Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Jobban szeretném kihúzni addig, hogy egy jó am3-as lapot vehessek. Most egyenlőre tesztelem a gépet IntelBurnTest-el, ha ettől nem fagy ki akkor nem siettetem a dolgot. Ez az OCCT egyébként vista x64 alatt a vga ramjaimat is simán hibásnak találta, pedig csak nem volt az oprendszerrel kompatibilis. Illetve közben ugyanezzel az OCCT CPU teszttel egy másik gépet is sikerült megfagyasztani (szintén windsormagos amd, de abban amd chipset van, illetve szintén alapon hajtva minden). Szóval látok rá némi esélyt, hogy ez a teszt program kókány módon lett megírva (vagy túl jól sikerült), csak azt nem tudom, hogy annyira el lehet e cseszni egy programkódot, hogy kikapcsoljon tőle a gép (szerintem nem)...

-
Osiris
őstag
válasz
Osiris
üzenetére
HT fesz emeléstől elég gyorsan lefagyott, így végülis most a ram-nak adtam +0.1V-ot, de már így is sikeresen belefagyott a tesztbe. Most kap még egy esélyt, emelt ram-fesszel, tuning nélkül 800HT-val. Már kiszereltem az egész cuccot a házból, így most az asztalon megtudom figyelni, hogy van e sérülés a kondikon, de semmi nyoma hogy lenne. Az az érzésem, hogy alaplapcsere lesz a vége.

-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha mire hazaérek megint lekapcsol, akkor az lesz a következő amit megpróbálok. A mosfeteken van egy HR-09 borda, de lehet, hogy azt is meg kéne támogatnom egy ventilátorral. Lehet, hogy mikor a bordát rátettem, megsérült valamelyik kondenzátor mellette, bár csak odébb hajoltak egy kicsit.

-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Estére hagytam futni a tesztet (HT 206x4=824), de reggelre így is kikapcsolt. Most megint így hagyom, egy ventilátorral a chipseten, így 27 fokkal hidegebb, 70 helyett csak 43 fokos...
-
Osiris
őstag
Mivel van a gond ha a gépem(adataimnál) nem bírja az 1000-es HT-t? 800-on stabil, de 1000-en kiakpcsol egy idő után ha terhelem (OCCT CPU : OCCT teszt - nincs tuning, minden alapon van).
Túlmelegszik a chipset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest