- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Igen szivem szerint msi-t vettem volna de végülis giga lesz.Aztán ha nem válik be akkor odadom TomBoy1986nak a denebem hogy probálja ki hátha többet megy Msi lapban
Szerk: Érdemes figyelni a deneb topikot éppen alulfeszelésen vagyok rajta
1.2volt prime stabil most 1.185voltal megy a prime még ezzel is az eddig.
-
Konfigos
őstag
válasz
Oliverda #12051 üzenetére
De ha nem lesz meg vele a 4ghz akkor kérem az asus deszkád
Amúgy szivem szerint ezt vennék ami neked van csak kell a pénz a reaper 1200-as memókra is ezért a 43k elég a reaper és a giga deszkára pont.Következő lap amit veszek az már GA-MA790FXT-UD5P lesz úgy érzem az valami fantasztikusan néz ki és elég komolynak is igérkezik
-
-
Konfigos
őstag
Deneb tuninghoz mit ajánlanátok?Gigabyte GA-MA790GP-DS4H vagy MSI DKA790GX?Fontos lenne mert azt veszem
-
Konfigos
őstag
Ugyan nem ide tartozik de :Amd Athlon 7750 Black Edition
-
Konfigos
őstag
Keresd meg őt : nándika Ha lehet telefonon mert tudomásom szerint keveset van már gépközelben
És ha tud vegyél tőle olyan lapot ami az adatlapomon van.Nagyon jó deszka nagyon hűvös és keményen tuningos.Én még annak idején 20kért vettem postával de felmentek az árak ezért lehet 22 körül lesz.Ezen van Hd3300-as vga támogat minden procit és nagyon stabil és hűvös -
Konfigos
őstag
1066 minek ha ugysem Phenom kerül bele?
Lapra meg mennyit szánsz?Mert attól függ milyet kapsz.Ha már szánsz rá 23k körül és van nándinak még olyan lapja mint nekem van azon elég komoly integrált van már tudomásom szerint a legjobb.Egyébként legolcsóbb integrált lap ami am2es és találtam az ez:
-
Konfigos
őstag
Egy kérdés
Milyen am2es alaplapot tudnátok nekem mondani 0-13k körül amin már van normális integrált vga?Olyan kellene ami hűvösebb lap és egy nagyon picit támogatja a tuningot is x2 terén.
x2 4800+os procihoz kellene asszonynak.Erről mi a vélemény? M2N68-AM
Más: van valakinek eladó ac freezer 64 pro-ja? 2.5k körül
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10994 üzenetére
Ma feltettem az új 919-es biost a lapomhoz és megoldódott az a probléma amiről régebben beszéltem neked hogy a sideport feszültsége állitható legyen vagyis vagy kövesse a ram feszültségét vagy maradjon 1.8volton.Ettől a dologtól azt remélem hogy nem lesz képszétesés komolyabb fsbnél a biosban se már, de időm még nem volt tesztelni.Elméletem az hogy a régi biosnál követte a sideport a ram 2.3voltos feszét és emiatt volt használhatatlan a sideport.
-
Konfigos
őstag
Ez az eredmény ugyancsak abban a lapban csinálták mint nekem van de nekem elég kamunak tűnik ha valaki ránéz az alaplap fülre jól látható hogy nem ez a chipset van ezen a lapon se ez a híd
Pedig csinos eredmény lenne...
-
Konfigos
őstag
válasz
VaniliásRönk #10941 üzenetére
Csak nem SP fan vagy?
band1103: Az én lapomba ez a surround view funkció bevan szürkülve ezért nem tudom állitani és nem tudom miért van
-
Konfigos
őstag
válasz
tököscsávó #10936 üzenetére
Ezen a képen csak 3404 de ezek után csak fsb-t emeletem ahhoz az eredményhez.
3404
Beállitások: Ram: 2.35volt Proci: 1.400V-1.450 Ht maxon,Memoria Cl4ben 973mhzen,szorzó 11.5,fsb: 296.Én 307 fsbt értem el vele maximum de ma nekiülök este hátha meglesz több is.
Bármi kérdésed van keress pm-be nem akarom szétoffolni a topikot -
Konfigos
őstag
válasz
Sandormaster #10894 üzenetére
Nekem az a biostar van és maximálisan elégedett vagyok vele tehát ajánlom neked
Tuningot is szépen bírja és mellette nagyon hűvös lap és stabil.Eddig semmiféle gondolom nem volt vele kivétel az hogy jelenleg nincsen rendes driver a hd3300-hoz.Tehát én ajánlom neked azt a lapotHamarosan kifogom próbálni majd egy Kumával is később meg egy Denebbel de szerintem akkor is ugyanilyen véleményen leszek
-
Konfigos
őstag
Nem tudom volt e de ha valakit érdekelne akkor:
AMD’s best Dual core ever?! Athlon 6500 (Kuma) review
Nem is rossz : 3300mhz
-
Konfigos
őstag
válasz
TomBoy1986 #10652 üzenetére
Teccetősek
Nagyon hiányolom én ezen a Biostaron az optikai bementet ugyanis nekem eddig mindig azzal volt összedugva az erősitő.Nemrég kaptam privit gigastore-tól esetleg ha valakit érdekelné akkor :
Foxconn A7DA-S alaplap 29900 Ft + posta ért tud hozni számlával 1 év garral(én személy szerint kicsit drágáltam de ha valakit érdekelne akkor keresse meg) -
Konfigos
őstag
válasz
diablo1984 #10645 üzenetére
Elhinni nem hiszem mégha jéghideg is a borda alul nem érzem milyen meleg logikusan.Freezer 64 pro jó hűtő nekem is volt olyan 2.5k volt és egy bigwater szintű vizet el is veri és szerintem hozza a tx2-őt is.Most ilyenek a hőfokok idle:[link]
Előző lapomnál is (abit ax78) arról beszéltek nekem hogy totálisan félre mér de annyira szerencsétlen nem lehetek hogy mind a két lap ilyen pedig még nem is használtan vettem egyiket sem.
nesa grat az eredményedhez már néztem régebben
Neked milyen feszen vitte az eredményt?
Azért szerintem 1.89et adni léggel egy ilyen procinak az durva és elég sok is a 3600hoz képest(WR 3. helyezés).Mondjuk azért kiváncsi lennék hogy ezek közül a nagy oc eredmények közül melyik volt stabil is, bár gondolom ők se azért csináltak mert azon akarják használni 24/7be.
-
Konfigos
őstag
válasz
diablo1984 #10641 üzenetére
Azt én se mondtam hogy stabil
De nem fagy ki se semmi prime-ot ,orthost nem néztem csak 3300 valameddig addig stabil volt.Feljebb gondolom hogy nem stabil de arra elég hogy egy oc rekorodot jegyezzek vele több értelme úgysincs bőven elég a 3.2,3.3 is.Most az adatimnál lévő mhzen használom 24/7be szintén 1.4en de ami nekem oriási meglepetés volt hogy rettentő hűvös a proci még 1.4volton is mx-2 pasztával és asus silent knight-tal plusz az oldalára nyomja a levegőt egy 12centis cooler.Reggel idle magok 4-6 fokosak voltak felszín 24 körül.Hozzá kell tenni hogy a szobába se volt 18foknál több de fűtés után is marad idle 10fok körül a mag terhelve meg 50fokig kúszik fel a felszín a magok meg 37 fok körülig 1óra prime után. Ház oldala persze nincs fent mivel mindig bogarászok benne.
Ha meglesz a vga futtatok prime-ot 3500on addig nem szeretném piszkálni bár sejtem hogy 10 sec alatt elbukik.De a lényeg szerintem azon van hogy ezek a procik 7-8k körül vannak és ezért az árért mennek majd mind 3200on stabilan amiért nagyon jó ár szerintem
ezt te is tanusíthatod
Sorry a sok offért -
Konfigos
őstag
válasz
diablo1984 #10634 üzenetére
Miért lenne lehetetlen?Herrz féle proci
3498mhz már megvolt 1.4 volton, de nem nyúztam tovább az integrált miatt.
Na majd meglátod sikerülni fogMás: Eddig van valami teszt arról hogy eddig a megjelent 790gx-es lapok közül melyik a legtuningosabb?Vagy túl sokat várunk tőle és a 790fx sb750 lesz a megváltás?Árban ahogy nézem borsosabb mint a 790gx sb750
-
Konfigos
őstag
válasz
diablo1984 #10622 üzenetére
4670en én is gondolkodtam csakhát az december vagy november addig meg kellene valami mert igy tuningolni se tudok rendesen mert félek mikor szál el az integrált, valamiért küldd arra kakót is pedig minden fixálva van
1950pro/xt vagy 2600xt lesz szerintem Nv karit nem nagyon akarokAztán késöbb egy 3870 vagy 3870x2 az nekem bőven elég és addigra az ára szerintem használtan 15k körül lesz, az x2nek meg 26k körül.4850 kizárva bár jön hideg és jól jöhet a kazán
(tudom hűtés moddal orvosolható a probléma) meg a jobbfajta hűtéssel ellátottak is jók belöle de nekem a tudása pl nem ér meg plusz 10-12k-t egy 3870esehez képest.
Na majd kiderül mi lesz még csak legyen mert érzem egy 3600-3700mhz még lakozik ebben a jó kis 4400+-os x2ben -
Konfigos
őstag
Valaki tudna abban segíteni hogy ha hybridbe mellé tennék az integrált mellé egy 3470es karit akkor számitana hogy sz@r a hd3300 driverre?Ha megy a sideport a játékok alatt ilyen kinyulások lesznek amerre az egér van és csuszkál a kép viszont ha csak UMA ként megy tehát a memóbol vesz akkor semmi ilyesmit nem tapasztalok sőt gyorsabb is
Kérdés az lenne hogy érdemes e 7k körül venni egy ilyen 3470-es karit vagy vegyek 9-10kért egy x1950pro-t és hanyagoljam ezt a hybrid dolgot -
Konfigos
őstag
Egy kis eredmény miután kilöttem a sideportot 3450mhz Ht:1500mhz
megy ez feljebb is birná minden de igyis 1.4voltot kap többet nem akarok neki adni igaz csak 24 fokos.
Tehát mostmár kiderült hogy nem a lap nem birta tovább hanem a sideport-al volt a gond.Ramot visszaább osztottam mert nem akarok 970et vagy többet adni az integráltnak nem tudom mit kezdene vele.Most szerzek valami vga-t aztán tesztelek még cél a 3.7ghz szerintem 1.5ön meglesz aztán vissza veszem 3.2re az is bőven elég mindenre
-
Konfigos
őstag
válasz
Mercutio_ #10570 üzenetére
Jól emlékszel de eladtam mert kellet másra a pénz meg amúgy se használtam ki az age of 3-hoz és a nethez
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot
Nekem fent van a driver a hd3300 hoz és feltettem hozzá a legújabb catalystot. Gyárilag mikor rányomtam az alaplap cd-jén az ati chipsetre amiben a vga és catalyst is volt azzal nekem csikozta a képernyőt CCC else tudott indulni tehát annyit ér mint halottnak a csók.Én feltettem a legujabb catalystot utána fejrálllt a gép 256szin minden, majd manuálisan megfrissitettem a driver-t a vgahoz, restart, és után ment a vga is rendesen és a CCC is
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10567 üzenetére
De elvitte már csak most máshogy van a ram mert visszaosztottam 667-re és igy lett a 280-as bus-al 920.Most megnéztem megy 4-4-4-5ben is [link] bár lehet megelégszek ezzel is
.
285-290 fsb-nél durván csikozza a képet már a biosban is (mondhatni szétesik a kép) ezért azt nem erőltetem amig nem tudom a pontos okát most szerzek hybridhez egy vga-t hátha ugy már nem fogja ha mégis akkor lehet a lapnak nem jó a 290 körüli fsb már -
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10564 üzenetére
Teljesen.Mondhatni úgy is hogy kellemes csalódtam a Biostarban.Számomra ismeretlen márka volt, egyszer halottam róla életembe mikor akoska07 forumtárssal beszélgettem hogy neki volt egy biostar vga-ja vmoddal egy 7900gs és közel 7000 pöttyöt hozott neki egy 3700+ sandiegoval 3dmark06ban
Ha valaki 20k körül gondolkozik lapterén és elég neki az integrált vga akkor nem tudok jelenleg jobbat ajánlani ennél a Biostar 790gx-es lapnál
Egy kis off is: Geil ultra 800-as memot milyen időzitéssel használjam szerinted?amivel a leggyorsabb lenne cl4-ben jelenleg 4-4-4-12 de volt 4-4-4-8 is, 920on megy jelenleg de majd felrakom 970re azt még viszi cl4-ben -
Konfigos
őstag
Ha valakit érdekelne a Tseries Overclock 3 [link]
Miután beállitjuk a kellő dolgokat utána a test-re rányomva megküldi a gépet kicsit pár másodpercig de persze ez még nem jelenti azt hogy stabil is .
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10553 üzenetére
4400+os megy most benne 3220-on orthos 9 priro stabilan a memok meg 920on mennek szintén stabilan 2.2volt mellet.Kicsit aláfeszel a lap de nem vészesen.
Csíkozodás megoldott szerencsére leszedtem a Biostar honlapjáról a legfrissebb chipset driver-t és felraktam mellé a legujabb catalystot így eltűnt a csíkozás csak egy ilyan van már csak jelen:[link] máshol nem vettem észre.Az eredmény utána még ment a prime 1 órát [link]
Összeségében jó lap,és ami nálam fontos tényező hogy nem melegszik kicsit sem pedig elöször elég nudlinak találtam a bordát rajta
A beépitett tuningfunkciót nem használtam viszont van hozzá egy program amivel windows-on belül lehet húzni nem nagyon használtam de jónak tűnikOliverda: Tudom hogy ott kellene a probléma annyi hogy bevan szürkülve és Auto-n van ezért nem is tudok hozzányúlni de nem gond mert a monitor nem dvi-s alapból
-
Konfigos
őstag
Másik dolog.Dvi port nem mükődik csak a sima vga port.Külön kell beállitani a biosban vagy más gubanc lesz?
-
Konfigos
őstag
válasz
diablo1984 #10547 üzenetére
Igen sideportos de direkt csak a gyári 64mb van rajta tehát a memóbol kicsit se eszik.
elötte volt a ram 960mhz-en és akkor még kapott ramot a rendszermemóból is de akkor ez a jelenség nem volt valamiért.HERR Z:Erre gondoltam én is de egyelőre passzolom a dolgot miért lehet valójában most megnézem újra hogy csinálja e 270-en ha igen nagy kár lenne.
Egyébként a bios első látásra furcsa volt de könnyen beletudtam szokni alul is lehet feszelni a procit benne,ramoknak 2.65voltot lehet max adni ahogy láttam -
Konfigos
őstag
Megjött a 790gx-es lapom
Már beüzemeltem nagyon frankó és ami meglepő hogy igp-vel használva 27 fokos a deszka
Tuningot is szereti jelenleg egy 4400+ megy benne 3ghzen de ez közel se a vége feszből is itélve
Egy gondom viszont van vele amit az igp-nek tudok betudni de nem értem ebben kérnék segítséget hátha valaki tud okosatEverest alapból nem ismeri fel a lapot ez még nem is gond de valamiért néha csikozza a képernyőt egyes részeknél ahol az egér van.Most az fsb 260 de 270nél elég durván csikozza már és nem tudom ez miért lehet semmi se meleg az alaplapon végig fogdostam rajta mindent
IGP-n egy mhz tuning sincs
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10470 üzenetére
Bizony
Más:
Abit lapom egyszerüen fantasztikus volt (ax78) kár hogy kiszáll az Abit a lapgyártásból vártam tőle egy nagyon jó 790gx-es lapot de ez a Biostar is nagyon jó árba van ahhoz képest
Ha valaki 13k körül gondolkodik lapban ajánlom azt az abitot nagyon hűvös és tuningos is volt[link] Alul jobb alsó sarokba a hőmérsékletek.És ebben a lapban ment nekem ilyet is[link]
Szerintem az x2-vel is hasonlóan viselkedett volna pár hétig még 10kért is lehetett kapni a lapot.
Azt hiszem nem kell többet mondanom rólaSzerk: ha valaki venne 1.3as bios-t rakja fel hozzá
-
Konfigos
őstag
Árulkodó
Legalábbis remélem jut nekem egy ilyen jó kis lap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged