Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Fogd fel úgy hogy arcade játék és kontrollerre lett fejlesztve. Úgy nem rossz, hardon jókat lehet veretni a gép ellen. Vannak hibái az tény. Kormánnyal nem próbáltam, érezni a fizikáján hogy komolytalan hozzá.
Érdekes hogy 60 fps-sel sokszor értelmetlen korcsolyázás a játék, fix 48-on sínautózás és nagyjából úgy mehetek ahogy valójában menni szeretnék.
A Nogripracing is egy alternatíva de ajánlom fix 48-on és/vagy kontrollerrel kipróbálni.
Mondom ezt úgy hogy DOS-os időktől sok arcade és szimulátor pörgött nálam

-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jön majd a Project Cars, az lesz a következő normális. Bevallom nekem anno nem tetszett a Shift 1 mikor kipróbáltam. Akkor mikor megjelent X2 545-öm 4GB RAM-om és HD 4850-em volt. Azon annyira nem volt jó tolni úgyhogy hamar abba is hagytam. Az irányítás nem jött át. A kettőt pedig bátran megvettem mert úgy láttam nem rossz. Nem is csalódtam de meg kell szokni az tény
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.Michelisz Norbi is azt mondta mikor kipróbálta hogy arcade
Egyértelmű egyébként. A profi autóversenyzők még a komolyabb szimekre is azt mondják hogy a valóságtól távol állnak.Szerk:
Megnézem majd de most lépek
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó!
Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.