Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz csaba951 #40260 üzenetére

Basszus, ekkora peche szerintem az égvilágon senkinek sincs, mint amekkora nekem volt most ezzel az akcióval, jó alaposan ráb*sztam:
    Hétvégi hazautazás, illetve családi programok miatt úgy alakult, hogy 1-2 napig nem néztem rá Steam-re. Emiatt nem is aggódtam, hiszen mostanság csupa noname játékok voltak leárazva.
    most nyugodtan megnéztem a Hírek szekciót, aztán mit látok? TDU 2 le volt akciózva 5 euróra. Erre vártam bő fél éve és most lecsúsztam róla. Fél éve szinte minden nap nézem az akciókat, erre lecsúszok róla, mert pont egy olyan napon akciózzák le, amikor nem figyeltem. Ilyen az én szerencsém, ezt egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni! :W
    Ahogy te is írtad, 2011. novembere óta nem volt ennyire leakciózva ez a játék. Most megtörtént, de lecsúsztam róla. Finoman szólva most piszkosul ideges vagyok emiatt, hiszen nagyon hosszú ideje csak erre vártam.
    R*hadjanak meg, most várhatok megint egy évet hogy kapjon -75%-ot? Ilyen nincs és mégis van, haza lettem vágva! :((
    Most emiatt nem fogok tudni aludni, mert nagyon felhúzott idegileg a dolog (tudom, részben az én hibám is, hiszen nekem kellett volna csekkolni, de ez akkor is nagyon dühítő! :W )
    Szerettem volna egy open-sandbox autós játékot, ahol szép tájakon lehet furikázni és nem csak városban, de akkor egy ideig marad a városi autókázás és hülyülés (Driver. San Francisco).

Van valakinek esetleg egy felesleges, 5 eurós TDU2-je?

Új hozzászólás Aktív témák