Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
kösz a visszajelzést. Nehezen kötök kompromisszumot ez ügyben. Szeretnék utcai autókat szabadon tuningolni, de szeretnék normális vezetési élményt, és nem bohóckodást. Bohóckodtam eleget, jó lenne, ha jobb lenne. Nem túl jó, húzom a számat, néha rávisz a lélek, ennyi. A NFS shift2-nél óriásit csalódok már induláskor, hogy nem pörög el a kerék ha nem moddolom, vagy más szegmense meg szar a modnak, egy kicsit ez szar, másikban az nem jó, 20X kell restartolni a játékot, állítok, nem állítok csúszka ide, oda, kipipálom, nem pipálom, FFB lyuk, köpedék,okádék, szóval bosszantó, pedig nagyon szeretném
Inkább kamionozok: Euro Truck Simulator 2. A készítők által lehetetlennek mondott multiplayert megcsinálták, hasít szépen 3 hónapja már, fejlődik. alpha.ets2mp.com a letöltési oldal. -
Zebu
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Találtam egy ilyet: NFS Shift 2 Unleashed stopped working
-
Zebu
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Jah az Origin verzió nekem is csinálja. A steam-es nem. Viszont az Origin aszondják jobb multiban. Bár cseszhetem, ha nincs senki!
Mondjuk szerencsére általában menüben vagy betöltésnél dob ki. Verseny közben nem. Végre találtam egy frankó kontroller konfigot is, amivel élvezet irányítani.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, belső nézet, én csak abban nyomom. Külsőt azt hanyagolom autós játékoknál.
1.01 patchről van szó + DLC-k.
Amúgy nem értem miért szidja mindenki a Shift szériát, mégegy ilyen játék nincs PC-re. Én Forzához tudnám hasonlítani, versenypályák, tuningolási lehetőség, félszimulátor, normális belső nézet. Kb ez az egyetlen játék mostanában PC-re ami tudja, max még nagyon szimulátorok vannak szar hangokkal és grafikával tuninglehetőség nélkül. Bár most project cars és assetto corsa nem lesz rossz, meg grid 3, elvileg az 1-re fog hasonlítani ami nagyon jó kis játék, nem a 2-re ami hulladék.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Tele van a net azzal hogy Crossfire ÉS SLI is szar, korszerűbb kártyáknál is, nem a driver a gond...
Azt meg hogy szar a driver a 4870x2-höz nem tudom mire alapozod, ahogy a másik topikban is írtam semmi gond nincs vele, az hogy a sok szerencsétlen írkál fórumokra hülyeségeket az nem jelent semmit.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
4870x2. Tudom szar áramzabáló kazán fos teljesítménnyel, nálam sem marad sokáig. Két maggal szépen viszi 60fps-en FHD medium beállítások mellett, 1 maggal szaggat, de legalább nem villog minden... Fórumok tele vannak a hibával, megoldást még nem találtam. Durva hogy így kiadtak egy játékot.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
természetesen kormány kell hozzá. Szerintem jobb, a profik szerint tökmindegy. Mindegy, mert még az FFB így is röhej, a valóságtól nagyon messze az egész játék, de jobb egy kicsit, vitathatatlan. A piacon egyébként nem látok tuningolós licencelt pályás játékot, még mindig tudna ütni a shift2 története egy új köntösbe öltöztetve.
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nemigazán veszem észre,hogy tearing lenne vagy akadozna, lassu lenne, mivel húzva van a vga is meg a ram is. Igen, határozottan kijelenthetem ,hogy Win8.1 alatt jobban fut. Mivel az jobban kezeli le a ramokat.
Minden játékban első dolog amit kikapcsolok az a vsync
Nem szeretem a korlátokat
A BF3 a bétában produkált utoljára exe hibát. Ami gyakran kivagdosott ezzel ,az a MassEffect3 volt, meg az Omsi. A csgo is stabilan futott ameddig játszottunk vele. Ami sokáig zavart ,az a kormánynak az a bizonyos "késése" volt. Amikor eltekered és csak picivel utána fordul a kocsiban.. De végül sikerült jól beállítanom. Most már csak a kuplung és a H váltó kellene 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem is minden maxon fut. Kivéve, hogy a vsync off. Így 45-90fps között fut. Igaz Win8 alatt, a 7es alatt ennyire nem szuperált.
Egy Phenom II X4 3.6GHZesen. Meg most már 8giga ram és egy 6770es 1GB vga. Pénz híján cserélni sajnos nem tudok sokáig 
A Physics ből Én a legújabbat raktam fel a netről.
Hallottam másoktól,hogy ilyen meg olyan jó.. De akkor is a kormány a tuti
Persze az FFB-s 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
A Grid2 kormánnyal sem egy álom.. Elhiheted. Bárhogy is tekerem, szinte egyből driftel a kanyarba a kocsi. Meg rettentően érzékenyen reagál, bárhogy is állítom. Érződik az "elhülyülés" benne. A Grid első része az nagyon jó volt Nekem is tetszett. Csak ott meg szegényes volt a kocsi és pálya meg játékmód kínálata
Multiban főleg.. A box controllert nem ismerem, 1x volt a kezemben akkor is boxoztam 
De az tuti,hogy a kormányt nem cserélném el kontrollerre semmikor..
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Az exe hibádhoz annyi ötletem lenne, hogy próbálj lefuttatni egy takarító programot. CCleaner, Advanced System Care stb.. Nekem régebben,volt amikor megoldotta. Ahogy tapasztaltam, szinte mindig valami program vagy driver összeakadása okozza. Avagy a gépen levő szemét fájlok.
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Sajnos nincsen túl sok, kormánnyal jól kezelhető "szimulátorosabb" autós játék.Az már az Ő bajuk,hogy az "atomárkád fos" kell nekik. Ami évente kijön és "3-5 éveseknek való difficulty-s"
De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma
A driftet nem tudom miért erőltetik az elxart Undergroundok óta.. NC Azt még kormány-pedállal is utálom a Shiftekben.. 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Szerencsére Nekem nem csinált "exe működése leáll" hibát sohasem.
Egyedül a BF4 ami "buzul" össze vissza.. Na de az meg azért mert egy kupac ****a
Azt nem értem, miért ennyire kihalt ez a topik meg az sg-s megfelelöje is..
Pedig egy nagyon jó kis versenyzős gamma. Nem az a "4 gombbal terelem 300al a kanyarban" stilus. Megpróbálhatok írni Neki egy pm-et hátha emlékszik még 
-
ToMM23
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Itt kérdezte valaki már ezt. Pontosabban Ő: http://prohardver.hu/tema/shift_2_unleashed/hsz_1653-1653.html
De választ nem kapott. Vagy max. PM-be..
Leginkább kocsikat raknék be. De szóba jöhet a "PTMU handling" is akár. Utóbbi nem kicsomagolt játék esetében megőrjiti a kormányom és kivág versenykor..
Persze kéri ezt is : http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=35430 (ennek a leírása zavaros és ha próbálom követni, rakhatok mindent újra.. Persze lehet Én vagyok a hülye
)
De ezt feltelepítve a handling nélkül is kidob. No meg az 1. részre vonatkozo leirás van ott. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
kevesebb lesz a tapadásod a moddal.
pl így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=o6UD9CTD-Kg Az a lényeg, hogy nem 6 perc alatt megy végig az ember a ringen, hanem mondjuk több. Ha ész nélkül gyúrja a pedált a játékos, ráfázhat. A simesek éppenhogy jobbá akarják tenni méghozzá úgy, hogy online menjen. Amúgy jól teszed, ha utánanézel, elvégre én nem tudok online dolgkoról beszélni, csak ... jár a pofám

szerk. már hirdettem steam-origin-nfs oldal, másik fórumok ...

-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Az EA termékekben aki nem csal, azt megvetik, kiközösítik, kinevetik stb. Itt kb a fájlban számokat írtak át, hogy valóságosabb legyen. Több ezren töltötték le a szimulátorosok egyik legnagyobb modder oldaláról a nogripracingről. A kezdetek óta folyamatosan frissítették, foltozgatták a modot. Nekem sose volt meg eredetiben a játék PC-re. Van viszont véletlenül megvásárolt PS3-as Shift2-m!!! Elcserélném a kódomat PC-s Shift2 kódra, hogy mehessek online.
-
batai15
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Ha már meg vettem akkor használjam is. Esetleg valami beállitást nem tudol adni? Mert hardon nagyon nehéz a játék, csuszkál a verda minden. De lehet csak szokni kell a kereket.kicsit vissza olvasva látom más is szív. Akkor nem kormány miatt. Ezeket az unof patcheket felteszem akkor.
Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Írtam,hogy Nekem se kedvencem az
Így most mind a 2n megvan ugyanaz..
Nem szeretem a korlátokat 

De hát ez kell a népnek.. A Grid2 Nekem is csalódás, bár vannak nagyon jó dolgok benne. Pl a gumifüst szép,jók a hangok, meg a kocsik és a pálya kidolgozása is. De kb ennyi a pozitívuma