Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz
Regirck
üzenetére
Én használtam eredeti előtt warezt, pont azért vettem meg végül, mert a warez verzióban nem jelennek meg a dlc-k, sőt, a patch sem működik rendesen. Nem vicc, nekem eredetivel bepatchelve szebbek a fények és az árnyékok, magasabb az fps szám. Mert nem babrálták meg. Meg mert működik minden javítás a patch-ből.

-
madd dogg
senior tag
Autolog is megfelel. Zoshii néven vagyok regelve.
-
madd dogg
senior tag
Valamelyikőtök le tudná tölteni ezt a MOD-ot nekem? És feldobná Zippy-re?
Engem nem enged regisztrálni az a szar oldal. Köszönöm előre is.
-
madd dogg
senior tag
Néha nekem is kifagy, (kb hetente 2x). Javítást feltetted?
-
madd dogg
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Origin nem is kell a játékhoz, nekem pl fel sem ismeri, h a shift 2 a gépen van. Hiába kerestetek rá, no games found. A dlc-t letöltöttem netről, eredeti játék dvd-ről telepít, DLC telepít, és új ACC-ot csináltam. (volt egy 40%-os még torrentes verzióból, de mikor megvettem a játékot, eldöntöttem, hogy újra kezdem). A mentés mappáit még telepítés előtt töröltem.
Jelentem, minden működik, minden autó és új event bekerült. Egy valami gázos, hogy egy játék nem patcheli magát alapból, és külön le kell töltögetni a DLC-ket, stb. Ennek úgy kellene működnie, hogy belépek, felajánlja hogy van új cucc, akarom e telepíteni. És ha igen, akkor mindent önműködően oldjon meg.
-
madd dogg
senior tag
Februárig nem lesz időm, de utána néha multizhatnánk. Verbuválódjunk össze, nem tudom kell e valami kliens vagy a játékon belül megoldható e, de mikor éppen mindenki ráér, 5-en 10-en (ha lennénk annyian) nyomhatnánk pár versenyt

-
madd dogg
senior tag
majd a CARS

-
madd dogg
senior tag
Billel lehetetlen. Márciusban feltettem mikor megjelent, fél napig próbálkoztam, majd elhatároztam h veszek kontrollert. Szeptemberben megvettem a Rumblepad II-t, és azóta a kedvenc autós játékom.

-
madd dogg
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Abból a bénázásból, hogy jajj a főhősünket üldözik, igazi akcióhős, ezer töltény csapódik az autóm hátulján, de törtetek előre rendületlenül, az irányítás fék nélküli padlógázas kanyarokról szól, ÉS HA NEM ELÉG, a kedves serdülő élesebb kanyarvételkor automatikusan driftel 200-zal.... mi ez ha nem béna zagyvaság, amin egy értelmesebb fiatal nevet?
Akinek benzingőz folyik az ereiben, kormánnyal nyomja az rfactort, gt5-öt, stb. És van a szintén benzingőzös de életben vezetni jobban szerető réteg, aki nem vesz 40-50-100+++kért kormányt, de szereti a pályanapok hangulatát, nincs konzolra zsé, ezért a pc-n elérhető legjobb friss autós játékkal akar játszani. Ez a Shift tábora...
-
madd dogg
senior tag
Ok de a Shift nem holmi run, ez pályaautós aránylag komolyan összerakott játék. A run meg tiniknek szól.
-
madd dogg
senior tag
Emberek. Csalódnom kell? Eddig 4 nap alatt 3 online meccset tudtam nyomni, sehol senki. Sosem talál játékot, versenyeket, pedig már mindegy csak mehessen a netes móka. Ennyire nem játszik a világon senki a shifttel? Vagy valamit be kell állítani?
-
madd dogg
senior tag
Fordított problémám van, az Origin nem látja a játékot. Szerinte nincs feltelepítve semmi. Pedig látnia kellene. így mi figyelmeztet egy-egy patchre, stb?
-
madd dogg
senior tag
Értem. Közben megrendeltem ipontól. És a dlc által hozzáadott versenyek megjelennek majd a régi mentésben?
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Kipróbáltam a játékot, egy ideje játszok vele, és úgy döntöttem szeretném beszerezni legális forrásból is, hogy kihasználhassam az autologot és a dlc-ket. Kb 40%-on tartok, de ha megveszem akkor újra kell kezdenem a játékot? Mindenképpen újra kell telepítenem, vagy valahová beírhatom a helyes termékkulcsot? Jó lenne ha nem kellene újrakezdenem.

Új hozzászólás Aktív témák

- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest