következhet belőle.
Yelang-ot nem mert még senki rendelni? 100-as csövek kis pénzért. Mondjuk a Ball és a Yelang is lespórolta a csövet a mp mutatóról - Carnival-on van azon is. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
)

Egész pontosan a PTE Általános Orvostudományi Karának logója díszeleg rajta.