Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
Próbálgattam a Thrustmaster RGT-vel a játékot de valahogy nem jó az irányitás. Nem lehet egyenesen menni, folyamatosan jobbra-balra kacsázik minden. Lényegtelen ha teligázzal vagy fél gázzal hajtok, valahogy nem tudok precizen irányitani mint pl a Race 07-ben. Esetleg használja valaki az RGT-t rajtam kivül? Ha igen bármi javaslatot elfogadok kormánysetup témában. Szeretnék evvel a gámával nyomulni, de jelenleg valahogy nem kerek..
-
grunge
addikt
Használja valaki az Audi R8-at? Kimaxoltam, de a beállitásokkal nem jutok dűlőre. Quick tuningot alkalmaztam, levettem asteering sensit és megemeltem a Leszorítóerőt. Ezáltal 100 körül foylamat iszoynat tulkormányzott az auto, mintha pont forditva hatna az egész..amugy több kocsinál is eljátszottam efféle modositásokat, ott midnen ugy ment ahogy vártam. Eseleg van valakinek ehhez "jó" pályabeállitása?
-
grunge
addikt
Steamen nincs senki sem rajtam kivül?

-
grunge
addikt
Srácok! Ha csinálok egy képet a garázsban, azt hová menti? Steames verziooo.
-
grunge
addikt
közben akadt 10 percem és visszaolvastam kicsit.
Köszi (#1543) proci985 a posztért, ezen el tudok indulni és veszek egy BMW-t

-
grunge
addikt
Hétvégén adtam picit a dolognak, eléggé bejön, sokkal jobb mint a Shift 1.

A drift eléggé bitang dolog...Az E190 es Speedhunters Mercit használom erre a célra, eszméleten verda, szétveti az erő
A poán az hogy pl egy 3 körös eventet sosem birnak ki a kerekek, mindig defektet kapok, igy meg baromi nehéz akármit is csinálni. Va erre valami tipp skacok?
-
grunge
addikt
DLC-k felől kaphatok néme felvilágositást? Működik a STEAM.essel is? Mik vannak, inygenesek vag fizetősek-e?

-
grunge
addikt
Nos tegnap felpattintottam Steamen, mert végeztem a Shif 1-el.
mielőtt nagyon bele tudtam volna melegedni a dologba, kidobott desktopra csak ugy a verseny közben, és "beakadt" a hang. Előfordult 1-2x már és nemigen értem hogy mi lehet a gond. Volt valakinek hasonló "élménye"? amugy bejön a móka, jobban tetszik mint a shift 1 igy első ránézésre. -
grunge
addikt
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Mondd mivel és hol. Amugy nem vittem még végig...
-
grunge
addikt
Hosszú idő óta ez az eslő NFS sorozat ahol van vezetési élmény és szivesen ülök le elé. Steamen akciósan megvette mind a kettő részt, majd én is bepróbálkozom egy idővel ha végeztem az első résszel

Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest