- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
előfordul, bizony, nálam és zudtommal mindenkinél a giga 690g-s lapja is a 4gb-os kingston(lila) pennel csinálja ugyanezt, megoldás rá nincs, cserélj pent, vagy lapot, 2gb-ossal jól meg, 1gb-ossal, 512-essel is, sőt pqi4gb-ossal is!
én lapot cseréltem, vagyis a géppel együtt eladtam, nem csak ezért, hanem még eladható volt! -
VaniliásRönk
nagyúr
A prociból is érdemesebb lenne megfontolni a lehető legkisebb X2-t, 1-2k-s az árkülönbség, de a teljesítménybeli hatalmas. Igaz egy Sempron is megbirkózik mindennel amire szánod, de azért jobb ha nem áll be a gép egy idétlen módon összerakott weblaptól, hanem van mégegy mag amin futhat a többi program.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Abba kötök bele aki kinyilatkoztat, és tények helyett csak megalapozatlan elképzelésekhez ragaszkodik.
Te sem tudtál semmi konkrétumot mondani, csak azt szajkóztad hogy ASUS, ASUS.
Az ASRockot meg az olyan teccós konfigok alapján ítélted el, amibe néha fordítva erőltetik bele a RAM-ot, és nem zavarja a szakit hogy a felel kilóg, vagy pl. már egy Codegen táp is minőséginek számítana ahhoz képest amit beletuszkolnak, stb. -
Gyuri27
félisten
Az emberrel csak azt lehet. Bármelyik totyikot nézem. Bekellene látni (mint ahogy én is szoktam), hogy az ember nem érthet mindenhez és néha téved.
ftc: [link] ez 550-es. Én 690-re gondoltam. Persze ez sem garancia mivel nem látod mennyi van náluk raktáron (nem úgy mint eggyes online boltoknál). Tehát vagy van vagy nincs.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Ember, a fejedet használd ne a fantáziádat, és ne nosztalgiázz, most fogsz alaplapot venni nem 2001-ben.
Az ASUS lehet hogy jó volt, főleg Intel vonalon, ott még most is nagyon korrekt lapokat gyárt, de az AMD-s megoldásai fabatkát sem érnek 24k alatt.
Az ASRock eleinte úgy hallom nagyon tré volt, de az AM2-es lapjaikról én még semmi rosszat nem hallottam.
A ''teccós'' konfig meg nem a szerencsétlen ASRock alaplap miatt lassú, hanem a 2.0GHz-es Celeron, meg a CL5-ös 533-as DDR2 miatt!
És ha mindezek nem is győznek meg, amiket az előbb írtam azok tények, és ha veszed a fáradságot hogy csekkold a képeket nagyban te is láthatod... -
VaniliásRönk
nagyúr
Én előbb vennék ASRock-ot mint ''nonDeluxe'' ASUS-t, ha megnézed a linkeket, ránézésre is láthatod hogy már a felépítése is jobb az ASRocknak, a feszszabályozó áramkörei pedig sokkal komolyabbak.
Persze ha nem tuningolsz, akkor valszeg az ASUS is stabil lesz, de ettől még drágább és sz@rabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest