- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardor
tag
válasz
Mardor #12229 üzenetére
Megvan a hiba!!!!
Xp feltelepülése után eszembejutott valami: KI KELL HÚZNOM A SPEAKERT, mivel utálom, h állandóan pittyeg reboot közben. Ezért amint feltelepült a windoz, ki is húztam, azóta nem megy
Nem hiszem el....
Most visszadugtam, azóta már 3x tökéletesen bebootolt a windows is, és van bill a biosban.Köszönöm Oliverdának és band1103nak a gyors reagálást.
Azon tűnődöm, h vajon minden award biosos lap ilyen? Addig nem indul a rsz, amíg ki van húzva a hangszóró?!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mardor #12160 üzenetére
Corsair: Nos ott elég alacsony revek vannak, gyanitom azóta készültek ujjak amin kitudja mi van.
Ocz: a 8000-s reapereken van power ha jól látom és 7200-l már mikron chip van rajt. Onnantól viszont mindegyiken micron chip van. Gondolom, pont nem az 1066-ról spórolták le.
De ott a lista és olyat kell választani.Thrawn: te olyan ramot honnan szereztél (a tied 800-s)? Vagy miből gondolod, hogy power van rajta?
-
-
joergie
őstag
válasz
Mardor #11698 üzenetére
Csak azért se veszek gigabyte-ot. chsnél raktuk össze a sulinetes gépeket, és ment bele a sok giga lap. nemtudom hogy jó e vagy sem, de én nem szeretem. akkor asrock lesz. tetszik ez a 4mp-es boot
Bár úgyis ssd-t szánok bootvinyónak...meglátjuk lesz e keret
monitort is asust vennék, telóm is az, legyünk már kicsit márkahűek(magyar jellegzetesség)
-
band1103
őstag
válasz
Mardor #11497 üzenetére
Ne keverd
! Az eredeti forrás Blueray filmet egy sempron is le tud játszani ha van mellette UVD+ -os IGP. Sőt már az UVD1-es HD2400 pro-val is. Nem kő hozzá Phenom!
A probléma a "számítógépes" HD filmeknél (x264) jön elő. Ahoz kő az UVD2.2 -es VGA , vagy ha az nincs akkor egy X2 5000+ -os cpu. -
band1103
őstag
válasz
Mardor #11492 üzenetére
"...max filmet nézek, meg dolgozok..."
Na ez az a pont ahol én is beszállok.(tessék kapaszkodni
)
SZVSZ Van egy tévhit az AMD új IGP-i háza táján. El kell oszlassam. Tehát:1080p-s x264 támogatást akarsz, és nem akarsz játszani? Akkor a 780-790G a legrosszabb választás. Miért? A HD támogatás a fenti IGP-kben kimerűl az UVD+ szabványban ami nem elég egy 1080p-s x264-hez. Ahoz minimum UDV 2.2 kell. Jelenleg ATI fronton ezt csak a HD4xxxx-es kártyák tudják.
Kisebb fogyasztást akarsz? Akkor a fenti IGP-k a legrosszabb választás. Miért? Mert nincs a tesztek szerint az IGP megoldás ami űberolni tudná az HD4350-est (UVD2.2) a maga 20W> fogyasztásával ha párosítok hozzá egy jó AMD-s alaplapot. Se Idle-ben sem máshogy. Hozzá egy alulfesszelt vagy "e" cpu és kész az igazi AMD-s HTPC alap.
SZVSZ
szerk.: Kövezetek meg de a munkás-filmes HTPC-nek nem kell sideport.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged