- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó!
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.