Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
>Ettől független szerintem a Steam is van értelmes annyira, hogy ha jól
>meg tudod indokolni hogy mit miért csináltál akkor feloldják a ban.Nem fogják feloldani. Ha nem értesz egyet pl. trade zárat kaptál, felajánlják a teljes bannolást mint opcionális lehetőséget.

-
válasz
marcusa
üzenetére
"it was around 4-5 gifts per day"
Ez itt a baj... mert ez már kereskedelmi mennyiség, akkor is ha csak ajándékozgatsz tényleg, főleg ha régiók között.
Naná hogy jön a banama... tök mindegy hogy árulod, vagy mit csinálsz a legrosszabbat fogják feltételezni.
Hogy lopott a kártya, valamit trükközöl, stb stb.
És nyilván a rendszer nem régiókat néz, és nyomozgatni sem fognak mi van a háttérben.
Ettől független szerintem a Steam is van értelmes annyira, hogy ha jól meg tudod indokolni hogy mit miért csináltál akkor feloldják a ban. Persze ha egyből elküldöd őket a ...ba úgy nyitsz akkor nem.

-
tomsolo
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
A sokat giftelőket eddig is szopatták, főleg ha ország/régió váltás is történt közben. (Ezért _tradelnek a _traderek és nem giftelnek illetve nem szeretnek - bár szerintem egy üres csere sokkal gyanúsabb mint egy gift de mindegy
.)Mondjuk ha kereskedést akarják visszaszorítani akkor elég lenne országzárat rakni minden giftre - automatikusan - ennek is vannak jelei: az új játékoknál amik extra példányt adnak, elég gyakori.
-
marcusa
addikt
Erről mi a véleményetek? Az egyik trader barátom írta:
"And it is not just for cheaper regions either! A friend of mine from AU used to buy loads of cheap gifts and then gift them to random people using simple quick-contest "guess this track from the game". usually it was around 4-5 gifts per day, 1-2 weeks in a month.
So, what happened? Few months later he got his credit card blocked on Steam and account lock. Now, follow me here: a guy in the most expensive region buys gifts on sale for month to gift them for free later. He wasn't selling them (before any accusations start - I know that for sure, he did not even know how trading works), but Steam did not care he was from ROW region and paid prices that are not affected by cheap regional pricing. It does not matter where are you from, US or whatever - you do not "automatically has the right to trade or gift stuff". They still can and will ban you without any investigation and there is no appeal."
Vajon akkor a giftelést is el lehet ezek után felejteni?

-
SenorGrande
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
#age verification #születési dátum
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Write Only?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
Nahát! A Daly Sale csak egy napos, nem a szokásos kettő. Ezek készülnek valamire!

-
Úgy néz ki kicsit nehezebb lesz ezentúl cserélni vagy beszerezni bármit, bár teljesen érthető lépés a Valve-től
-
tomsolo
addikt
Ennél sokkal olcsóbb, ha fogsz 2 eltérő hangulat jelet és LCD szerűen kirakod a neved

-
törölt tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Persze

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha Steam kliensben csináltad, akkor töröld a kliens cache-t, Fejből nem tudom hol van pontosan, de biztos, hogy abban a könyvtárban, ahova telepítetted a Steamet.
-
regener
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha lejár a süti.
Rakd fel a Steam Enchancert, az magától mindig kitölti 1955-ös évvel illetve egyéb extrákkal is rendelkezik, pl. régiós árak meg stb
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha böngészőből nézted,akkor töröld a sütiket.
Ha kliensből,akkor meg tudtommal elég neki egy restart. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az age verification mennyi idő múlva áll vissza?
Én marha, véletlenül azt nyomtam, hogy 2010-ben születtem, és most gyakorlatilag semmi nem elérhető a Steamben.

-
AAntii
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 8-16-ig tart a munkaideje, tizenegyig, éjfélig tartó műszak esetén ha játszani szeretne munka után az ember, hogy levezesse a feszültséget mikor játsszon? Vagy játszani is csak már a hivatali nyitvatartási idő után lehet? Este nyolckor menjen el az ember cégnél a budiba és onnan játsszon, hogy fő műsoridőben nyomhassa?
@Csapoati: ha már rá vagy kényszerítve bizonyos játékok esetében a steamre, akkor mondjuk oldják meg úgy, hogy karbantartás idején se álljon meg az élet. Nem arról beszélünk, hogy havonta vagy kéthavonta nem megy, hanem hogy kétnaponta megáll az élet éjszaka. Az, hogy kinek mikor van lehetősége játszani pedig sok esetben nem választás kérdése.
-
eami
Topikgazda
válasz
üzenetére
nekem már csak 3 betű hiányzik az ABCből
de az ~€10 lenne :\ -
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Nyilván a felhalmozókat kevésbé érinti, akik felspájzolnak mindenből, és kivárják az akciós szezon végét a busás haszonkulcsért, a fórumos seftereket(meg a G2A féle sufnimarketeket), akik előre elveszik a júzer pénzét és tipikusan giftként passzolják a játékot meg egyáltalán nem, de az átlagos [H]cheap regionally priced games [W]minimal profit árusok tökön lesznek lőve, pontosabban a vásárlóik, amikor minden vásárlásuk hardvaterapró féle zsákbamacsek lesz.

Egyéként épp azt néztem, ha a Dispenser.tf meg tudja oldani az ajándékozás biztonságos automatizálását, akkor egy rendkívül népszerű middleman szolgáltatás lesz belőle ami feloldja ezt a korlátozást, ha nem, akkor a friss játékok eltűnésével azok is bajba kerülnek.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Steames nevemet rakom ki

-
törölt tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy a Steam piacon, hogy tudnék vásárolni betűket, ki akarnék rakni egy nevet a profilomra, tárgy vitrinként.
Valaki tudna segíteni? Ami betűk kellenének ( P, B, O, R ) -
csaba951
veterán
>de ha nem lenne bejáratott ügyfélköröd, akkor neked is gond lenne nem?
Nem tudom, hogy mi lenne ha nem az lenne ami van! Mindig az adott helyzethez kell alkalmazkodni, nem ahhoz amit szeretnénk, hogy legyen.

>vagy be szoktál tárazni előre a játékokból?
Nem, mert nem szeretem, ha hetekig/hónapokig áll benne a "pénzem". De ez a vevőknek is gond lenne, hiszen emiatt sokkal többet kellene fizetniük.
#72350 maross
>Sokkal tobb scam lesz, es mégis kevesebb gondja a valvenak.
>Es ugye az utobbi szamit.Így is meg lehet közelíteni a dolgot! Az utóbbi években nem is emlékszem olyan dologra ami csak a játékosoknak/vevőnek lett volna jó, és nem a Valve-nak!
-
maross
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
de, eppen eleg baj van vele. pl az, hogy a tradek 90+ szazaleka nem az "uj premium szolgaltatas" keretein belul fog zajlani, mert a franc se akar egy honapot varni (+ ki tudja mi lesz egy honap mulva, tuti nem ennyi lesz az ara), mikor most akcios az a franya jatek.
Sokkal tobb scam lesz, es mégis kevesebb gondja a valvenak. Es ugye az utobbi szamit.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
>Biztonságos játék cserének lőttek, ha nem régi játékról van szó.
Pont ellenkezőleg! Ezzel sokkal kevesebb kellemetlenségre lehet számítani a cserénél.
Mostantól a csere egy prémium szolgáltatásnak számít. A tradereknél a vevők választhatnak, hogy "olcsón" vesznek nem tradelhető gift-et vagy drágábban olyat ami tradelhető (és nagyobb eséllyel nem szedik le utólag).
Amit negatívan érint az új rendszer az a nem tradelhető gift <-> kulcs, item csere. Ezt ezentúl nem lehet megoldani 1 traden beül. Tehát ha valami gond van a gift-tel, akkor nem kapod vissza utólag a kulcsaid, itemjeid.
>Petitioning Valve - Reverse the recent policy change
>on newly purchased Steam game gifts.Miután ezt most meglépték, kizártnak tartom, hogy visszaállítsák! Új fiókoknál amúgy is így van, most a régi fiókokon is ezt alkalmazzák. Nincs ezzel semmi baj!

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sejtettem, de kérdés, van-e erre valami megoldás?
Láttam régebbi fórumos bejegyzéseket, ahol ugyanezért nem volt elérhető a Market stb.
-
cskamacska
addikt
Scammers like this

"Changes to gift tradability November 25
All new games purchased as a gift and placed in the purchaser's inventory will be untradable for 30 days. The gift may still be gifted at any time. The only change is to trading.
We've made this change to make trading gifts a better experience for those receiving the gifts. We're hoping this lowers the number of people who trade for a game only to have the game revoked later due to issues with the purchaser's payment method."
tl;dr: Biztonságos játék cserének lőttek, ha nem régi játékról van szó.
Petíció ellene
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Petitioning Valve - Reverse the recent policy change on newly purchased Steam game gifts.
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
szerintem nem normális

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az normális, hogy a Steam böngészős csete ne töltődik be, azt mondja, "this webpage has a redirect loop"?
Tegnap ilyet nem csinált, próbáltam a böngésző cache törlését, de az sem segített.
-
-
AAntii
őstag
Vajon a karbantartók rokonsága ilyenkor reggelig csuklik? Nem az első eset mostanság, hogy ilyenkor bevágnak egy frissítést vagy karbantartást.
-
Heavyrain
őstag
Anno,amikor még a Playfire rewardok értek is valamit,többször is használtam a Steam Achievement Manager-t.
Ha valamiért adtak GMG creditet,akkor annak a játéknak az összes achiját feloldottam.
Most viszont szeretném "rendberakni" a profilomat,és elkezdtem visszaállítgatni azoknak játéknak az achievementjeit,mert zavar,hogy ott vannak azok mellett,amikért tényleg megdolgoztam.
Viszont maradt pár db 100%-osra teljesített játék még így is,amiknek a teljesítményeit nem tudom visszazárni,mert éppen ingyenes hétvége alatt húztam ki belőlük a creditet,és jelenleg nem birtoklom őket.Lehetséges SAM-el,vagy más módszerrel visszazárni olyan játékok teljesítményeit,amik nincsennek meg,vagy pedig mindenképpen meg kell vásárolnom őket?
(Ha igen,akkor ugyanitt HB-s Primal Carnage-t keresek
) -
eami
Topikgazda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
természetesen kijátszani mindet

-
-
eami
Topikgazda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én az összes játékot szeretném

-
-
Feltűnően kevés cím van Weeklong Deals-ben. Viszont december első napjáig tart az akció. Sale esetén nem a kezdőnapig (csütörtök estig) szokott tartani, vagy eleve nincs is egész hetes akció?
-
Hokunda
senior tag
Ma van a hülyék világnapja?8 privát profilos, lvl 0-ás emberkét kellett blokkolnom, mert barátkozni szerettek volna ismeretlenül a profilommal.

-
ViharVadász
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy tudom, csak úgy lehetséges leállítani ezeket a frissítéseket, ha leiratkozol róla. Más módot eddig nem találtam rá.
Talán ha berakod kedvencekhez, leiratkozol róla. Majd ha elővennéd valamikor, akkor a kedvencekből feliratkozol rá újra. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
Kösz.
A Hotel Gellért mapra vagyok feliratkozva.
Már csak valami opció kéne, hogy ugyan ne töltögessen fölöslegesen.
-
ViharVadász
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
http://steamcommunity.com/id/dy1ng/myworkshopfiles/ Itt oldalt lesz egy olyan szöveg, hogy Feliratkozott elemek, ha rámész kimutassa mikre is iratkoztál fel. Bocsi, csak most találtam meg.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hiányzol neki, és ezzel jelzi, hogy ideje telepítened.
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem hiszem... sosem használtam komolyabban a GO-t, a Source-t jobban kedvelem.
Hol tudom megnézni, mire vagyok feliratkozva?#72322 ollie: Na de most tényleg már, wtf?

-
ViharVadász
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy valamire fel vagy iratkozva a Műhelyből és az frissült? Nekem Skyrim-nél volt ez, hogy nem volt fent de töltögetett dolgokat onnan. -
Sziasztok!
Miért tölt le 100 megás műhelytartalmakat a Steamem a CS:GO-hoz, mikor a játék nincs is telepítve?
Sourca van csak fent Cséből. -
Csapoati
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Egyrészt, másrészt meg gmailre azonnal megjön a levél kb.
-
Dzsabba
aktív tag
Most jött meg spam mappába.
Ennyit várni egy email-re.... Végül is a lényeg,hogy megjött.Van gmail fiókom is,de ez az indamail vagy is vipmail fiókom körülbelül 15 éve megvan és már hozzám nőtt.

Viszont most nézem,hogy meg lehet változtatni az email címet. -
Dzsabba
aktív tag
Ez most komoly,hogy miután újra raktam a rendszert addig nem tudom telepíteni a Cod Aw-t lemezről amíg nem kapok egy emailt amiben van egy visszaigazoló kód?
Ami már legalább egy órája nem jön meg. -
-
Van meglévő PP, hozzá is adtam az új kártyát, vásároltam is már vele eBay-en, akkor ezt használom majd. De az nem számít új fizetési eszköznek? Eddig csak a régi kártyával fizettem Steam, mindig.
-
-
válasz
Socket A
üzenetére
Vársz, válaszolnak, és ha mindent helyesen adtál meg, megoldják a problémát. Tudod, hogy két-három nap is lehet az átfutási idő.
Más: lejárt a bankkártyám, megvan az új. Nemsokára (elvileg) őszi vásár. Ha új fizetőeszközt adok hozzá, akkor mit bukok? Csak a trade-t, és/vagy a market használatát, és/vagy vásárolni nem tudok egy hétig? Csak mert mindhárom kellene a vásár alatt.
Vagy használjak Paypal-t a vásárlásra?
-
Sonja
nagyúr
Az utóbbi 2 hétben már vagy 5 ismeretlen próbált felvenni barátnak. A profiljuk vagy le van tiltva (privát), vagy épp csak akkor regisztráltak (1-2 napja).
Egyiket felvettem, kíváncsiságból. Rögtön nyomja a chat-be, egy rövidített linket, hogy ezek a cuccai vannak, és cserélne. Mondom, írj egy normális linket, ne rövidítésest. Erre ugyan azt válaszolja.
Rögtön nyomtam is egy block-ot.
Kezdenek elszaporodni ezek az átverős emberek?! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.)
Mondjuk nalunk nem lenne dragulas...

Vége a kulcstrédeléssel beszerezhető olcsóbb játékoknak. Akciózáskor mindenki veheti meg saját magának a kiszemeltet, persze drágábban.

Egyiket felvettem, kíváncsiságból. Rögtön nyomja a chat-be, egy rövidített linket, hogy ezek a cuccai vannak, és cserélne. Mondom, írj egy normális linket, ne rövidítésest. Erre ugyan azt válaszolja.