Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Leszedtem. Eleve azzal megy, mert egy állat vagyok és mindig mindent szarrá frissítek.

Mercutio_: Mi a bajod a honlappal, he? Nagyon színvonalas, csak néha kínaiul kezd el kommunikálni. Te nem tudsz kínaiul?
Hisz 20 éven belül ez lesz a diplomácia hivatalos nyelve... 
No, Herr Z azt mondta 3300-3400-at tudnak ezek alapfeszen. Ezért mindenféle feszültség értéket visszavettem alapra, a ramot sem féltettem, 1.8 V-on nem volt gondja a DDR800-zal 4-4-4-12-ben. 3300 Mhz-en járattam továbbra is. 5 perc Orthos ugyan nem jelent semmit, de előtte csak 1-2 percig volt stabil, sztem túlfeszeltem csak nem tudom mit feszeltem túl...
Mindegy, hagyom kicsit menni, közben tévézek, addig írhatna valaki egy progit ami végre normálisan írja ki a hőmérséklet értékeket...HT 4x-es, igen. Drop szerintem nincs, úgy láttam csöpp túlfeszt kap, de felteszem a CPU-Z-t és nézem.
-
Oliverda
félisten
Szerintem majd ha már legalább egyetlen képet láttunk AM3-as lapról akkor érdemes lenne neki nyitni egy külön topikot. Főleg hogy az AM3 már más RAM modulokat támogat és az AM2/AM2+ processzorokat sem lehet majd beletenni ezekbe a lapokba. Tehát szerintem nem jó ötlet egy kalap alá venni ezt is a másik kettővel.
-
-
DragonZ
csendes tag
Köszi a választ.
Bár igazából az nem derült ki, hogy hogyan/hol tudom megváltoztatni ezen értékek valamelyikét a BIOSban, vagy más módon.
Mondjuk, ha jól emlékszem, akkor HT clockot enged állítani.
Különösebben nem akarom tuningolni a gépet, csak szeretném, ha a RAM-ok névleges órajelükön működnének.
Ha kérdésem lesz akkor a másik topikokban kereslek.
Még1x köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Assetto Corsa EVO
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azért tényleg kidobhatnának egy új biost már,na mindegy.

Hisz 20 éven belül ez lesz a diplomácia hivatalos nyelve... 
Mindegy, hagyom kicsit menni, közben tévézek, addig írhatna valaki egy progit ami végre normálisan írja ki a hőmérséklet értékeket...
Ahogy én a szerencsémet ismerem, mindenhol csak 1.0 lesz. A dual bios és a PWM finomítása viszont nagyon kéne, addig verem majd az asztalt míg olyat nem kapok. Kösz az infót!