Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Dagobert07
üzenetére
Mit kell küldözgetni? Ez nem fizikai dvd tokos játék, csak kódot vesznek online különböző boltokban. Ehhez nem kell kint lenned.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dagobert07
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe:
-
eami
Topikgazda
válasz
Dagobert07
üzenetére
oroszok, amazon, brazilok, bundlik kb ilyesmi sorrendben

nekem is van vagy 20+ játék elfekvőbe, ha kő' occón

-
Dagobert07
tag
Sziasztok mostanában elég sokat vásárlok steamen és sokan jóval olcsóbban kínálnak steames játékot na most az lenne a kérdésem hogy honnan szerzik olyan olcsón hogy még kevés plusszal is jól járnak! Jó kis üzletet lehetne összehozni.
-
Ryder62
őstag
Érdekes, a Deus Ex HR-nek nincs alap háttérképe mikor rákattintok. Csak úgy feltűnt.

-
zseko
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem a cs:go nem tűnt el, közel egy évig volt ott, mire megvettem. Azt viszont nem tudom, hogy az ajándékba vétel beleszámít-e, mert másnak anno akkor megvettem.
-
samugalaxys
tag
Ok, ertem.
Köszönöm a valaszokat! -
tupacamaru
veterán
válasz
samugalaxys
üzenetére
Ennyi idő van hátra a az ingyenes hétvégéből. Addig lehet vele játszani megvétel nélkül.
-
válasz
samugalaxys
üzenetére
Kipróbálhatod most hétvégén őket... amikor lejár eltűnnek tőled (ha nem vetted meg).
-
samugalaxys
tag
Hali!
Nem regota hasznalom a steamet, igazabol csak kenyszerüsegböl telepitettem, mert kellett egy jateknak.
Szoval meg nem igazan ismerem a funkciokat es lehetösegeket, ugyhogy lenne egy kerdesem.
A könyvtar menüben a baloldali oszlopban a minden jatek alatt ott van az egy szem jatekom amit telepitettem es ezen kivül meg a következök is: Company of heroes 2 - 9ora maradt es
Saints row IV - 7ora maradt...
Ha rajuk kattintok latok egy rövid leirast a jatekokrol es kattinthatok a telepitesre is.
Ez most mit jelent, vagy miert van? -
h.adam.92
őstag
Hali!
Azt lehet tudni, hogy az Anno 1404 miért nem megvásárolható?
-
BigBlue69
őstag
Family Sharingbe megosztottam Poker Night 2-t.
És a másik accon is megkaptam a TF2 itemeket az achiért..
-
csaba951
veterán
válasz
Kal-El
üzenetére
EU régió van a rendezési lista legvégén. Tehát a te ajánlatod csak akkor kerül előrébb, ha az összes többi régióban nincs ugyanolyan/kedvezőbb ajánlat. Ilyen a rendszer, sajnos nem lehet ellene mit tenni! Egyébként nekem sem tetszik...
Egyébként az orosz régióból kell feltenni, akkor kerülsz mindig a lista elejére!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kal-El
senior tag
Srácok azt hogy tudja valaki megcsinálni, hogy a market-en a lista elejére kerül egy árszinten úgy, hogy frissen teszi be az ajánlatát és ugyanazon az áron mint a többiek? Mert ez elég pofátlanság, hogy ilyenkor nem a lista végére kerül azon az árszinten belül, mint mások.
-
cashback
őstag
Ezért kérdeztem hogy tömeg pakkban volt-e... mert annál szokták hogy a kulcsot feltüntetik ott mellette és már be is van jelölve hogy megkaptad.
Viszont akkor itt tényleg az lesz, hogy ugyan ezt nyertem, de más valamit kaptam... csak az a baj, hogy erről nem én tehetek és engem bannolnak miatt.
-
cashback
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Sajnos nem enged be az oldalra... semmit nem tudok a support-on kívül elérni.
Írtam nekik, aztán reméljük még idén válaszolnak is.Aktiválnám én, ha lenne mit, de nincs sajnos.

-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ezek privát szerverek, nem a Steam üzemelteti őket, hanem a csaló(k). Szóval nem kell már sehova küldözgetnie semmit, amikor beírod az adataidat.
Biztos rögtön letesztelik, hátha ki van kapcsolva a SteamGuard, és akkor már meg is van a fiók. Ha be van kapcsolva, akkor meg letesztelik a felhasználónév/jelszót pár nagyobb levelező szerveren. Sokat ugyanazokat az adatokat használják több helyen is. Ilyenkor ugrik az e-mail fiók is.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
cashback
üzenetére
Ezt vissza tudod nézni te is. Ezt nyerted meg ~9 hónapja, és nincs ilyen aktivált játékod, de a nyereményt visszaigazoltad.
Egyébként ha a nyeremény nem azt aktiválja, nem érvényes, bármi gond van vele, jelezni kell a supportnak; és többek között ezért "nem szabad" Origin, Uplay, egyéb más kulcsokra jelentkezni steamgifts-en.
-
Arkennys
addikt
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem a steam kapcsán. játék közben alapértelmezetten a shift+tab kombinációval lehet előhozni a steamet. namármost nekem ez nem kényelmes. áttenném másik kombóra de nem enged csak egy gombot. hogy oldható meg hogy pl az ins+home-ra jelenjen meg?
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Azthittem valami profibb adathalász oldal lesz,amit megéri megvizsgálni,de az ilyet szerencsére könnyű kiszűrni.
Ha meg valaki nem olvassa a hozzászólásokat,és innen bemásolja az url-t,az magára vessen
-
cashback
őstag
Most reggelről ez fogadott a SteamGifts oldalán:
"Oops, it looks like your account is currently suspended for another 4 days . A list of your current and previous suspensions are below. If you need to contact us, visit the support page.
Suspended by bobofatt 4 hours ago for Not Activating Won Gift.Length of Suspension: 5 days
Notes: Future Wars"
Szeretem elismerni a hibáimat, de most nem én voltam.
Rémlik valami ezzel a játékkal kapcsolatban... viszont ha megnyertem akkor aktiváltam is.Nem ez a játék volt nemrégiben ilyen 10ezres kiosztásban?
Esetleg volt már valakinél hasonló? (mármint hibás kitiltás) -
cskamacska
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
comwunity

conmrunity - ez egyre jobb lesz, csöpp freudi elszólások benne
Mondjuk én még hihető(értsd: minden egyezett), Steam halászós oldalt nem láttam, emiatt legtöbbször a román vírus jut eszembe róluk.
Aki meg ismeretlentől elfogad CoD Ghosts-ot, az meg is érdemli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zamery
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem ne tegyél be adathalász linket a topicba, mert valaki nem olvassa el mit írtál és rákattint, vagy bemásolja, és aztán megjárja!
-
Joe Swanson
senior tag
Itt egy élő link.
töröltem az adathalász linket
[ Módosította: ollie ]
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Jah, már inaktív az oldal.
-
Blaise
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem csinálják meg steam linkre, általában 1-2 betű az eltérés pl store.stearmpowered.com, amit az ember egy pillantás alatt nem vesz észre.
Magát a dizájnt pedig sajnos nem nehéz ellopni az eredeti oldalról.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Küld el pm-ben és meglesem
Így nehéz válaszolni 
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontosan milyen linket kaptál?
(Természetesen nehogy kattintható formában írd be ide)
-
Joe Swanson
senior tag
Egy gyors kérdés: Küldözgetnek linkeket, amire kattoljak rá és írjam be az adataimat. Ez gondolom valami adathalász cucc, de ezt hogyan csinálják meg steam linkre? Nem is értem...
-
Farkas86
senior tag
Nekem az AC3 nem érte el az Ubisoft szervereit, nem tudtam aktiválni az extra tartalom kódokat és szinkronizálni sem tudott. Egy win újratelepítés után már müködött rendesen. Korábban sehogy sem tudtam rávenni hogy elérje a szervereket.
Nekem korábban volt fent az AC3 virágbolti verziója, hogy leteszteljem hogy megy e a gépemen, és én annak a törésére gyanakszom hogy teleszemetelte a windowst, de lehet nem az volt.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Még jó hogy emlékezett a kódra, nem kell megfolytanom.

-
Heavyrain
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Jobb felső sarokban westcoastog(vagy akármi is a neved steamen)fiókja) / Fiók részletei/ Jobb oldalon lent Családi Beállítások kikapcsolása.
De ehhez lehet,hogy kérni fogja a pinkódot.

-
westcoastog
veterán
Rohadt family share-t hogyan lehet leszedni az accountról?
Haverom kipróbáltam nálam, és persze most nézem bekapcsolva hagyta, én meg nem tudom használni a fiókomat mert kér egy pin kódot hogy beléphessek a felnőtt módba, ha csak a pinkóddal lehet megoldani és elfelejtette, akkor agyonütöm.
-
szami777
addikt
Kiváncsiságból felmentem megnéztem, nálam működött (steames verzió)
Steam fórumba elég mengnézni, hogy nem vagy egyedül
Próbáld meg uplayt offline módba indítani (feltéve ha a gépeden rajta vannak a mentések) Ha nincsenek a gépeden mentéseid, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni, vársz amíg megjavul. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Off leszek, elnézést! Szilveszterre vásároltam itt a FarCry3 játékot, de csak mostanában játszanék vele, ha tudnék! Régóta van Uplay regisztrációm is, le is van töltve a kliens, bármikor be tudok lépni oda is. Napok óta. ha elindítom a játékot a steam-ben, azt írja ki, FarCry3 szervezhez nem tud kapcsolódni, így nonstop zéróról kell újrajátszanom (nincsenek mentéseim).
Szerintetek a steam a hibás, a FarCry3 szerver, az Uplay, vagy az én PC-m beállítása (pl. tűzfal, stb)?
Tudtok tanácsot adni? -
dejaris
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De mi ertelme hordozni?
-
AxBattler
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A6-5200, passzív hűtéssel? Designed 4 Gaming!
-
Mate
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát így, hogy videó is van róla, nem nehéz elképzelni a gépet
-
No egy ilyen "indie" Steam masinát még akár el is tudnék képzelni.
Viszem magammal ahova kell.

-
-
Ryder62
őstag
válasz
üzenetére
Utálok időre játszani. Ez olyan játéktermi fíling hogy van xy időd még hátra utána dobj be egy tízest.
Egyedül codokat szedem le free weekendkor mert lődözök 5-6 órát, látom milyen, miben más mint az előző és ennyi idő nekem bőven elég is a játékból.
De azért ez tényleg érdekes hogy már single játékok is bekerülnek free weekendbe.
Cod single része miért nincs ilyenkor? 3 nap alatt kétszer végig lehetne vinni.
Mert azért egy SR4 kicsit combosabb játékidő szempontjából.

-
törölt tag
Uhuhú, kipörgettem gyorsan a fő sztorit a Saints Row IV-ben, ha már free weekend van és hát ez valami zseniális. Aki tudja próbálja ki, én ma 16 órát öltem bele és minden percét élveztem.

-
freelanced
addikt
Amúgy erről jut eszembe, nekem egyszer küldött egy ázsiai brigád egy Battle.Net-es levelet, hogy email change vagy valami ilyesmi és lépjek be és egy kamu oldalra dobott ami teljesen megegyezett marha jól meg volt csinálva. Kár, hogy az említett játék nem volt meg

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cheesus
üzenetére
Én az arma 3-ból indulok ki: Előre rögzítve voltak az Afla/Béta/Gamma végleges árak, mindegyik + 10 euró volt, de a váltások csak az aktualitásuk előtt voltak kihírdetve, viszont most újévi akcióban volt annyi, mint az alfa ár, viszont a lemezes változat még olcsóbb annál is.
-
tupacamaru
veterán
Ha Belgiumból szeretném használni az Acc-om akkor van valami teendő? Esetleg onnan is vásárolnék?

-
cskamacska
addikt
válasz
maross
üzenetére
Játszható. A játékkal az a legnagyobb gond, hogy a háttérrel és a küldetésekkel próbáltak elszakadni a koreai tucatszemét MMO rengetegtől, de maga a játékmenet a társasági élet és a harcrendszer pontos mása azoknak.

Rettenetesen felborítja a misztikus thriller életérzést a random mászkáló trollkodó játékosok hada, a bénán a tájon kint álldogáló ellenfelek(ha pedig nem bénán álldogálnak várva arra hogy közelebb menj, akkor egyszerűen előtűnnek a semmiből a quest triggerek után), illetve a borzalmas harcrendszer, ahol állsz az ellenfél előtt, az csapkod, te meg csapkodod erősen a számbillentyűket, ameddig valamelyikőtök felfordul.
Az a szomorú helyzet, hogy lényegesen jobb játék lehetett volna, ha nem MMO-ként adják ki.

-
Wolverine
félisten
válasz
maross
üzenetére
Rég játszottam vele utoljára... A questek brutálisak, és a hangulat eléggé egyedi (Lovecraft, elborultabb X-Akták, ilyesmit képzelj el); a beépített Chrome-ra szükség lesz nem egyszer, hogy megtaláld a megfejtést egy-egy puzzle-re. A harcrendszer standard MMO-jellegű volt: kiválasztasz egy célpontot és addig ütöd/lövöd, amíg megfekszik - vagy amíg te meg nem halsz. Nem fps jellegű a játékmenet! Én mindenképpen adnék neki egy esélyt, 10 euróért sokkal rövidebb ideig játszható játékokat kaphatsz általában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)