Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
kösz a visszajelzést. Nehezen kötök kompromisszumot ez ügyben. Szeretnék utcai autókat szabadon tuningolni, de szeretnék normális vezetési élményt, és nem bohóckodást. Bohóckodtam eleget, jó lenne, ha jobb lenne. Nem túl jó, húzom a számat, néha rávisz a lélek, ennyi. A NFS shift2-nél óriásit csalódok már induláskor, hogy nem pörög el a kerék ha nem moddolom, vagy más szegmense meg szar a modnak, egy kicsit ez szar, másikban az nem jó, 20X kell restartolni a játékot, állítok, nem állítok csúszka ide, oda, kipipálom, nem pipálom, FFB lyuk, köpedék,okádék, szóval bosszantó, pedig nagyon szeretném
Inkább kamionozok: Euro Truck Simulator 2. A készítők által lehetetlennek mondott multiplayert megcsinálták, hasít szépen 3 hónapja már, fejlődik. alpha.ets2mp.com a letöltési oldal. -
tutuhawer
őstag
Amatőrként is meg tudom állapítani, hogy okádék, köpedék, hugy a játék lényegi része, és ezért kérdezem, ezt a fizika-gumi-FFB modot már próbálta valaki?
nogripracing
Használható, tetszetős, miféle? /én még az origin telepítésével küzdök./ -
tutuhawer
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
én nagyon sokat kurvaanyáztam, miután megint elkezdtem, de megint be is fejeztem a játékot.

-
tutuhawer
őstag
Abszolút új vagyok, tutuhawer néven hasítok, a hétvégén egyáltalán nem biztos, de hétköznap esélyesebb. A fórumban elég gyakran elérhető vagyok, ha futnánk futamokat. Még a kormányomat tesztelem, állítgatom, nem könnyű, de ... idővel kész lesz.
Ha esetleg érdekes: az nfswhun.eu oldal egy magyar fórum , mobilról akár tapatalk alkalmazással simán vezérelhető, facebookal is "bejelentkezhető" , könnyebben lehet szervezni eseményeket. Akár tudom ugrasztani a még megmaradt Turbo charged maniacs közösséget vagy az sg fórum játékosait. Meglátjuk. MOst OFF -
tutuhawer
őstag
akárhol vette meg a játékos a játékot, az ingyenes tartalmat el kell tudni érnie. Még én se tudom, hogy töltöm le, de holnap délután beugrok, kisakkozom. A mai nap azzal telt, hogy belőjem a kormányomat és 2-3 óra alatt semmit se sikerült alkotnom, nulla munkát végeztem. Majd holnap nyomkodom megint kicsit
-
tutuhawer
őstag
Hey
Lett egy eredeti Shift2 kódom, máris letöltöm, feldobom a PTMU modot, meg még amit akarok, ha akarok és megnézem, mi van online. Az esetleges versenyeket meg majd meglátjuk, ha sikerül izzítanom a játékot rendben
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
természetesen kormány kell hozzá. Szerintem jobb, a profik szerint tökmindegy. Mindegy, mert még az FFB így is röhej, a valóságtól nagyon messze az egész játék, de jobb egy kicsit, vitathatatlan. A piacon egyébként nem látok tuningolós licencelt pályás játékot, még mindig tudna ütni a shift2 története egy új köntösbe öltöztetve.
-
tutuhawer
őstag
Szasz.
A packed game az egy eredeti, teljesen fasza telepítés, semmi extra, a modot csak másolni kell, felülírni, kész
Az unpacked game a nogripracing által készített MOD-ra , moddoló programra épülő játék. Ahhoz kell a moddolt Shift2, erre mondják , hogy unpacked game, és ekkor lesz neked egy moddoló programod, amibe be kell rakosgatni a különböző fájlokat és úgy megy a módosítás. A ptmu megy packed game-ben is. Csak bemásolod, amit kell, felülírod és kész -
tutuhawer
őstag
én, mint nagyon amatőr, indítok a 900 fokkal, aztán a profilerben ügyködök. Vagy nem ügyködök, aztán alakul. Kicsit bosszant az állandó ki-be lépkedés, kicsit bosszant, hogy a shift2 nem ismeri a logitech profilert se, de azért valamit sikerült alakítanom. Akinek van autója otthon a garázsban, kicsit jobbat tud beállítani, mint én.

-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
kevesebb lesz a tapadásod a moddal.
pl így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=o6UD9CTD-Kg Az a lényeg, hogy nem 6 perc alatt megy végig az ember a ringen, hanem mondjuk több. Ha ész nélkül gyúrja a pedált a játékos, ráfázhat. A simesek éppenhogy jobbá akarják tenni méghozzá úgy, hogy online menjen. Amúgy jól teszed, ha utánanézel, elvégre én nem tudok online dolgkoról beszélni, csak ... jár a pofám

szerk. már hirdettem steam-origin-nfs oldal, másik fórumok ...

-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Az EA termékekben aki nem csal, azt megvetik, kiközösítik, kinevetik stb. Itt kb a fájlban számokat írtak át, hogy valóságosabb legyen. Több ezren töltötték le a szimulátorosok egyik legnagyobb modder oldaláról a nogripracingről. A kezdetek óta folyamatosan frissítették, foltozgatták a modot. Nekem sose volt meg eredetiben a játék PC-re. Van viszont véletlenül megvásárolt PS3-as Shift2-m!!! Elcserélném a kódomat PC-s Shift2 kódra, hogy mehessek online.
-
tutuhawer
őstag
Ajánlott a gumifizikát, a kormánybeállításokat és még sok egyéb balfaszságot egyben módosító mod a lengyel szimulátorosoktól http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=36868 Ebben a fórumban már régen szó volt róla, a másik fórumban is, de érdekes: egy nfs fan site, se magyar, se nemzetközi nem moddolta a játékot, hogy élvezhetőbb legyen... Élvezhetőbb lesz pedig, nagyon ajánlott a kormányosoknak letölteni a cuccot. (a drifthez nem értek, nem tudom, jobb lesz-e tőle)
-
tutuhawer
őstag
hááááát, én hirtelen ajánlani tudom a nogripracing fórumát angolul, hátha:
http://www.nogripracing.com/forum/forumdisplay.php?f=148
Sokat foglalkoztak a játékkal, talán találsz billre valami segítséget. Első körben én azt mondom, tedd fel az unofficial community patchet ami sok problémát megold önmagában. Ezzel barátibb lesz az irányítás, jobban beállítod, első körben ez jutott eszembe.+++ Szeretném a véletlenül megvásárolt PS3-as kódomat PC-s kódra cserélni, mert le vagyok égve és nem tudom megvenni még 1X eredetiben a Shift2-t, de szervezkedni meg játszani nagyon szeretnék online. Segítsetek, légyszi, mert a steam-origin féle cserélős témában se tudtam megoldani.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok. A PS3-as verziót vettem meg véletlenül, és ha van valakinek még nem aktivált PC-s kódja, szívesen elcserélném. Az steam-origin féle csere-bere topikban nem tudtam cserélni, talán itt van érdeklődő köztetek. Egyelőre offline-ban kell menni, de egy idő után nem kihívás, és pár videót csinálni jó dolog, de az se az igazi

Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi