Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hááááát, én hirtelen ajánlani tudom a nogripracing fórumát angolul, hátha:
http://www.nogripracing.com/forum/forumdisplay.php?f=148
Sokat foglalkoztak a játékkal, talán találsz billre valami segítséget. Első körben én azt mondom, tedd fel az unofficial community patchet ami sok problémát megold önmagában. Ezzel barátibb lesz az irányítás, jobban beállítod, első körben ez jutott eszembe.+++ Szeretném a véletlenül megvásárolt PS3-as kódomat PC-s kódra cserélni, mert le vagyok égve és nem tudom megvenni még 1X eredetiben a Shift2-t, de szervezkedni meg játszani nagyon szeretnék online. Segítsetek, légyszi, mert a steam-origin féle cserélős témában se tudtam megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest