Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó!
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.