Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
2013.05.03-as tárgyait mutatja. Utánna már törölték őket.
De a másik profilja a durvább,ott pont 2000 db kulcs volt.
-
Ryder62
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Bioshock Infinite
Tomb Raider
Borderlands 2
Hard ResetLe is csapoltam a számlámat rendesen.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Market bot-okkal kapcsolatban ezt érdemes elolvasni: Link
I was able to make easy profit using this, about $100-$300 a day.
De végül bannolták: Steam support has deleted all my TF2 items, worth aproximately $10,000, including: 2261 TF2 keys, 52 salvaged crates, 3 craft #1's, 3 earbuds, a Max head and an Unusual (worth ~3 buds), and a couple of vintage timebreakers and a Dragonclaw hook (Dota 2 items), as well as adding a 52 week community and trade ban on those accounts. -
genndy
addikt
válasz
norbi0604
üzenetére
Működik, de felesleges. Az egész Steam mappát másold mindenestül (először biztonságba, aztán Win újrarakás után a helyére), akkor jársz a legjobban.
Mentett állásokra ez NEM vonatkozik! Azt minden játék eléggé szétszórja, de leginkább a Dokumentumokba teszi. Vagy Gamesave Manager megcsinája neked a mentett állás lementéseket. -
ViharVadász
őstag
Én mostan csak a Counter-Strike: Global Offensive-t, meg az Age of Empires 2: HD Edition-t vettem meg
Legalább spóroltam 
-
albert8
veterán
Final Hours of Tomb Raider
Metro: Last Light - RPK
Kane and Lynch 2 DLC - Doggie Bag
Bioshock Infinite Season Pass Preorder ROW
GRID 2 Classic GRID Car Pack
GRID 2 Spa-Francorchamps Track Pack
GRID 2 Bathurst Track PackEddig ennyi. Szerintem nem volt egy kiemelkedően jó akció a mostani.
-
d.véderjoe
tag
hová tűntek a szavazások után kapott kártyák?

-
zseko
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
3.69€-t

Egyébként SimCity 4 Deluxe, Left 4 Dead 2
, Bulletstorm. Ha egész decembert nézzük akkor még a Far Cry 3 - Deluxe és Counter-Strike: Global Offensive. -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Ilyesmi steam buyer botot nem találok valahol? csaba951 nek van, de nem hajlandó megosztani velem
Előre is köszönöm helpeteket! -
bpx
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
eros voltam, semmit

-
DeFranco
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
1 Fable 1 dó-lá-ré
finito

-
freelanced
addikt
Na ki mit szerzett be a nagy akció alatt?
-
zseko
veterán
Privát profil. Csinálj képernyőmentést

(#58974) norbi0604 ha jól tudom az egyik módszer szerint csak egyszerűen átmásolod a steam mappát egy másik meghajtóra, majd win újratelepítés után csak belépsz és elindítod a steam-et, telepíteni sem kell.
(#58979) Alien83 csak egy gyors számolással is ~1500€ jön ki (10*1000*0.15)
-
norbi0604
aktív tag
Üdv!
Jelenleg az alapártelmezett helyre [C:\Program Files (x86)] van telepítve a steam kliens, ide tölti a játékokat. Biztos, hogy volt már szó róla, csak nem találok semmi közelit, de ha most újra szereném rakni a rendszert (win7, de ez tökmind1), akkor van mód rá arra, hogy a játékokat elmentsem/átmásoljam hogy ne kelljen újra letölteni azt a rengeted gigabájtot és a kliens telepítése után vissza lehessen állítani a korábban elmentett/backupolt játékokat?

-
Niczo
senior tag
-
AMD_ok
őstag
Payday 2 four packra valakik? Privatba irjato, ha esetleg kellene....
-
-
törölt tag
Basszus, ezek a Hógömb kártyák egyre drágábbak

Eddig 9-10 körül írta a kezdő árat most 12-13
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Biztosan el fognak tűnni. Ki van írva főoldalon.
BTW. én azt javaslom, hogy aki vesz egy szettet esetleg már most, az is minél később craft-oljon, hátha inkább eladni lesz érdemes a végén. Rengeteg kártya van fenn, de 60mó Steam user-hez képest nem annyira sok, és már elkezdtek emelkedni az árak.
-
Prof
addikt
Ez disznosag Fc3 van -75%-al, de Fc1 nincs max 50% volt

-
csaba951
veterán
-
doc
nagyúr
van nekem 6 hogombom, de mivel csak par napos az elso steames vasarlasom, nem engedi eladni
valamit tudok veluk kezdeni, vagy mennek a kukaba?voidXs:
en is pont most csinaltam screenshotot rola, de mire ranyomtam, mar csak 75% volt a kedvezmeny
-
VoidXs
nagyúr
Most kell megvenni

-
Prof
addikt
Van 13.5 dollaros COH 2 megint.

-
Mustármag
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Port fowardiing kizárva mert tunngle mellett az nem zavarhat be, windows tűzfal kikapcsolva.
Norton-om van, azt kikapcsolva még nem próbáltuk. -
genndy
addikt
Steam Sale utolsó nap: Encore Day. Mondtam.
Viszont minden másról eltűnt a legkisebb akció is. Ez azért csúnya dolog
-
Csapoati
nagyúr
Az előbb -125% volt a BL2-re.
-12,51 eurót írt a főoldalon. -
Assimilator
őstag
Az 5-ös hógömbből még mindig 2 van, ha érdekel valakit!
-
csaba951
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Jobb felső sarokban klikk a Steam Game Card csere-bere-re. Téma összefoglalóban le van írva minden.
-
freelanced
addikt
Üdv! A Steam kártyák mire jók? Global offensive, l4d2 meg ilyenek?
-
csaba951
veterán

5 hónap alatt. Á, nincs ebben semmi gyanús!
#58930 bladegery
Nézd, ez egy extra sikeres hónap volt. Legalább 400 €-t fizettem be a Steamnek jutaléként (de inkább többet)! Gondolod, hogy lemondanak csak úgy erről a pénzről?! Hát nem, lefekszenek ezek minden plusz centtért! -
-
maross
nagyúr
vege lesz 7-kor a salenek, vagy sem? a szamlalok 36 percet mutatnak..
-
Mate
nagyúr
Velem van a baj, vagy valóban van Steam-es és Origin-es topic, de nincs Uplay-es?
-
csaba951
veterán
Én korábban 5-6 centes árat jósoltam a hógömböknek az utolsó napra. Eddig ez nagyon nem jött be! Igaz, holnap 20:00-ig még rengeteg idő van, bármi történhet!
Nyáron egészen az utolsó 2 óráig folyamatosan esett a kátyák ára. Aztán meg hirtelen mindenki észbe kapott, és badgetet akart, ezért elkezdetek vásárolni. Ez egy picit (1-2 cent) felvitte az árakat. Viszont ott előre lehetett tudni, hogy a kártyák megmaradnak az akció után is. Most meg mindenféleképpen el fognak tűnni, ennek szerintem árletörő hatása kell, hogy legyen. A nagy kérdés, hogy melyik oldal lesz az erősebb. Akik csak simán még pár centet akarnak keresni, ezért tömegesen öntik rá a piacra a hógömböket. Vagy akik craftolni akarnak, ezért megveszik a hiányzó darabokat.
#58922 maross
Főoldalra január 3. van kiírva és a gömbök is ekkor járnak le. Tehát nagyon gyanús, hogy mindenképpen akarnak még valami nagy durranást! Ez szerintem egy olyan nap lesz, amikor a legnépszerűbb akciókat hozzák vissza 1 napra.Csütörtökön 19:00-kor meg vége lesz a Holiday Salenek és kiteszik a Weekend Dealt, ahogy szokták máskor is.
-
Vajon még lesz Flash sale, vagy vége?
-
-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Ilyet soha nem csinálunk! Az első pár napban különösen jó áron lehetett értékesíteni a hógömböket. Annak az árából most tudnál vásárolni 1 szettet és a maradékot még mindig simán elvásárolhatnád! Badge craftolást mindig az akció végén érdemes megcsinálni, fillérekért.

#58914 Prof
Igen, ez egy ismert hiba. Saját megfigyelésem szerint kb. az itemek 2%-át érinti. Nagyon peches vagy, hogy ez nálad lényegesen többet érintet. Vagy csak pár darabos mintával dolgoztál, nem 10000+-al.#58916 mate3553
Így kell ezt csinálni!
Most pedig már tényleg fillérekért lehet megvenni még a rare itemeket is. Csak ezekért egyértelműen butaság volt craftolni. -
Prof
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ertem bar az elozo hozzaszolora tippeltem volna, aki meg azelott vett globe-ot mielott kiderult volna mire jo es eladta elso napon az valoban sokat keresett vele.
Nekem total eselytelen lenne a marketre rakott itemek kb. 20%-a kerul fel a marketre valojaban egyebkent csak azt mondja felkerult de nincs fent (4-5 db ritka foil kartya eseten nagyon szepen latszik ez a bug vagy mi)Nekem eszembe nem jutna egy draga 10 db-os set-et kraftolni. Majd ha holnap lemegy 4centra darabja akkor talan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor szepen megdolgoztal erte gratulalok.

-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Hát én pl esemény előtt bespájzoltam jócskán, két és fél szettnyire. Ebből hülye mód egyet elkraftoltam kíváncsiságból, bántam is

-
csaba951
veterán
Nem követem már egy ideje, de szerintem 8000+ hógömb közelebb áll a valósághoz.
#58907 Prof
Ez egy olyan termék (igazából 10 termék) amiből több ezer darabot vesznek óránként. Darabonként elég 1-2 cent nyereség, csak nagyon fel kell hozzá pörgetni a vétel/eladásokat.Steam Market gyakorlatilag végtelen pénzt jelent, csak rajtad áll, hogy mennyire vagy szorgalmas, mennyi pénzt tudsz magadnak megszerezni belőle. Én gyakorlatilag beáldoztam a pihenést az ünnepek alatt azért, hogy tudjak játékokat vásárolni magamnak.
-
Mate
nagyúr
Akinek van kedve kölcsönadni pár hétre (Míg össze itemezem a pénzt) 3-4 € steam-en az nyugodtan keressen meg pm-ben

-
Prof
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ertem bocsi a gonoszkodastert de akkor se vagom, hogyan. Egyre csokken a gombok ara. Valahonnan csak kellett szerezned sok gombot olcson amit dragabban eladtal. Szavazasbol 11-12 gomb johetett.
Valami nem stimmel vagy nem szamolod ha sima kartyat adtal gombert annak az arat. -
Joe Swanson
senior tag
Honnan szereztek ennyi hógömböt?!
-
Arkennys
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Bizony, elejében nekem is egy 7 euró csak gömbökből egy nap összejött
-
csaba951
veterán
Konkrétan 172,68 €-t hoztam össze a hógömb vétel/eladásból (+szavazásból/vásárlásból/craftolásból), mindezt a Marketen. Szóval a Steam által teljes egészében felügyelt rendszerben jutottam hozzájuk. Nem, nem mások Inventoryjából, és 100 fiókot se csináltam külön erre!

A többi pénzt meg korábban szedtem össze, szintén Marketen. Csak most külön ráfeküdtem hógömbökre. Egyébként CS:GO; Dota 2; TF2 itemek vételével/eladásával szoktam foglalkozni. Csak ezekből a Sale idején tömegesen kivonták a játékosok a pénzüket, így kerestem más terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Előre is köszönöm helpeteket!

).

eami