- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Vegetto #12756 üzenetére
Szia!
Én néhány hétig használtam egy Phenom II X2 550BE-s procit MA770-DS3 REV 1,0 lapban F7-es bios volt fent, minden tökéletesen működött, tuning is ahogy azt kell.
Ha nem zavar hogy nem írja ki a proci nevét rendesen akkor nyugodtan válts.
Itt van pár screen itt meg tudod nézni a részleteket. -
Cadal
őstag
válasz
VaniliásRönk #12710 üzenetére
Szerintem ha beszélnénk Tomboy1986al akkor talán Ő elkészítené az AM2+ -os részt. A hozzáértésével sztem nem lehet gond. Egy kis ízelítő (röviden).
Mondjuk én mindenképp örülnék neki, ha elkészülne.
-
-
Cadal
őstag
válasz
Silenzio #11890 üzenetére
Hi!
Egy kérdés, négy válasz:
1; Azt hogy rev 1,0 azt nem jelölték, de a Rev 2,0-t ha másról nem a 6 db sata csatiról egyből megismered (ez az egyik plusz SB700-ban)
2; Ha már lesz a boltokban, akkor ragaszokodj hozzá!
3; A Rev 1,0 lap is 100%-ig kezelni fogja az AM3 foglalatos procikat!
4; SB 600 kontra SB 700 (vagy mondhatnám Rev 1,0 kontra Rev 2,0)
- + 2db sata
- + 2db USB
- modosított PWM
- DualBIOS
igy elsőre ennyi. Jah és nagyon jó lap!
-
Cadal
őstag
válasz
Lacika001 #11314 üzenetére
Nem mintha itt nem tudnának a srácok segíteni, de sztem neked leginkább itt lenne a helyed az X2-es klubban. Amúgy kezdésképp had kérdezzem meg, a HT-t visszavetted 4x-re? +milyen hűtőt használsz?
Na de, inkább gyere át a másik topikba.Amúgy a 4850e procinak 12,5 a szorzója, és 12,5x224"fsb" / 7 (memória osztó)= 400Mhz. Vagyis a ramod pont 800Mhz-en megy ha jól számolom.
-
Cadal
őstag
Nesa!
Biztos, hogy jó ötlet az AM3-al kapcsolatos dolgokat is ebben a topikban boncolgatni? Nem azért, hogy mindennek nyissunk új topikot, de itt azért már lényegesebb különbségek lesznek AM3 és AM2/AM2+ között, mint annak idején AM2 és AM2+ között voltak.
Ez persze csak az én véleményem. -
-
Cadal
őstag
Hi!
Az miért van, hogy az AMD a bemutató darabon a memória foglalatokat szín (és gondolom működés: értsd. dual channel) szerint felváltva helyezte el, de amúgy minden gyártó minden AMD-s lapján egymás mellett helyezkednek el szín (és működés) szerint a slotok. Nem lenne jobb a memóriáknak ha nem közvetlen egymás mellett lennének? (ha technológiai korlát van akkor bocs, ennyire nem vágom...) -
Cadal
őstag
válasz
DragonZ #9961 üzenetére
Hello!
Jól gondolod, a 14,5 szorzó miatt van itt már 8 a memória osztó. Ha névleges órajelen szeretnéd járatni a ramokat, akkor megoldás lehet ha a proci szorzót visszaveszed 14-re (így pont 800Mhz lesz a ram, de valszeg nem fog a CnQ működni és a procid is csak 2800Mhz-en megy majd.) A másik megoldás hogy 14,5 hagyod a szorzót, és emeled az"fsb"-t (vagy HT clock vagy akárminek is hívják) 221-ig és ismét 800Mhz-en megy a ram. Igaz itt már a proci kb 3200Mhz nél fog járni, a HT pedig 1105Mhz-en (ez akár sok is lehet, érdemes visszatenni x4 vagy 800Mhz-re ). Ha gombás az amit ide leírtam, akkor gyere át ide vagy a procid topikjába szívesen segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged