- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
VaniliásRönk #10319 üzenetére
itt van terhelés egy elég durva procival de sejtem nem egy 6 Mbites kábelnettel kap ilyen terhelést
bár a legegyszerűbb ha lemérem saját gépemen netezés közben
-
REDeath
őstag
válasz
VaniliásRönk #10317 üzenetére
nem, a szoftvereset kerüli meg mivel a cpu nincs benne a körben. vagy nagyon nagy hülyeséget képzelek? inkább kimásolom és snapshotolok a pdf-ből, nehogy csak én érteném félre véletlenül fáradt létemre
About NVIDIA TCP/IP Acceleration Technology
Note: Enabling TCP/IP acceleration enhances your network performance but can
cause your network traffic to bypass the firewall because all processes are off‐
loaded to the hardware.
NVIDIA TCP/IP Acceleration technology is a networking solution that moves the
processing of TCP/IP network traffic from your computer’s CPU to its nForce
hardware resulting in greatly improved system performance.default packet processing
nvidia tcp/ip acceleration packet processing -
REDeath
őstag
a hálózat irányítása mennyi terhet rak egy x2 procira?
nemértek ehhez annyira, szóval lehet hülyeséget kérdezek, csak láttam hogy van tcp/ip acceleration lehetőség az nforce chipben ami tehermentesíti a cpu-t, viszont így megkerüli a tűzfalat is elvileg, ami nembiztos hogy hasznomra válhat, főleg ha csak 1-2%-ot vesz le a cpu válláról de nemtudom, ezért kérdem -
REDeath
őstag
x2-es prociknál mennyire számít hogy 800-as vagy 1066-os ram van benne? 1066-os 800-ra visszafogva kisebb késleltetésekkel előnyösebb? legalábbis egymagos amd-knél késleltetés jobban számított, de amúgyse hiszem hogy olyan feltünő lenne a különbség 800 és 1066 közt, de mivel nemvolt még lehetőségem próbálgatni, ezért bízok a ddr2es tuning terén tapasztaltak válaszaiban
-
REDeath
őstag
válasz
REDeath #10085 üzenetére
mégvalami
a jelenlegi tápomnak egy 20-tűs alaplapi csatija van, plusz egy 4tűs ami a cpuhoz kell. az abiton meg 24 és 8 tűs van, ezek szerint új tápot is kell vegyek? plusz a GB-on is 24-tűs van
vagy megy a 24-es is 20 tűssel csak nem olyan stabil? abból kiindulva hogy a jelenlegi lapomon is 24 tűs van, csak gyárilag le van takarva 4, de lehet csak annyi hogy így könyebb gyártani a műanyagot -
REDeath
őstag
az amd770 menyivel jobb (ha jobb) mint az nF570 (sli)? ilyen jellegzetes dolgokra gondolok (az am2+ támogatáson kivul), bugok ilyesmi, mert amúgy sejtem mindkettő jól szuperál x2-esekkel.
és mégegy. a héten esedékes az ujitás és ajánlottátok az AX78-as lapot, ilyet használ valaki tuningolt x2-esel? neten többnyire csak phenomos tuningteszteket találtam
fórumon meg egy ilyet.
a ga-m57sli-s4 lapra meg még alszok, kezdem belátni, hogy nem biztos hogy olyan jó az az sli, bár ha a 770-es lapok a phenom teljes támogatásán kivul nem nyujtanak többet, akor lehet megérné mégis, elvégre phenom abba is belemenne ha mindenképp azt akarnék 1-2 év múlva
további szép napot
-
REDeath
őstag
ha egy phenomot valaki belerak egy sima am2-es foglalatba úgy hogy a bios támogatja, akkor csak a ht lesz butább? sztem kell még lennie valamiknek de ha nincs ha van mennyiben veti vissza a phenom teljesítményét a szűkösebb ht?
-
REDeath
őstag
válasz
Oliverda #9865 üzenetére
na most megnézem mit tud a nyóchat gt-m aztán folytatom a dillemázásomat
fél év mondjuk rövid idő, én 2 évig biztos nem cserélek, sli is biztonságnak lenne hogyha d3 kijön és esetleg nem menne 1600-on
meg még sc2...
a régi szuperkockajátkos idők elmúltak már, ezért nemkell brutális játékgép nekem,de Ps meg nemárt ha hasít rajta
-
REDeath
őstag
válasz
Oliverda #9863 üzenetére
ax78-hoz van már stabil biosz? a ph-s tesztben pár hibáról írtak. most azon filózok hogy kell-e nekem majd mégegy kártya a jövőben, illetve hogy Phenom mikor lesz a gépemben. egyenlőre nekem egy x2-es bőven elég, de lehet hogy am2+ is kihalófélben lesz mire phenomra cserélnék pár év múlva.
mindjá megnézem mit tud most a gépem ut3 alatt, aztán eldöntöm végre hogy kell-e sli vagy sem, csak nemakarom megbánni majd -
REDeath
őstag
sli-ben azért gondolkodok mert később ha elfogy a kártya ereje, szinte ingyen beletesz az ember mégegy ugyanilyen kártyát és máris spórolt.
az ax78 elvileg cf-es (legalábbis 2 slot van de most olvastam hogy mégse támogatja cf-et), viszont jelenleg nv kártyám van ezért néztem azt a kettőt.
bár még filózok rajta hogy sli vagy sem -
REDeath
őstag
sziasztok!
két am2-es lap közt gondolkodok. x2 5000+ lesz a proci valoszinu
használt asus m2n-sli deluxe - 10k no gari
új gigabyte m57sli-s4 - 14k 3 év gari (az s4 mit jelent? valami butítás mint az nfroce4-4x?)
mindkettő nforce 570 sli-s chipsetes ha jól tudom, ezeknek van valami közismert hibája?
az asus 2ik lanját és 3ik pci-e slotját nemhinném hogy használom, viszont sejtem hogy újonnan ezért drágább.
előre is kösz ha valaki megosztja tapasztalatait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest