- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12627 üzenetére
A giganal a jelmagyarazatba ez van N/A = Not support
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12624 üzenetére
Kar ezt eroltetni 3 fazis nemcsinal csodat
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #12622 üzenetére
Nezd meg jobban mert nem
Phenom II X4 940 3000Mhz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 3600 N/A
AMD Phenom II X4 920 2800Mhz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 3600 N/A
AMD Phenom X4 9850 2500Mhz 512KBx4 2MB Agena 65nm B3 125W 4000 N/A -
nesa
veterán
Idle a 3870 7w kevesebbel beeri mint a 96GT terhelve viszont 5-7w tobb.
Azert irtam ezt mert erol van sajat tapasztalat az adatlapomon levo konfig proci huzva 3,2Ghz-re, Idle halozat felol 112-118wEn nemtom a PH hogy meri terhelt fogyasztast de nekem lazan feltud ugrani 230-250w ra is sot ha masolok es megy mind a 3 HDD meg a 270w is megvan de normal jatekok alatt 180-210w kozott mozog.
-
nesa
veterán
válasz
MasterDeeJay #11200 üzenetére
Ezt fotoztad vagy szines kockakbol kiraktad?
Sajnos a problemadra nemtudom a megoldast , masik biost kene kiprobalni nem feltetlen a legfrissebet.
-
nesa
veterán
válasz
Gyuri27 #11134 üzenetére
Ilyen 1kaptafa hutot majdnem mindenki gyart ,nekem is van 1 kis aranyos full rez lebontottam a muanyag keretet es 1 gyari AMD hutorol leszedett ventit kapott abbol is a leghalkabb hologramos ventit
1,425v akar paszivan is elviszi a 3000+ athlonom de azert 5v porgetem rajta full hangtalan.
Ja es a gyari AMD hutorol atraktam a lefogatot ugyhogy mar barmilyen AMD lapra ferakhato K8 tol felfele
Bio lap+ 3k+ athlon meg ez a huto volt 7k
nemvolt szivem otthagyni
de a zalman szebb
-
nesa
veterán
válasz
Iron Funeral #11123 üzenetére
Neve az meg nincs, de durvan hut
A kephez kepest annyit valtoztattam hogy csavarozva van mert a muanyag pockok nem tartottak meg stabilan a nagy tomeget
, vehettem volna zalmi NBF47 is de en rezbol akartam es ez meg nagyobb is, kb 1,3k volt az anyagkolteseg.
-
nesa
veterán
válasz
Oliverda #11121 üzenetére
Nemal csalen csak tevagy tul merev es meroleges
ebbol az anyagszelesegbol igy jott ki ha 5mm szelesebb rezbol csinalom akkor lehetett volna egyenes is de szerintem ennek nincs jelentosege
Ja es az elso memoria slottba is is befer a ram ,a borda es a ram kozott fenyfele forditva epp atlehet latni
-
nesa
veterán
Chipset hutes sajat kivitelbe a javulas kozel 20 fok a gyarihoz kepest kulso homerovel merve.
-
-
nesa
veterán
válasz
Iron Funeral #10708 üzenetére
AZ SB750 deli hidal szerelt lapokon az AMD szerint jobban huzhatoak a procik ,ezert lehet erdemes varni.
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #10641 üzenetére
Van meg mit behozni ahogy latom enis megcsusztam lefele de ezen valtoztatni fogok.
-
nesa
veterán
válasz
FireKeeper #10508 üzenetére
A DFI es a Sappi lapok altalaban ugyanazok csak a szinek mashogy vannak kombinalva
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #10339 üzenetére
Nemtudom nekem anno volt AMD 760 (ha jol emlekszem) utanna via es aztan NF2 ,NF4....
de a via-rol nemsok szep emlekem van....Ill ami volt meg a 433 cerkam alatt az popec volt nagyon
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #10265 üzenetére
Nemis mondok semmit...
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #10232 üzenetére
Nemhiszem en azt
-
nesa
veterán
A procival nincs semmi baj ha nem huzod alapon 1v olton 1 zalman 9500 szinte paszivan elviszi letoltes kozbe max 10-20 percenkent porog fel kicsit azt ujra leal....
Az Int vga problemadat meg nemtudom se elfogadni se megerteni (ezek mar nem olyanok mint amik jopar eve voltak meg amiket az intel mais csinal ) ezek teljessen jol hasznalahtoak ,keveset fogyaszt es nema,vayg nem ez a celod??
Szal en meg mindig azt mondom vedd meg a Ma78G-ds3h lapot.
-
nesa
veterán
En aztmondom hagyd a fiokba azt a kartyat lehet 3 honap mulva beszarik igyis ugyis... inkabb ezt vedd meg van rajta int vga.
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #10121 üzenetére
Azt meg tegyuk hozza hogy a 3 pinest is ugyanugy vezerli csak biosba be kell alitani.
Persze vannak ortoped lapok amik nemkepesek ere de a GIGA lapoknal PL nem problema. -
nesa
veterán
Most latom van mar Rev:2 is SB 700 al
-
nesa
veterán
válasz
DaDy0219 #9954 üzenetére
Ez is 125W kepes de megse biztos hogy ezt keresed.
-
nesa
veterán
válasz
DaDy0219 #9882 üzenetére
Ezt irja ki ,szerintem ezt kaptam a kartyahoz
6.14.11.7416 tehat ez 174.16 nekem semmi bajom nincs azon kivul hogy az sp2 winem szetvan hullva
neha nem indul el
de az sp3 a mindig popec
csak lusta vagyok az uj win alatt is felrakni minden jatekot
azt hiszem ez a win meg a 690G laprol maradt meg 4 vga megfordult benne.....
-
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #9419 üzenetére
Amugy szerintem en ezt az egyesz phenom generaciot kifogom hagyni ( Baris 45nm ig tuti nem valtok ) nagyon ugyerzem hogy mindenre eleg 1 3,2-3,3Ghz X2 .
A 45Nm es procikhoz meg meg kitudja hogy hogy viszonyulnak majd a lapok....
De ettol meg ha alkalom lesz veszek 1 sapphire lapot. -
nesa
veterán
válasz
TomBoy1986 #9417 üzenetére
Nemveszek phenomot a giga lapomba
Sapphire lapot veszek elotte...mar akar holnap is cserelnem de nemsurge.
-
nesa
veterán
válasz
leviske #9413 üzenetére
Kaosz es zurzavar stabilitasrol altalaban nemis beszelhetunk mert epp csak alapon eldocog valahogy... feszeket olyan mertekbe lehet alitani hogy meg az asrocknak nevezett kislanya is szegyelne magat ....
Ettol fuggetlenul minden szokoevben 1x van 1 normalis anus lap is horor aron ami nemeri meg az arat.daa-raa ezt tomoren megfogalmazta...
-
nesa
veterán
válasz
DragonZ #9411 üzenetére
Mivel veszel videokartyat igy tok felesleges az INT VGA Ilyen sapphire lapot vegyel ,az asust meg hagyd francba, majd mas megveszi azt a valamit,te inkabb alaplapot vegyel.
Ha esetleg megis kell az int vga akkor ilyet vegyel.
-
nesa
veterán
válasz
leviske #9405 üzenetére
Igazabol en a giga 770 lapot se tudom kihasznalni, ugyhogy engem ez a chipset mizeria annyira nem erdekel
nekem boven boven eleg ,de irhattak volna olyan biost ra amibe szetlehet feszelni a ramokat legalabb 2,4V ig a 2,175 kicsit sovanynak tartom eppenhogy csak elegseges...
-
nesa
veterán
HERR Z ravilagitott a gondomra ,szal van 1 kedvenc uzletem pécsen ahol nem szoszmotolnek ha garis ugyem van, atlagba mindenre 2-3ev gar van az uzlet vagy 10 eve megy es a legjobb pecsen
lehet rajuk szamitani....
Szoval nem arol van szo hogy nembizok nandikaba+a tobbi bazarosba csak nekem tobbet er ha a gari 1 uzletbe szol lehetoleg pécsre .... Teszemfol veszek 1 lapot XY bazarostol 2 het mulva jon 1 front elhal infarktusba (ilyen ne legyen!) vagy eluti 1 auto.... akkor mit csinalok??
-
nesa
veterán
válasz
leviske #9398 üzenetére
Az a legnagyobb gond hogy nemigen van normalis lap AMD ala
MSI kapasbol kiesik, Giga jo hardver de a biosiras nem az erenyuk
,Abit jo lenne ha csinalna valamit mert ok azer osszehoztak jopar normalis lapot az elmult evekbe(azt azota se ), anus -fosrock meg olyan amilyen , Sapphire meg jo lenne ha beszerezheto lenne...
-
nesa
veterán
válasz
Gyuri27 #9031 üzenetére
Olyan kiskerbe nemis veszek procit ahol rendelni kell, pécsen kapasbol 3 boltot is tudok ahol szinte mindig van raktaron ,ahol en vettem ott a csavo 1 egyesz talca procit rakott elem amin a semprontol x2 ig minden volt es mondta hogy van megegy talca +a dobozos cuccok ,ahol rendelni kell minden szart azokat komolytalan boltoknak tartom....
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8930 üzenetére
Ez meg erdekes dolgokat szulhet
-
nesa
veterán
válasz
LALA_kiraly #8905 üzenetére
Az ECS-el az a bajom hogy hiaba a legnagyob gyartokhoz tartozik, dzsunka kategoria ...
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #8883 üzenetére
Valoban a PH bazarok elszaltak az arakal kapcsolatba ,tisztelet a kivetelnek.
-
nesa
veterán
válasz
- = Zk = - #8685 üzenetére
A Kingmax ramok helyett inkabb valami mast vegyel szerintem.
-
nesa
veterán
En 15k keretbe ezt vennem igaz 15,3k de ez jo tuningra is.
De ha +2k nevag foldhoz akkor inkebb ez.
Nekem az elozo volt az utobbi meg most van
mind2 hibatlanul kezeli a 4db Ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest