- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó!
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.