- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
Roland861010 #157185 üzenetére
Kosárba be se tudtam tenni 2 napja...igen, érdekes, hogy olcsóbb mint a NeoQLED, igaz az 8k-s..
Bármilyen csábító is, jó vétel volt nekem a 75QN800B 800e felett kicsivel...
-
anjani182
őstag
válasz
rooland #157075 üzenetére
Fel fog feküdni, ha meghúzod a csavart! Teljesen normális ez!
Egy a lényeg és ez benne van a quick guideba, le van írva, hogy a csavar hány mm-t tud menni a furatba, nekem a 75Q60 az 11-13mm volt, a 75QN800 pedig "csak" 5-6mm kell legyen, tehát akkora csavart és/vagy távtartót kell a konzolba belepróbálni ami épp annyit lóg túl ahány mm-t lehet min./max. a furatba.
-
anjani182
őstag
válasz
Roland861010 #156939 üzenetére
Nekem a T-Home megy, az Androidos beltéri egységgel.
A másikra csak azt tudom mondani, hogy nekem is elég halk, talán amikor beüzemeltem akkor hallgatóztam valamennyire. A cuccok: QN800B és Q990B.
-
anjani182
őstag
válasz
Erwinke #156519 üzenetére
Dúrva, de én is gyártó cégnél dolgozok, így "nem kell bemutatni" gondolom máshol is így/úgy mennek a dolgok
Az dúrva, hogy ennyire szarnak rá, bár amilyen csálék a TV-k (utóbbi 2 hónapban 3 TV fordult meg nálam), alapból az összeszerelési minőség is kérdőjeles...Made in Hungary, QLED és Neo QLED.
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Tegyün pontot a végére, itt a dobozomon a GUIDE...
-
anjani182
őstag
válasz
Gardaai #156418 üzenetére
Nemtudom, itt most a bontott-bontatlanság a kérdés
Gyártó cégnél dolgozok, elgondolkoztam, hogy nálunk is ilyen méretű dobozokba tesszük a terméket (kicsit vastagabb +3-5cm, de nagyjából egy 75-ös TV doboza, kicsit alacsonyabb.
A lezárás úgy történik hogy ragasztás (fehér folyékony ragasztóval), sűrített levegős kapcsozás majd pántolás.
Ehhez képest egy Samsung csak pántolná a TV-t? Nem hihető...
A pántolás nem egy originál csomagolás, kb. az utolsó kamionon/fuvaros cégnél is van pántoló, tehát kvázi kilopja és újrapántolja...
-
anjani182
őstag
válasz
lala666 #156413 üzenetére
Ezt nem értem, utóbbi 6 hétben 3db TV-t bontottam ki, felülről mindenképp ki kell szedni a hungarocellt és a távirányítót, leírást, tápkábeles csomagot. Ezt hogy veszed ki ha felül zártan hagyod?!
Nem mellesleg a One Connect box is felül van, de mivel a Q60A-ban nem volt ilyen lényegtelen, azt is felülről kellett nyitni, majd utána leemelni.
-
anjani182
őstag
Megjött a TV, hát nem mondom hogy nyílegyenes teljesen, de sokkal jobb!
-
anjani182
őstag
Érdekes felfedezést tettem ma!
A samsung kínai oldalán már fenn vannak a 2023-as modellek, és a QN800C modelleket 60Hz-nek jelölik. Ez lehetséges lenne?
-
anjani182
őstag
Van rá egy tippem miért nem küldték a kódot eddig...(ja mert hangprojektor akció volt!) Nehogy már ingyen kapjak...
Milyen több hónap?
A Q60-at 3-4 hete adtam el tudtommal. A QN800-at pedig 12-e körül rendeltem...
Az a baj, hogy sok embernek itt fogalma sincs a pénzügyekről, addig láttok hogy a bankszámlán van e rá pénz vagy nincs...ugye ezzel jött itt 1-2 ember
Sajnos ez egy elég nagy szegénységi bizonyítvány, mondhatni tipikus magánszemély/bérből élő gondolkodás
-
anjani182
őstag
Megjött a code
-
anjani182
őstag
válasz
csonkadavid #156254 üzenetére
Mivel a Samsung azt mondta, hogy ez nem normális, küldjem vissza
A kicsit nem egyenes és a qrvaferde között azért van különbség!
Te miről beszélsz? MiniLED TV felhős?
-
anjani182
őstag
válasz
ricsik #156251 üzenetére
Az, hogy küldjék ők a cserét! A gond az, hogy ha elfogy a TV nem tudod megvenni újra, új kupon ide vagy oda...
Szerintem jogom van NEM elállni a szerződéstől, ők pedig az elállást kikényszerítik, így világos?!
A Samsung úgy csinálja, hogy ne tartozzon neked, konyhanyelven fogalmazva, azonnal tolja vissza a pénzed, a többi meg elmélet mit-hogy lehet kell majd küldjük stb. Azóta is küldik a kupont...
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
A samsung.hu visszautalta a pénzt (75QN800B), várom a kupont az újravásárlás miatt.
Azért ez így elég vicces, hogy gyakorlatilag rákényszerít az eredeti szerződéstől való elállásra pedig ő követett el hibás teljesítést (és ha mondjuk nincs készlet, kitörölheted a s*gged a zsíros akcióban megvett összeggel mert semmire sem elég).
Ez jogilag hogy van? Elvileg akkor az eredeti "csálé" TV-re ennyi erővel kérhetek árleszállítást is, és akkor megtartom...
-
anjani182
őstag
Cserélik a Tv-t! A procedúra az elég gatya, visszautalják a pénzt, majd küldenek egy kupont amivel ugyan olyan áron újra ki tudom fizetni a Tv-t...
-
-
anjani182
őstag
Nekem Alzas van, igaz nincs készletük...ismerősnek rendeltünk a tartok.hu-ról, de nem üti meg az alzas szintet, rosszabb volt vele "dolgozni"....
szóval passz, nekem ennyi tapasztalatom van.
https://m.alza.hu/alzaergo-m445b-ultra-slim-csuklos-32-70-d6218705.htm
Persze én majd 30-ért vettem
-
anjani182
őstag
TV becsomagolva, holnap viszi a futár...
-
anjani182
őstag
Samsung viszi vissza, de elég gáz a rébuszokban beszélés...hát oké de mindenképp be kell vizsgálni stb. stb.
Mit? Ha rám akarják kenni akkor viszont ott lesznek az MM-es fotók
Valami kupont adnak amivel majd egy ugyanilyet a webshopból tudok rendelni...
A poén az lenne ha addigra lemenne a QN900 és még a 15% kupont is be tudnám váltani és mondjuk 100e ráfizetéssel lenne egy QN900-asom
-
anjani182
őstag
válasz
stemplar07 #156046 üzenetére
Hát még aki 1.2-ért veszi?!
A 75Q60 legalább szar volt de egyenes
-
anjani182
őstag
75QN800B beüzemelve...épp csak felkerült a helyére, meg állítgattam pár dolgot.
Azzal nem árulok el nagy titkot, hogy a képe jobb mint a Q60A-nak, ami viszont első blikkre "szembetűnő", hogy a soundbar hangzása is jobb lett! (Q990B). Nem tudom, hogy ez az adaptive sound+-nak köszönhető-e, meg a 8 hangszórónak ami a TV-be van, de sima TV műsor is számottevően jobb mint a Q60A-val.
Egyelőre ennyit, majd jobban megtesztelem holnap!
szerk: igen van minimális blooming, mielőtt kérdezné valaki....
-
anjani182
őstag
Jön is ma a samsung.hu-ról vásárolt cucc
Szerdán fizettem ki este...
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Hát...szóval 850, én 888-ért vettem
-
anjani182
őstag
Egyébként Telekomnál részletre/egyösszegbe 743.000 Ft a 75QN90B, csak szólok
Persze csak meglévő ügyfeleknek, előfizetések függvényében (kell azért pár)...14 napos visszaküldés is játszik!
-
anjani182
őstag
válasz
Vhiktor #155916 üzenetére
Most hívtak fel a helyi MM-ből, az azonnali árkedvezményes promóció miatt.Nem minden MM-ben vehető igénybe!
Pesten pl. az Árkádban keresni kell egy Samsung promótert, ott ki kell fizetni a TV-t (ez már offline vásárlásnak minősül), viszont 6.990 Ft-ért házhoz szállítják.
-
anjani182
őstag
Van valakinek első kézből tapasztalata a QN85 és 90 között? Árban nem sok a különbség (sőt Samsung.hu-n most ár-érték arányban a Q85 a jobb), az rtings viszont nagyon lehúzza a 85-öt a blooming miatt.
618e lenne a 85, a 90-es pedig 750, mindkettő mega giga akióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest