Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Nem értem ezt a steam supportot.
Írtam nekik magyarul, kiválasztva, hogy magyar supportot kérek.
Erre válaszoltak, de angolul. Amit azért nem értek, mert ezek szerint olyan olvasta, aki tud magyarul. Akkor mi a fenéért nem magyarul válaszolt?
Bár sablon választ adtak, gondolom csak angolul volt megírva így azt másolta be nekem valaki

Viszont 2 nap alatt válaszoltak és elnézést kértek a késedelmes válaszért. (Ezt is angolul, gondolom ez is a sablon része)
-
csaba951
veterán
válasz
nulzkukac
üzenetére
>nagyon sok emberkének 100-nál több játéka is van
1) Megveszik.
Akciós időszakban 1000-2000 Ft-ért nagyon jó AAA játékokat is be lehet szerezni.2) Ha mindenképpen kilóra akarsz venni játékokat, akkor figyeld a Eredeti játékok - best buy topicot, abban is a bundle ajánlatokat. Ezekben a csomagokban egy halom jó/rossz játékot kapsz meg 1-7 USD-ért.
>Facebook-os megosztással szerzett pontok alapján bizonyos
>oldalak ingyen kulcsokat adnak?Sima átverés!
>CS:GO szinte 10ből 9 felhasználónak megvan??
Rengetegen megvették -66% - -75% akcióban.
>Hogyan tudnék én is Source-t valamint Global Offensive-ot
>egyszerűen, ingyen szerezni?Ezeket is rendszeresen akciózzák -75%-on. Ilyenkor vedd meg! Ennyi pénzt még egy hajléktalan is simán összeszed 1 nap alatt. Szóval a pénz nem lehet akadály!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
nulzkukac
üzenetére
Röviden: sehogy. Szerintem az itteni fórumozók nagy része dolgozó ember, akinek azért havonta 1-2-pár ezres belefér (a CS:GO 2,74 euro volt pl. karácsonykor is). A másik meg a bundle-ök, 1 dollárért 4-5-6 játék azért nem rossz ajánlat, hamar össze lehet szedni sok (és jó) játékot így.
-
nulzkukac
csendes tag
Sziasztok srácok!
Nagyon amatőr vagyok Steam terén, csak annyira terjed ki az érdeklődésem, hogy a Counter-Strike-al kb. 1 évtizede játszom, abból lassan 4 éve a Steamen. (ejnye-ejnye
) Mostanában látom azt, hogy nagyon sok emberkének 100-nál több játéka is van, s el vagyok képedve,hogy ez hogyan lehetséges. Valóban létezik olyan, hogy Facebook-os megosztással szerzett pontok alapján bizonyos oldalak ingyen kulcsokat adnak? Ez hogyan lehetséges? Hogyan lehetséges az, hogy a CS:GO szinte 10ből 9 felhasználónak megvan??
Anno voltak valami Beta kulcsok ingyér' ? (kb. 1-2 évet nagyon inaktív voltam-2011-2013) Hogyan tudnék én is Source-t valamint Global Offensive-ot egyszerűen, ingyen szerezni? (van egy csere accountom is Anthology-val) Köszönöm előre is a megértő szakikat s az ő hozzászólásaikat, tanácsaikat, akik elolvasták ezt a kérdést! -
Cheesus
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Lehet hogy kiröhögsz, de én mindkettő TFU-el elszórakoztam
Ha eltekintesz olyan apróbb dolgoktól, minthogy erővel leszedsz egy csillagrombolót és társai, akkor annyira nem vészes. (Bár hozzátenném hogy mindkettőt még anno a virágbolti verzióval toltam, de ha lesz vmi tisztességes Steames leárazás, akkor lehet beszerzem őket.
) -
Cheesus
senior tag
Jól látom hogy a SW Jedi Knight Collection van napi ajánlatban?
Mert akkor ez instant get számomra 
-
LaleeeSan
tag
Jimquisition 87 fucking pages of Early Access Games szerintem sokan vagyunk ezen a véleményen

-
maross
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
latom mindenkinek sikerult a sajat szaja izenek megfeleloen alakitania ezt a mondatot

-
HartgeH3-2.8
addikt
Minden tiszteletem , de akkor nem kell ajánlgatni
Nem az a kolléga a hibás aki most szólt, hogy "szívesen" jönne group buy-ba. Én ha látok valami csomagot ami érdemes azonnal jelzem a haverok felé, tolom fel magam TS-re és megbeszélem velük.Nem offense, de most miért más legyen a hibás mert ő vett egy 4-es pakkot, úgy hogy nem tudja lesz e "beszállós" gazdája a többi copy-nak. Egyébként is el lehet adni, el lehet cserélni a megmaradt tételeket.
De tényleg nem flame akar lenni, csak nehogy már a kolléga legyen hibás mert szólt , hogy érdekelné a tortából egy szelet.

-
maross
nagyúr
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Ne erts felre, nem azt mondom hogy nem vagy megbizhato, de olyat keresek, akivel mar lehetoleg tobbszor uzleteltem, es en is tudom rola hogy az
. -
maross
nagyúr
aoe2 HD 4 pakk bontasra keresek 1 darab megbizhato embert, 600ft lenne. Surge, ha nem kerul senki fel oran belul, akkor aktivalom magamnak.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ez valóban egy ULTRA pocsék gameplay videó

Korábban is volt akcióban nem sok kellett, hogy rányomjak (hasonló árban) de néztem róla én is videókat. Amit nem tudok, hogy cockpit nézet van e benne, mert tudomásom szerint NINCS, csak sima kijelzős "belső" nézet.
Jól tudom, hogy nincs/van benne belső nézet?

Hmm.. összességében abszolút igazad van. cirka 600 forintért talán
vállalható
Annyiért egy whopper szendvicset se kapsz,nem hogy még játékot

Szerk:
Adjuk meg a tiszteletet szerencsétlennek
GamePlay HD -
csaba951
veterán
Jane's Advanced Strike Fighters
Ja, gondolom te is lecsaptál rögtön a Jane's névre! Hát, rosszul tetted! Ez már csak a nevében Jane's, amúgy egy iszonyatosan nagy hulladék "játék"!
Steam trailer
A trailer alapján egy nagyon jó kis pörgős játéknak néz ki! Viszont a játék kiadásakor nem ezzel volt promózva. Na, hogy is van ez?!Official video game debut trailer
Szerencsére az internet nem felejt! A megjelenéskor ezzel a trailerrel akartak kedvet csinálni a játékhoz. Hát, nem csodálom, hogy nem sokat adtak el belőle! Inkább önként kinyomom a szemem, minthogy ezzel a játékkal játsszak! -
csaba951
veterán
Na, aki szereti a nagyon rossz játékokat, akkor az a Weeklong Saleben most igazán kiélheti magát!
Igazi "gyöngyszemek":
* Zombie Pirates
* Deep Black: Reloaded
* Naval Warfare
* Bad Rats: the Rats' Revenge
* Jane's Advanced Strike Fighters -
maross
nagyúr
The Banner Saga szakvelemeny?
Még egy napig -20% -
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Anno többprofilos TF2 idlinghez nélkülözhetetlen program volt

-
Mardel
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ismerem a programot. De 3rd party program nelkul nem kivitelezheto a steam kliensben.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Nem csak egy fiókkal lehetsz belépve
Bizonyíték. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A legrövidebb út az egyenes szerintem.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Benazz. Ha lerontod az aranyat akkor soha tobbet nem fog hivni

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vagy törlöd a sunyiba.
Lehet, hogy antiszociális vagyok, de gyogyósokkal meg erőszakoskodókkal nem foglalkozom. 
-
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vagy uj profil es family sharinggel az uj accon CS:GO-zol. De egy gepnel csak egy accounttal lehetsz online. Viszont sajat profilon nem jelenik meg, csak annyi, hogy rendelkezel a jatekkal.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Unokatestvéred játszik vele, amikor te nem vagy online.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Titokban akarod tolni a Ghosts-ot, nehogy kiröhögjenek a haverok?

-
Bjørgersson
félisten
Értem, köszi mindkettőtöknek!
-
genndy
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Röviden: nem. Max. akkor hogy ha nem a barátod (vagy kiteszed onnan), és a profilodat úgy állítod be hogy csak barátok láthassák.
Az éppen azzal játszol részt akkor, ha a Barátok részbe nem lépsz be. Az achikat tudtommal offline is megadja akkor amikor legközelebb online lesz a kliens. -
dredbiro
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szerintem csak ha offline tolod a játékot
-
Bjørgersson
félisten
El tudom valahogy rejteni egy ismerős elől egy adott játékkal kapcsolatos aktivitásomat, pl. hogy éppen azzal játszom vagy milyen achievementeket kaptam hozzá, stb., szóval mindent?
-
dredbiro
senior tag
Üdv mesterek!
Steamen játék letöltése/telepítése közben a disk idle mit jelent? (csak most vettem észre ezt a szöveget) -
DeFranco
nagyúr
-
Frod
addikt
Üdv!
Jobb híján ide írok, remélem nem nagyon offtopic.
Az volna a problémánk, hogy hárman játszunk Borderlands 2-öt Steam-en, és az egyik havert folyamatosan 5 percenként kivágja. Na most első gondolatként ugye jönne, hogy biztos router/net probléma lesz, de egyrészt játék alatt semmi más nem fut ami lefoglalná a sávszélt, másrészt több száz óra Diablo3 után, az még egyszer sem vágta le (bár az ugye más kliens, ezért jött a gondolat, hogy biztos a Steam)
Ilyenkor mire lehet gyanakodni
A játék gondolom a legfrissebb verziójú lévén a Steam szedte le meg minden, így a patch is kizárt. -
Cheesus
senior tag
Senki nem gondolta úgy, hogy felemeli elektronikus pennáját is idebökje hogy nincs ma napi ajánlat?

Hát akkor megtettem én. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
CS 1.6-ban a server kereső nem jön elő leállás óta.
-
Joe Swanson
senior tag
Megy a steam!
-
maross
nagyúr
brothers masnal is feltunoen bugos, vagy csak en fogtam ki? Elejen amint beerek egy piacter szeru dologhoz ahol van jopar ember, elso alkalommal lett volna egy kis movie kameramozgassal, de kozben felloktem egy cserepet, es kiakadt az egesz, nem ment tovabb. Masodik nekifutasra pedig kiirta hogy left es right shiftel mozgassam a kamerat. Namarmost en ezt attettem del-re es page down-ra, es azt hiaba mozgatom, a szurke help kepernyo nem tunik el (shiftekre sem mellesleg). Esc nem mukodik, kilepni nem tudok, csak alt+f4. Ujrainditom, nem jon be a keyboard config, mert jatek alol mar nem lehet valtoztatni, csak elso inditasnal va launcherbol...szoval eddig jo...
-
gmx9
aktív tag
Elvileg most jó megint, legalábbis nálam úgy tűnik.
-
bigyo108
aktív tag
nálatok megy a kliens?
-
Frod
addikt
Nálam mind weben, mind Windows alatt bejön a Steam, és alig pár perce hagytuk abba a Borderlands 2 partit....
-
Shim
őstag
-
DeathBat666
aktív tag
Nálam megy, csak mindenkit ns nek mutat, ill. mindig kidob szerverről.

-
nem indul el a steamem, másnál van ilyen para?
böngészőből megy
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
dead space 3..nem rossz otlet, abbahagytam valahol. Mass effectbol az elso,engem valahogy nem fogott meg, pedig probalkoztam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Anno voltak valami Beta kulcsok ingyér' ? (kb. 1-2 évet nagyon inaktív voltam-2011-2013) Hogyan tudnék én is Source-t valamint Global Offensive-ot egyszerűen, ingyen szerezni? (van egy csere accountom is Anthology-val) Köszönöm előre is a megértő szakikat s az ő hozzászólásaikat, tanácsaikat, akik elolvasták ezt a kérdést!
Ha eltekintesz olyan apróbb dolgoktól, minthogy erővel leszedsz egy csillagrombolót és társai, akkor annyira nem vészes. (Bár hozzátenném hogy mindkettőt még anno a virágbolti verzióval toltam, de ha lesz vmi tisztességes Steames leárazás, akkor lehet beszerzem őket.
)

Mert akkor ez instant get számomra

eami