- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Teljes siker
Akadna pár ember még aki jönne játszani ? Autologon felvenném akkor és összehozzunk valamikor valamit -
ToMM23
tag
őő értem Én ,de most akkor jó ez a Steames verzió amit írtam/linkeltem avagy sem..
A Legends Pack jó lesz-e vele.. -
ToMM23
tag
Tesóm meg akarja venni a Shift2-őt Steamen mert most le van árazva nagyon
http://store.steampowered.com/app/47920/?snr=1_200_200_259_tab-NewReleasesFilteredDLC_7Nos szóval ehhez is fel lehet telepíteni az Originről ingyenesen letölthető "Legends Pack"-ot ?
Mert 3 verzió létezik belőle. Egy origines, egy lemezes, meg egy nem origines.. (talán ez utóbbi a steam?)
Na meg az Autolog rendszer a játékban így vajon ,hogy fog működni?
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nemigazán veszem észre,hogy tearing lenne vagy akadozna, lassu lenne, mivel húzva van a vga is meg a ram is. Igen, határozottan kijelenthetem ,hogy Win8.1 alatt jobban fut. Mivel az jobban kezeli le a ramokat.
Minden játékban első dolog amit kikapcsolok az a vsync
Nem szeretem a korlátokat
A BF3 a bétában produkált utoljára exe hibát. Ami gyakran kivagdosott ezzel ,az a MassEffect3 volt, meg az Omsi. A csgo is stabilan futott ameddig játszottunk vele. Ami sokáig zavart ,az a kormánynak az a bizonyos "késése" volt. Amikor eltekered és csak picivel utána fordul a kocsiban.. De végül sikerült jól beállítanom. Most már csak a kuplung és a H váltó kellene 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem is minden maxon fut. Kivéve, hogy a vsync off. Így 45-90fps között fut. Igaz Win8 alatt, a 7es alatt ennyire nem szuperált.
Egy Phenom II X4 3.6GHZesen. Meg most már 8giga ram és egy 6770es 1GB vga. Pénz híján cserélni sajnos nem tudok sokáig 
A Physics ből Én a legújabbat raktam fel a netről.
Hallottam másoktól,hogy ilyen meg olyan jó.. De akkor is a kormány a tuti
Persze az FFB-s 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
A Grid2 kormánnyal sem egy álom.. Elhiheted. Bárhogy is tekerem, szinte egyből driftel a kanyarba a kocsi. Meg rettentően érzékenyen reagál, bárhogy is állítom. Érződik az "elhülyülés" benne. A Grid első része az nagyon jó volt Nekem is tetszett. Csak ott meg szegényes volt a kocsi és pálya meg játékmód kínálata
Multiban főleg.. A box controllert nem ismerem, 1x volt a kezemben akkor is boxoztam 
De az tuti,hogy a kormányt nem cserélném el kontrollerre semmikor..
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az exe hibádhoz annyi ötletem lenne, hogy próbálj lefuttatni egy takarító programot. CCleaner, Advanced System Care stb.. Nekem régebben,volt amikor megoldotta. Ahogy tapasztaltam, szinte mindig valami program vagy driver összeakadása okozza. Avagy a gépen levő szemét fájlok.
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Sajnos nincsen túl sok, kormánnyal jól kezelhető "szimulátorosabb" autós játék.Az már az Ő bajuk,hogy az "atomárkád fos" kell nekik. Ami évente kijön és "3-5 éveseknek való difficulty-s"
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben.. 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Szerencsére Nekem nem csinált "exe működése leáll" hibát sohasem.
Egyedül a BF4 ami "buzul" össze vissza.. Na de az meg azért mert egy kupac ****a
Azt nem értem, miért ennyire kihalt ez a topik meg az sg-s megfelelöje is..
Pedig egy nagyon jó kis versenyzős gamma. Nem az a "4 gombbal terelem 300al a kanyarban" stilus. Megpróbálhatok írni Neki egy pm-et hátha emlékszik még 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Itt kérdezte valaki már ezt. Pontosabban Ő: http://prohardver.hu/tema/shift_2_unleashed/hsz_1653-1653.html
De választ nem kapott. Vagy max. PM-be..
Leginkább kocsikat raknék be. De szóba jöhet a "PTMU handling" is akár. Utóbbi nem kicsomagolt játék esetében megőrjiti a kormányom és kivág versenykor..
Persze kéri ezt is : http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=35430 (ennek a leírása zavaros és ha próbálom követni, rakhatok mindent újra.. Persze lehet Én vagyok a hülye
)
De ezt feltelepítve a handling nélkül is kidob. No meg az 1. részre vonatkozo leirás van ott. -
-
ToMM23
tag
Sziasztok! Le tudná írni Valaki érthetően,hogy mely programmal és miként kell kicsomagolni a játékot?
Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki segít
!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Írtam,hogy Nekem se kedvencem az
Tesó is itt vérzett el, ugye megszokta a Gridet
Akadna pár ember még aki jönne játszani ? Autologon felvenném akkor és összehozzunk valamikor valamit
Így most mind a 2n megvan ugyanaz..

Nem szeretem a korlátokat 

De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma