Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Fogd fel úgy hogy arcade játék és kontrollerre lett fejlesztve. Úgy nem rossz, hardon jókat lehet veretni a gép ellen. Vannak hibái az tény. Kormánnyal nem próbáltam, érezni a fizikáján hogy komolytalan hozzá.
Érdekes hogy 60 fps-sel sokszor értelmetlen korcsolyázás a játék, fix 48-on sínautózás és nagyjából úgy mehetek ahogy valójában menni szeretnék.
A Nogripracing is egy alternatíva de ajánlom fix 48-on és/vagy kontrollerrel kipróbálni.
Mondom ezt úgy hogy DOS-os időktől sok arcade és szimulátor pörgött nálam

-
Redneck
nagyúr
Azért ez nonszensz hogy konfigtól, drivertől, OC-től és verziótól függetlenül mindegyik kilép. Remélem egyszer csúnyán megbüntetik az ilyen cégeket és elesnek a profittól.
Szerk:
Ha nemrég váltottam volna új konfigra és azon is kilépkedne most szétb****na az ideg azt hiszem
Ezek miatt nem veszek többet PC-t.Fizettünk és egy nem működő valamit kaptunk.
BF3 topikban anno hosszasan vitáztam a néppel az orosz BF3 verzióm kapcsán. Szerintük megkárosítottam az EA-t... DE... Az EA és a hasonszőrű cégek párszor már megszivattak ilyenekkel.Szerk:
Gyakorlatilag a levelezésünknek is ez volt a vége. Mármint a mondandójuknak.
Leírtam előbb. Előbb 1.01 patch és utána origin storeból a DLC-ket szedd le ingyen.
Ha kell előtúrom az első patchet.
Ha az nincs fent, a McLaren MP4 Nordschleife versenyen nem érhetsz célba mert "engine blow" felirattal elszáll a verda egy idő után. -
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én a Project Cars-ban bízom, az AC túl szimulátor és nem tetszik annyira. Gridre nem pazarlok se időt se pénzt, a második részért kiadott pénzt nem téríti meg nekem senki, a harmadikat sem kapom meg fél áron... Beleraknak csomó pályát és autót az első-második részből és dolgoznak kicsit a fizikán/irányításon. Elpasszolják teljes áron és vágjak jó képet? Inkább nem.
Shift 2 jelenleg a legjobb félszim PC-n és remélhetőleg a csapat új játéka átveszi a helyét
Az ütközés és törésmodell javításra szorul mindenképp, valamint a tuningot kéne még részletesebbre megcsinálni szerintem.
Ha a Project CARS gépigényét sikerül értelmesen belőni akkor tuti sok órát bele fogok rakni. -
Redneck
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szerintem csak moddal lehet kikapcsolni. Sima műszerfal nézetben is van? Nem tudom én megszoktam a külsőt, sokkal gyorsabb vagyok abban a nézetben. Néha poénból váltok belsőre pedig alapvetően azt szeretem. Milyen patch amúgy? Az 1.01-es? Azt fel kell rakni és a DLC-ket is hogy jó legyen a game különben a Nordschleife pályán a McLaren MP4 verseny elszáll blow engine hibával a felénél.
-
Redneck
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Esetedben nem csak a játék hibás hanem a szar AMD driverek a kazánhoz. Szerintem cseréld le egy korszerűbb 1 GPU-s kártyára. Nekem 460SE van, nem egy erőgép de durván jó rajta a game. Remélem a Project CARS is ilyen lesz. Ennek a motornak a továbbfejlesztett verziója tehát ha nincs minden új effekt benyomva akár még jól is futhat.
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jön majd a Project Cars, az lesz a következő normális. Bevallom nekem anno nem tetszett a Shift 1 mikor kipróbáltam. Akkor mikor megjelent X2 545-öm 4GB RAM-om és HD 4850-em volt. Azon annyira nem volt jó tolni úgyhogy hamar abba is hagytam. Az irányítás nem jött át. A kettőt pedig bátran megvettem mert úgy láttam nem rossz. Nem is csalódtam de meg kell szokni az tény
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.Michelisz Norbi is azt mondta mikor kipróbálta hogy arcade
Egyértelmű egyébként. A profi autóversenyzők még a komolyabb szimekre is azt mondják hogy a valóságtól távol állnak.Szerk:
Megnézem majd de most lépek
-
Redneck
nagyúr
Utánanéztem már, gumifizka, de ehhez úgy érzem kormány kell rohadtul
Bár lenne egy G25/27 kormányom 
-
Redneck
nagyúr
Akkor nagyjából hasonló vasunk van. Írd be szerintem nyugodtan a profilodba így sokszor könnyebb segíteni! Win8 alatt jobban fut a Shift2? Pedig nem mai játék. A stopped working dolog full random. Volt hogy haverommal egész délután toltuk és nem dobott ki. Előtte BF3 ment meg CS:GO és a gép reggel óta volt bekapcsolva. Másnap játékba lépés után pár perccel kidobott

Nagyon hasonló a konfigunk, csak nekem 3,8-on megy a Phenom és kicsit erősebb a VGA. Nálam fix 50 fps van beállítva vagyis 1080p@50hz. 60hz-en már kevés a VGA, nem tud mindenhol minimum 60 fps-t se v-synckel se nélküle. Képminőségben nincs különbség. Nem zavar hogy a max fps fele a minimum? Nincs csúnya tearing a v-sync off miatt??
-
Redneck
nagyúr
Totál tiszta a gépem, életem legjobb rendszere. Komolyabb gépes (i5-3470, 8GB RAM, Intel SSD) kollégám azt hitte ez is SSD-ről fut. Nem töredezett, nem szemetes, nagyon rendezett. EA-vel leveleztem már ezügyben kb közölték hogy fingjuk nincs róla
Olyan válaszokat kaptam még hogy "rakjam fel a legfrissebb drivert, frissítsem a Windowst" szóval nem tudtak megoldást a dologra. Több külföldi fórumon is feszegették ezt a kérdést, elvileg PhysX. Letöröltem a frissebbet és felraktam a játék DVD-jéről a hozzá valót. Mondjuk tény, azóta nem fagyott, mondjuk nem is nagyon játszottam 
Milyen beállításokon és milyen géppel tolod? Nálam minden max, 1080p, v-sync ON és hogy ne legyen képtörés (valamiért ez a játék hajlamos rá) driverben forced triple buffering bekapcsolva.
Szerk:
Xbox controller jó cucc amúgy. Játszanék én kormánnyal de nincs hely. Ha lesz, na meg keretem, csinálok egy Recaro üléses kormányállványt. Egyelőre ez a veszély azért nem fenyeget
-
Redneck
nagyúr
Lehet adok majd még egy esélyt a Gridnek. Nekem az a bajom hogy az Xbox controller nem testreszabható. Semmi steering sensitivy vagy deadzone. Vagy izomból kanyarodik, vagy egyenesen megy. Vicc. Az egy jobb volt sokkal, ott ha felkented a verdát a falra akkor bizony hamar véget ért a móka.
Shift 2-ben nekem se jön át a Drift. Teljesen más az autók irányítása és viselkedése, úgyhogy nem szeretem
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Ha itt se találsz visszaolvasva ilyesmit akkor jó eséllyel senki nem tud segíteni. Egyébként eléggé pangó topik ha megnézed a dátumokat az utolsó 2 oldalon. Milyen modot akarsz telepíteni? Hátha engem is érdekelne, már ha majd működik.
Szerk:
A google a "barátod" gondolat persze nem komoly. Ilyen barátot nem szeretnék
-
Redneck
nagyúr
1-2 hónapja multiztam. Az a baj hogy a játék néha random leáll stopped working hibaüzenettel és az EA/külföldi fórumok se tudtak megoldást adni. Mióta felraktam az eredeti physx-et a játék lemezéről azóta nem dobott ki, na de mi lesz ha máshoz újabb kell!? Egyelőre ez is tesztelés alatt áll.
Multiznék én is, van TS és még egy srác csak ő most Gridezik de az túl arcade.
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó! -
Redneck
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Rakd fel a legfrissebbet és szedd le hozzá a DLC-ket Originről vagy külön akár. Vannak jó kis plusz versenyek és verdák valamint pár új pálya. Belépek és megnézem a konfigot.
Szerk:
Multiban gurulhatnánk majd egyet. Van még egy srác ő járt fel ide régebben, más játékból ismerem, lehet ő is jönne. -
Redneck
nagyúr
Megoldódott a probléma. 1080p@50hz és 50 fps-re fixálva a játékot (MSI AB) minden képkocka megvan és ott ahol lennie kell. Nincs vertikális elcsúszás, minden maxon v-sync on úgy fut ahogy kitalálták. Akinek 60 hz-en elcsúszik a kép, ajánlom ezt a módszert. Lehet megnézem úgy is.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon szeretem a Shift2-t. Xbox controllerrel nyomom és nagyon faszául be tudtam lőni az irányítást. Talán ha 300 körül megyek még lehetne kicsit kezesebb de egyáltalán nem olyan mint amilyennek írták sokan. Még csak 60% van kész de elég jó eredményeket mentem, ahhoz képest hogy csak pár hetente veszem elő
Tegnap kipróbáltam a multit de a második futam felénél a "Shift2.exe has stopped working" feliratot kaptam :S Írtam az EA-nek mert nem tudom mitől lehet. Minden más jól fut a gépemen, nincs bad OC, vírus vagy spyware/malware.
1080p-ben tolom maxon 33 fps-re fixálva.Ha megoldódik a problémám, van kedve valakinek multizni? Értelmes, nem kilökdösős multira gondolok

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta se játszottam többet
Ki kell még találnom hogy legyen! Csapoati fórumtársat még próbálom átcsalogatni!