- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
DLNA-n keresztül ha elkezdek filmet nézni és befejezem, akkor miért kezdi előröl? Nem tud olyat a beépített lejátszó, hogy folytatja onnan ahol befejeztem?
Model: Samsung UE65BU8002KXXH
-
Sziasztok,
Az miért van, hogy alkalmanként a Netflix nem indul el csak fekete a képernyő? Ilyenkor mindig restartolni kell a tv-t (5mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot) és után indul el csak.
-
Sziasztok,
Samsung S21 Ultra telom van, ezzel már nem lehet olyat csinálni, hogy nézem telefonon is azt ami a tv-ben megy?
-
válasz
AMD Power #154695 üzenetére
Szemből nézzük a TV-t, a betekintési szög nem lényeges. A kép legyen szép, illetve most csak FHD volt a kijelző. Az most mennyire lesz / lett szebb ennél a típusnál? Illetve, az LG tv-m menüje gyakorlatilag "laggolt", tehát rányomtam valamire másodpercek teltek el mire elindult. Ezért is cseréltem le többe között, meg hogy nagyobb legyen 2 számmal
-
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyen tv-t a Telekomtól. Egy LG tv-t váltott le, ami már 5 éves volt.
Samsung UE65BU8002KXXH
Valaki használ még ilyen tv-t? Mik a tapasztalatok ezzel a típussal kapcsolatban?
-
Sziasztok,
Van egy régi Samsung Tv-k (2009-es). UPC-nél szerettünk volna kérni bele egy CI kártyát, viszont nekik csak CI+ van (persze, hogy nem lesz csak CI). Digivel ment rendesen ez a szolgáltatás, itt pedig nem. Nem ismeri fel a kártyát kompatibilitás problémával.
Model: LE40B650T2WXXH
Nyomok neki délután egy SW frissítést, hátha segít. Esetleg másnál ez hogy szuperál, akinek olyen TV-e van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest