Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Leszedtem. Eleve azzal megy, mert egy állat vagyok és mindig mindent szarrá frissítek.
Mercutio_: Mi a bajod a honlappal, he? Nagyon színvonalas, csak néha kínaiul kezd el kommunikálni. Te nem tudsz kínaiul?
Hisz 20 éven belül ez lesz a diplomácia hivatalos nyelve...
No, Herr Z azt mondta 3300-3400-at tudnak ezek alapfeszen. Ezért mindenféle feszültség értéket visszavettem alapra, a ramot sem féltettem, 1.8 V-on nem volt gondja a DDR800-zal 4-4-4-12-ben. 3300 Mhz-en járattam továbbra is. 5 perc Orthos ugyan nem jelent semmit, de előtte csak 1-2 percig volt stabil, sztem túlfeszeltem csak nem tudom mit feszeltem túl...
Mindegy, hagyom kicsit menni, közben tévézek, addig írhatna valaki egy progit ami végre normálisan írja ki a hőmérséklet értékeket...
HT 4x-es, igen. Drop szerintem nincs, úgy láttam csöpp túlfeszt kap, de felteszem a CPU-Z-t és nézem.
-
Oliverda
titán
Szerintem majd ha már legalább egyetlen képet láttunk AM3-as lapról akkor érdemes lenne neki nyitni egy külön topikot. Főleg hogy az AM3 már más RAM modulokat támogat és az AM2/AM2+ processzorokat sem lehet majd beletenni ezekbe a lapokba. Tehát szerintem nem jó ötlet egy kalap alá venni ezt is a másik kettővel.
-
-
DragonZ
csendes tag
Köszi a választ.
Bár igazából az nem derült ki, hogy hogyan/hol tudom megváltoztatni ezen értékek valamelyikét a BIOSban, vagy más módon.
Mondjuk, ha jól emlékszem, akkor HT clockot enged állítani.
Különösebben nem akarom tuningolni a gépet, csak szeretném, ha a RAM-ok névleges órajelükön működnének.
Ha kérdésem lesz akkor a másik topikokban kereslek.
Még1x köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest