- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Nem baj én most keresek a Soundbaron köszi Zoli mégegyszer 560 tv meg a Soundbart . Tv meg tartom azért .
De azért szállítást is fizesd ki .😂
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #153045 üzenetére
Hogy egy angyal vagy azért mondtam el .
-
belan
addikt
Most miért mondod nekem 560 odaadtad a egészet egy a egyben .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #153020 üzenetére
👍
-
belan
addikt
Hello európai QN90B modell va paneles lesz már ?
-
belan
addikt
válasz
hurenzon #151876 üzenetére
Durva ezért szidják sokan a Samsung szervizet én nekem lg oled van most kaptam egy új panelt fő darab így kaptam rá plus garanciát mert gyári gari lassan le jár . Kérdés hogy gyártók mennyire tartják be a szavukat de én 2 Szervizest is meg kérdeztem és azt mondták fő darabot cseréltek benne így jár plus garancia .
-
belan
addikt
válasz
belan #151851 üzenetére
De amúgy már orvosolták ezt dolgot állítólag amiről írtál , de azért látszik így is hogy oled jobb képet ad így is , persze ez most nem oled fényezése én is Mini ledet vennék sok játék miatt igaz mostanában nem játszom annyit . G1 vs QN95A . [link] Én szeretem Mini led Samsungot is egy értelmű oled után csak Mini led jöhet jelenleg szóba . Amúgy azt vettem észre nagy fényerőnél fakóbbak lesznek a színek olyan magas fénynél pont ma vett egy ismerősöm QN90A át hívott és meg néztem jó volt összeségében a tv egy jó alternatíva a oledel szembe kis kompromisszummal. Jelenleg tökéletes tv nincs ha van is kompromisszummal jár .
-
belan
addikt
válasz
Saughassy #151850 üzenetére
Azért QN95A va paneles magas kontraszttal van el látva ! Nagyon jó értékeléseket kapott külföldi oldalakon egy led LCD tv azért nem biztos olyan lesz mikor haza viszed mint ami kivan rakva a boltba persze otthon lehet csiszolni rajta ! Feketéje nem lesz soha olyan jó mint a másik technológiának , de magasabb fényerő hosszú távon nem égbe .
-
belan
addikt
válasz
Compton187 #151811 üzenetére
Majd otthon látsz különbséget !😂😂 egyértelmű QN95A.
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151800 üzenetére
Az meg hogy mennyi a különbség két panel között azt csak élőbe jönnek ki sötét szobába ! Ha van rá pénze akkor QN95A ajánlom 55 colba nem nagy a ár eltérés . Persze a QN90A is egy jó választás .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151766 üzenetére
Jaja 4K HDR ennyi .👍
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151652 üzenetére
Igen 500 volt QN90A jobban meg éri !
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151643 üzenetére
Persze 👍
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151640 üzenetére
Én nem QN90N mertem össze hanem 2019 modell-el és attól bizony sok mindenbe jobb de lehet még 2020 modell-tol is jobb .Csak benne maradt QN90A. Nem azt mondtam jobb a QN90A-tol.
-
belan
addikt
válasz
grabber #151634 üzenetére
Tudom oledet nem olcsó gyártani , Samsung már par éve csúnyán el szállt a árakkal . 151635 : biztos nem lesz több zóna benne maximum minimálisan de ahogy ismerem samsungot lehet még kevesebb lesz benne max va paneles lesz mindegyik , volt már rá példa hogy a jelenlegi csúcs tvje-nél rosszabb lett a újabb modell , példa ott Q9fn , következő modell már rosszabb lett mai napig egy jó tv ahhoz képest 2018 került forgalomba .
És három éves modell volt .
-
belan
addikt
válasz
fulton #151609 üzenetére
Lényeg azt vedd meg amit szeretnél és amitől boldog leszel ! Oled tv-nek verhetetlen képi világa jelenleg , főleg sötét szobában sötét jeleneteknél , de QN90A QN95A is egy bitang jó tv , én is néztem a mm be őket és igen láttam nem olyan a feketéje de nagyon jó led LCD tvhez együtt lehet vele élni simán , HDR fényes jelenetnél persze másabb a dolog mert nagyobb fényerő de láttam már nagy fényerővel őket és sötét részeknél már nem volt olyan a fekete korom sötét szobában , de persze még így is jó Mini led technológia jó képe van és fekete is korrekt led LCD tvhez képest . Nem égbe egy nagy előny , de neked se égbe a oled ha azt veszel mert nem játszol ha meg igen gondolom nem sokat . Nekem olyan természetesebbnek tűnik a oled képe mint led LCD tv-ken. De tényleg ez nem az topik ahol segítenek milyen tv-t vegyél szerintem minden infót nagyjából meg kaptál neked kell dönteni .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151597 üzenetére
Én is kíváncsian várom !!
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151593 üzenetére
Azért aki tesztelte tcl tv-t el mondta sokkal nagyobb kontrasztja van egy va paneles Mini lednek mit egy ads panelesnek. De el ismerem azért a ads QN90N jól meg oldotta azért a Samsung hogy legyen azért feketéje . EB csak el mondtam véleményem mindenki azt veszi amit akar ha valaki sokat játszik egyértelmű Mini led .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151580 üzenetére
Mini led tudom el írtam 😁 151582 : persze másabb mert Mini led .
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151557 üzenetére
Tapsi tapsi igen ahhoz képest sokat fejlődött led LCD . És sokban egyet értek míg oled kiváló filmre játékra is de ott beéghet ! Addig Mini led nem persze lehet más hibája de kevesebb a esély rá hosszú távon . Ez úgy lenne jó oled filmre Mini led játékra de kinek van annyi lovéja 2db tvje legyen 😂.
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151529 üzenetére
Ja jó alternatíva ,1 milliót ne viccelj egy tv-ért csak ha gazdag lennék .
-
belan
addikt
válasz
Vhiktor #151525 üzenetére
Jó lett a teszt már már tv műsor bemondanak is el mehetnél .
Jó kis készülék jó sok kontraszttal de ennyiért drága , Samsung Mini led képi világa jobban bejön. De tény Mini led nagyon jót tett a led lcd-nek már szinte közelít a fekete a oled fekete hez de azért még nem ott jár de nem is fog technológia miatt de akkor is nagyon szép hogy el jutott idáig led LCD technológia . És bégéstől nem kell tartani .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151522 üzenetére
Mi a videó címe meg néznem én is .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151520 üzenetére
Nekem így jön be .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151517 üzenetére
Szép ez videó mi a címe ?
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151515 üzenetére
Mi a videó címe ? Sajna telefonon nem jött át annyira most oled tv néznem meg és ott elég frankó volt ! Szóval szerintem ha ezt színtett hozza sötétbe is sötét részeknél akkor probléma nem lehet én bátran ajánlom annak aki fel a beégestol !
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151513 üzenetére
Szép szép elénk színek teszik ez túlszaturált dolog világosabban részeknél rendben van nagyon a tv . Sötétbe vetted fel most kérünk jó sötét videót is sötét szobában .👍 macskesznal volt kis blooming de ez nem vészes .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151509 üzenetére
Igen
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151506 üzenetére
Én is féltem ads paneltol de jól meg oldottak szerintem , persze va paneles Mini led még jobb . De én se halottam nagyon panaszt rá gondolom sok zóna meg Mini led miatt .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151498 üzenetére
Igen igazad van . 2019 tol már sokat javult a oled panel . Ha váltok QN90A gondoltam 95 túl van árazva szerintem , 65 col alá meg nem mennék már .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151496 üzenetére
Igen Mini led jó irány ,ott sok Samsung mobil hányat láttam már beégve amoled. Lényeg ez is beéghet igaz kevesebb esély rá Samsung ezen okoskodik azért ,de lesz aki befogja égetni hidd el . Én is át szeretnek térni Mini led Samsungra de csak játék miatt .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151494 üzenetére
elméletileg Samsungtól kapta a kijelzőt a Sony nem ? De QD oled is beéghet sajnos persze lehet tovább bírja de nagyobb fényerő nagyobb rizikó is és drágább engem nem érdekel meg mondom őszintén ez QD oled dolog . Egy micro led tv érdekelne nagyon .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151492 üzenetére
Igaz de ezek a videókba ki tudja hogy van beállítva a tv amikor egy led LCD tvnek is más beállítás kell meg egy olednek is . Mindenki azt vegye amit szeretne én oled után Mini led samsungot vennék jelenleg mert led LCD tv-be jelenleg neki tetszik a képe a legjobban . Főleg va panelos modellnek .
-
belan
addikt
válasz
kenwood3 #151487 üzenetére
Egyértelmű, Samsung nagyon sok panelt rendelt a lg-tol , hat azért ha sűrűbben változtatsz egy játékot akkor azért kevesebb a esélye beég ,az a gáz ha egy játék 800 1000 1500 órát megy akkor tuti beég . Amúgy most úgy is az fogjak mondani Qled oled lesz legjobb kép de az is be tud majd égni csak lehet tovább bírja .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151484 üzenetére
Micro led be elméletileg csak 100 colost akarnak csinálni most még ha jól tudom szóval az nem másfél millió lesz . 😅
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151480 üzenetére
Csak meg súgom úgy az a technológia !
Csak valahogy el kelet adni a új modelleket így lett Qled . NeoQled van értelme mert az már mini led .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151479 üzenetére
Értem én de lehet akkora meg csúcs szuper akkor se lesz olyan képe ez fix ! De egy mini led is sokkal jobb mint egy csúcs szuper kivetítő .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151473 üzenetére
Hat komoly kivetítőnek soha nem lesz olyan feketéje ,moziba se járok a ocsmány minőség miatt .
miért nem Qled a ks7000 8000 ?szerintem ezt rosszul tudod mikor neked is volt . -
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151468 üzenetére
Oké értelek bocsi én nekem volt már pár Qled tvm szeretem őket jó képük volt . De amikor haza vittem őket azért nem volt olyan képük mint a áruházba , persze lehetet állítani rajtuk , oled tv haza vittem volt kb 5db mindegyik azt képet adta le amit a áruházban láttam . Persze ez Mini led már biztos másabb szint én azért azt nem mondanám jobb Mini led képe lehet fényesebb nagyobb fényerő miatt de sötét szobában sötét részeknél nem lesz olyan képe mint a olednek . Persze ha neked jobban teszik meg másnak meg értem és mindenki azt veszi amit szeretne én csak azt mondtam oled filmre legjobb .
Persze én játék miatt vennék Mini ledet beéges miatt .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151441 üzenetére
Be se kapcsoltam eddig nem égetbe azért , hát ha be lett volna kapcsolva lehet akkor is beég ezt nem tudom pontosan ki lett volna .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151437 üzenetére
Hat igen igaz ez .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151435 üzenetére
Hat igen igaz ! De sok ember panaszkodik hogy a minőség is fel hígult már a samunal. Franc se tudja aki hibátlan tv-t kap örüljön neki ennyi .
-
belan
addikt
válasz
fulton #151425 üzenetére
Lg legjobb szerviz jelenleg egyszerűen nem kötekednek ha hibás a készülék cserélik oled tv-be most raktak bele második panelt és még garanciát is vállalt rá lg mert fő darabot cseréltek . Mert gyári gari lassan le jár . Én is hallottam sok helyen hogy tré a Samsung szerviz hozzá állása sony topicba is volt egy két emberke aki soha többet nem fog Samsungot venni és szerviz miatt legfőképpen . De már ismerősök is panaszkodtak a Samsung Szervizre . Pana Sony se olyan jó mint a
lg szerviz . -
belan
addikt
válasz
redingitell #151380 üzenetére
Persze amíg van csapj le rá !
-
belan
addikt
válasz
redingitell #151376 üzenetére
500 már elfogadható ár nagyon is .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151331 üzenetére
Nem pár nap mire el tűnik . Persze biztos van ami nem tűnik el franc se tudja. Egyébként ha jobban el olvasod ez a új panel és rosszabb mint amit vett a boltba .
Szóval régi panel jobb volt . De mondom ez idővel el múlik szerintem csak neki elég csúnya .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151329 üzenetére
Ez sávosodás nekem is volt ilyen idővel eltűnik szépen és szép szürke lesz . De van rá valami szaknyelv is .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151323 üzenetére
65 col alá nem nagyon mennék már és az horror áron van 730 ezer ,szóval QN90A marad ha váltok oled-rol ! rengeteg tvm volt nekem is oled be is egy jó pár .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151321 üzenetére
Érdekes igen sajnos én is kurva óvatosan fogom meg tv-t ha össze kell szerelni nagyon gáz félve csinálja a ember . Vagy ha kijelző csere van .
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151318 üzenetére
Nem tökéletest keresek ! Hogy deríteted ki be ütöttek ?amiket küldtél képet az nem üttessnek látszott akkor kijelző is be repedt volna szerintem és doboz is jó állapotban volt amit küldtél én kizártnak tartom olyan csomagolásban baja eshetett volna max ha le dobják !
És nem hiszem valaki be is vallja nem egy olcsó tv nem fél le vonják tőle a pénzt . De igazából lényegtelen mindenhol vannak gyári hibák minden gyártónál . Ez alól a Samsung se kivétel !
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151317 üzenetére
Persze gondolom meg vagy vele elégedve ! Én is meg lennék szerintem így oled után is ! De igazad lehet online meg rendelni és addig küldöd vissza míg va panellel nem jön . De ha nem va panellel jönne és jó lenne képe le szarnám én is va panelt ha jó tv-t kapok elsőre .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151314 üzenetére
Hat akkor ez zsákba macska meg kell kopogtatni panelt de bontatlan esély sincs rá vagy azt mondod meg nézed a boltba neked csak va panel kell keressenek egyet neked .😂
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151310 üzenetére
Én e úgy tudom Európában csak ads panel van Magyaroszágon is kérdeztem a samsungot is .151312: persze egyszer égetbe több mint hat év alatt persze para mindig emberbe lesz ! Most kijelző hibás ahogy jól tudom te első NeoQled tvd is kijelző hibás volt csak pár nap múlva el halványult az folt vagy mi . Kijelző hiba bármikor jelentkezhet . Tök mindegy mennyibe kerül szerintem egy tv .
-
belan
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #151307 üzenetére
QN95A Európába csúcs modellek között ő egyedül va paneles ami nem elhanyagolható . Persze ez ADS panel se rossz kérdés idővel milyen lesz mert ez ips panelnak valami tovább fejlesztet panelja ha jól tudom , és ips idővel nagyon felhős tudod lenni sokszor már elején is tudom ez full arany LED meg felső kategória Mini LED de kiváncsi leszek azért . Amúgy ADS panel se rossz ha Mini LED .
-
belan
addikt
Látom sokan rugóznak ezen de engem nem érdekel mit írnak míg vissza veszik de jelenleg nem érint a dolog . És aki nagyon ki akarja cserletetni vagy pénzt vissza kapni majd generál hibát úgy is
.Témát le zártam nem érdekel .
-
belan
addikt
válasz
Daffni2 #151296 üzenetére
Hát nekem eddig mindig vissza vettek el lehet állni 3 napig vásárlástól ! Alzaba is vissza vettek 2 nap után 320 ezer forintos telefont plus garanciát is vissza fizették ! 14 napig meg ha online vásárlód ! Nem szoktam terjeszteni valótlan infokat sok ismerősöm is vissza kapta vettél arat és ez nem csak MM-nél volt ! De nem fogok itt vitázni veled én azt írom le amit tapasztalok persze ilyen kis sufni boltokba nem fogjak vissza venni a szürke importos termékét ! 2022 lehet változik majd de ha online veszed meg akkor is el 14 nap ha nem hibás akkor is .
-
belan
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #151291 üzenetére
Szívás de amúgy ha meg van a doboza kutya kötelességük vissza venni három napig én már nem egy tv-t vittem vissza így kb 2 tv-t , ha meg online veszed 2 hét-ig .
-
belan
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #151288 üzenetére
Akkor már inkább QN90A szerintem nem sok a ár különbség közöttük és Mini LED már .
-
belan
addikt
válasz
redingitell #151274 üzenetére
Szerintem samsungnak jobb a képe ! Színesebb szagosabb ! Plus kérdés minőségben tcl jobb vagy nem ezt nem tudom kínai .
-
belan
addikt
válasz
wallace 234 #151267 üzenetére
Sajnos
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151260 üzenetére
10000 kamerával 😂.
-
belan
addikt
válasz
Daryl Dixon #151258 üzenetére
El hiszem én csak videókat láttam róla meg képet !
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest