- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
as_Rock #10361 üzenetére
nocsak as_rock koma.,csakcsak osszefutunk.
3850-et igazabol nem akarok venni, mert itt nincs olyan, hogy hasznaltpiarc. 3870-eket nezegettem, vannak mar egesz joarasitott darabok is. Viszont lattam 3870-bol 512MB GDDR3-asokat, csak nemtom a 3870 memorialimites lenne-e gddr3-al.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
as_Rock #5330 üzenetére
Gigáéknál pl. FAT partíció a kitétel és nem az, hogy C gyökér kell legyen. Szerintem Asus-éknál sincs ez másképp. Amúgy Gigánál nem kell, hogy bootolható legyen a pendrive, így meglepődnék, ha Asus-nál annak kellene lennie, már ha egyáltalán tud penről frissíteni az ez-Flash. Mondjujk az nem árthat, ha BIOS-ban be van kapcsolva a Legacy USB storage detect vagy hasonló elnevezésű menüpont.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
as_Rock #5324 üzenetére
Ez a tele*#@ott Asus suerintem a lámákat nem kedveli. Olvastál már valami doksit arról, hogy hogyan kell biosból biost frisiteni? Vagy jo dolgot toltottel le? Asus Update siman megy Win alól, nem kell cseszekedni, es nem megy fel mas a gepedre, hacsak nem mast szedtel le valami dzsunka letoltonek hirdetett spam oldalrol...
support.asus.com
-
Boci_83
őstag
válasz
as_Rock #2504 üzenetére
Mindenképpen told újra az Xp-d!! Biztos hogy ez miatt van a gond, és nem azért mert gyenge, vagy nem jó minőségű a tápod. A tápcserét nem azért javasolták hogy ilyen jellegű a probléma, hanem itt ''Prohardver-en'' iratlan szabályként szerepel hogy '' jó konfigot, nem bízunk gagyi, no-name tápokra, a számítógép szive a tápegység, és nem a proci!!!! ''
-
Chaser
legenda
válasz
as_Rock #2502 üzenetére
Azt a csoda ''tápot'' cseréld le sztem, nem fogyaszt többet sztem ez a proci sem, ha opn alapján az amdcomparen + tudod nézni. Ha vga órajelet emelsz valszeg instabil lesz, azért indulgat újra.
800 v 2800 az rpm? Sztem nézz rá, szabad szemmel sem nehéz különbséget tenni..800-nál szinte lehet látni a ventiket 1-esével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest