- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkey.g
csendes tag
válasz
#65675776 #11586 üzenetére
Na most ott tartok, hogy próbáltam másik 2 ramot, de ugyanaz a szitu volt. Single channelben megy. Állítgatni kellet biosban ezt-azt. Viszont most meg a hangkártya okoz gondot. A hangszóróból csak sistergés és egyéb zajok jönnek. Talán még kellene állítanom a ram dolgain? Csak olyan sok van, nem tudom hogy melyik sort melyik értékre. Hangkártya természetesen Realtek integrált.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
#65675776 #11584 üzenetére
Jó, akkor gigabájt. Na de Xp esetében semmi probléma nem adódik. Csak ugye az meg 3,25 giga ramot használ.512-es a videókari. Kipróbáltam 64 bites Xp-t is. Azzal meg az első játék amit feltelepítettem (Nfs Pro Street) lefagyott. Tehát ahogy elnézem, marad a megszokott Xp SP3. Aztán majd talán idővel lesz valami megoldás. Próbára kéne szereznem talán egy ram kittet.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11579 üzenetére
Teljesen egyformák. 2 hónapja raktam össze a gépet 1 db rammal, a másikat 1 hete vettem.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11575 üzenetére
Sajnos ez sem vezetett megoldáshoz.
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11572 üzenetére
De a max fesz. 2,05 volt lehet. Elég az?
-
porkey.g
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #11570 üzenetére
Ha megkérlek,lefordítanád nekem ?
Az sejtem,hogy a video ramot állítsam 2.1 voltra.
-
porkey.g
csendes tag
Hali!
Gondjaim akadtak a géppel. Asrock Alive X-fire alaplap, Gainward Nvidia 9800 GT videókari és 1db 2 gigás 800 mhz-es Kingmax ram. Op. Vista ultimate sp1 x64. Ez így tökéletesen működött. Ám vettem bele még egy ramot.Pont ugyanolyat. És innentől kezdve betöltés után ahogy megjelennek az ikonok az asztalon, kikapcsol a monitor. Próbáltam dual és single chanelben is,korlátoztam a ram órajelét, de semmi. A ramok külön-külön jól működnek, a 4 slot bármelyikében. Az újonan vett ramot hittem először hibásnak,ki is cserélte a boltos, de ezek szerint nem az volt a bűnös.Drivert próbáltam már másikat, próbáltam úgy vistát telepíteni hogy a 4 giga ram a gépben van. Egészen addig nincs gond,amíg felrakom a videókari drivert. Mint ha azzal akadna össze a második ram.
Ötlete valakinek? -
porkey.g
csendes tag
Hali!
Gondjaim akadtak a géppel. Asrock Alive X-fire alaplap, Gainward Nvidia 9800 GT videókari és 1db 2 gigás 800 mhz-es Kingmax ram. Op. Vista ultimate sp1 x64. Ez így tökéletesen működött. Ám vettem bele még egy ramot.Pont ugyanolyat. És innentől kezdve betöltés után ahogy megjelennek az ikonok az asztalon, kikapcsol a monitor. Próbáltam dual és single chanelben is,korlátoztam a ram órajelét, de semmi. A ramok külön-külön jól működnek, a 4 slot bármelyikében. Az újonan vett ramot hittem először hibásnak,ki is cserélte a boltos, de ezek szerint nem az volt a bűnös.Drivert próbáltam már másikat, próbáltam úgy vistát telepíteni hogy a 4 giga ram a gépben van. Egészen addig nincs gond,amíg felrakom a videókari drivert. Mint ha azzal akadna össze a második ram.
Ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged