- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11670 üzenetére
Ügyes vagy, gratulálok, én megköszöntem a segítséget te meg itt powerkodsz, gratula még 1x!
-
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11668 üzenetére
Ja bocs, azt hittem ez fórum ahol lehet kérdezni, elsősorban tapasztalatokra volnék kíváncsi, amit hiába használom a fejem nem tudok kiszámolni.
Ja, te is rákereshettél volna arra amit idéztem, amúgy itt olvastam a phn egy tesztben, amiben az általad is említett két chipset volt, és mind2re vonatkozott.
Azért kösz az eddigi segítséget! -
spae
aktív tag
Hali!
Egy teszteben olvastam:
"az integrált videokártya, illetve az ehhez csatolt memória jobban belassította az AMD-s chipseteket"?!
Akkor nem éri meg az integrált vga-s lapokat venni? (úgy is csak tartalék lenne) -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11664 üzenetére
Hali!
Nekem a CF valószínűleg nem lesz használva mert Gef9800GTX+ kártyát veszek, így is jó lesz a lap?
A sideport sem fontos, mert az integrált vga csak biztonsági tartalék lesz!
Sebességben sincs különbség a 790X-DS4, és a MA78G-DS3H között? -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11662 üzenetére
Az mivel tud kevesebbet, látom az microATXes?
Most nézem, a MA790X-DS4 2 PCIEX16-os slottal van? Van belőle olyan ami nem crossfire-s?
Ha a BE proci mellett döntök azt szeretném egy kicsit feljebb húzni, és egy kicsit a Corsair ramokat is, talán. Ennyi lenne a tuning?Ilyet találtam még: MA78G-DS3H?
-
spae
aktív tag
GA-MA78GPM-DS2H, és a MA790X-DS4 között mi a különbség, melyik jobb?
Ja azt elfelejtettem mondnai, hogy az integrált hangkártya számomra fontos mert azt használom!
De az MSI KA790GX is képben van még (ez is AM3 ready ugye?)!
Nagyon a MA790X-DS4 felé kacsintgatok
Ja a MA790X-DS4-ból találtam 2 félét a boltban az egyik 240Ft-al drágább, ugye csak elírás lehet?! -
spae
aktív tag
M3A78PRO AM2 esetleg (24K)
-
spae
aktív tag
MA790X-DS4 AM2 (23K), vagy
ASUS M3N78-PRO AM2 (24K) szerintem e 2 lap közül kerül ki a győztes, segítséget kérnék a döntéshez?!?!?!? -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11637 üzenetére
Ebben a lapban is mennek 1066-on?
ASUS M3N78-PRO AM2 ??? -
spae
aktív tag
válasz
band1103 #11635 üzenetére
Köszi az áttekintést, én ezeket a RAMokat néztem ki:
DDRII 2GB 1066 KINGSTON HYPERX CL5 5Év (9K)
DDRII 2GB 1066 CORS.DOMINATOR TWIN2X C5D 5ÉV (10K)ezek közül 2 modul, és akkor, ha berakom az AM2+-os lapba, AM2 X2 6000 (esetleg 5400 X2 BE) procival, akkor automatikusan 800-ra állítja be a memeket?!
Utána, ha veszek Phenom II -t akkor az is belemegy majd, és akkor lesz a DDRII 1066 tényleg 1066! -
spae
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #11633 üzenetére
Akkkor most ha ebbe veszek 1066-os memóriát, akkor csak 800-on fog menni?
Később procit cserélnék AM3-ra azért akarom most megvenni a memóriát, tudom, hogy az már DDRIII-as, de most kellene megvennem a lapot! -
spae
aktív tag
Az AM2, AM2+-os kérdésemre valaki?!
-
spae
aktív tag
Vagy csak az X3, X4 a +-os?
Ha igen akkor hiába veszek 1066-os memóriát?! -
spae
aktív tag
AMD 6000 ATHLON 64 X2 S-AM2
Socket AM2 (940) foglalat - Két mag - 3.0GHz órajel - 2 x 1M L2 Cache - 2000MHz rendszerbusz - 90nm gyártástechnológia - 125W fogyasztás
Ez most AM2, vagy AM2+???? -
spae
aktív tag
Itt is megkérdezem:
ASUS M3N78-EM AM2 3 ÉV (19K)
ASUS M3N78-PRO AM2 3 ÉV (24K)
Ér a pro annyival többet?
Ebben a lapban mennek a DDRII 2GB 1066 CORS.DOMINATOR TWIN2X C5D modulok, van valakinek esetleg tapasztalata?
És később elvileg AM3 procik mennek majd bele, ha mindsen jól megy elvileg menni kell benne?! Ugye?? -
spae
aktív tag
Nekem nem a Boost kell, hanem a HybridPower, azaz, amikor lekapcsolja a Vga-t, és az alaplapi-t használja, ha nem kell nagy teljesítmény (net, zene...)
A Boost-ot nem is támogatja a GF260. -
spae
aktív tag
Van a nagyk-ben 4k-val drágább, mint az asus, tud annyival többet? Esetleg valahol van vmi teszt?
GTX 260-al is megy rendesen? CUDA, PhysX, HybridPower ... -
spae
aktív tag
Ok megnézem, van-e a nagykerben ahova járok! Az is rajta van az AM3-as lapok listáján, azt nem néztem csak az Asust
-
spae
aktív tag
A lényeg hogy kezelje az AM3-at!
-
spae
aktív tag
Nem mindenképpen Asus, csak azt szeretnék, de ha más jön az se lesz baj.
Band1103! Nem vitatkozni akarok, csak megosztom a tapasztalatom, de nekem már legalább 3 Nvidias Asusom volt, de még egyel se volt gondom, ezért akarok azt, de nem minden áron! A havernak meg 2 gigabyte vga szállt el, úgyhogy megesik minden!
Akkor lehet nekem csak szerencsém volt?!
Mondom, nem vitatkozok, igyekszem megfogadni a tanácsokat! -
spae
aktív tag
Én Asust szeretnék NVidia Chipsettel, amúgy mi az a sideport memory? Az alaplapi vga-nak memory?
-
spae
aktív tag
Vagy valami más ötlet?!
-
spae
aktív tag
Én ASUS M3N78-EM-t néztem ki, vélemény? Ebbe alvileg megy AM3?!
-
spae
aktív tag
Akkor a proci hiába támogatja, nem megy bele a lapba! De DDR III-as AMD lap, meg csak 2009-ben jelenik meg, nekem viszont most kellene vennem. Sokat számít szerintetek a DDR III, megéri várni?
A proci foglalatok megegyeznek!? -
spae
aktív tag
Tehát az ASUS M3N78-EM lapot, ha megveszem, használhatok hozzá majd DDR III-as memeket, és AM3 procikat is a DDR II, és AM2+ helyett, csak a Bios-t kell frissíteni!
Ebből akkor az következik, hogy ugyanolyan a tokozása az AM3-nak mint az AM2-nek, és a DDRII mem is megegyezik a DDR III-al! -
spae
aktív tag
Hali!
Kellene egy kis segítség mert nem tudom, hogy mit tegyek.
Most akartam alaplapot venni, ASUS M3N78-EM deszkát néztem ki, és olvastam az AM3 kompatibilis lapok listáján, akkor abba megy majd AM3 proci (ugyanaz a foglalat?), és DDR III memoria is, vagy csak a chipkészlet tudja kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest