- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Még egy kérdés.
Nem találom, hogy hol tudom beállítani azt, hogy ne kapcsolja be automatikusan a PS5-t.
Pl.: Hogyha a Home Screen-en a legutóbbi a PS5 volt, de én lejjebb szeretnék menni a Netflix-re mondjuk, ahogy áthalad a kijelölés a PS-en már be is kapcsolja. Ugyanez van a csatlakoztatott források listájában is.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
pigatt
őstag
válasz
lala666 #161540 üzenetére
Vagy codec csere az érintett fájlok alatt... (az előbb próbáltam ki) Azt hiszem elleszek a egy darabig!
szaboi6512: Próbáltam az Mkvtoolnix csak fájlformátumot cserél és nem kompletten codec-et, és sajnos ugyanúgy nem működik. Igazából nem az avi-val van baj, hanem benne codec-el. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a nagyon vár QE75Q60D TV, viszont van vele gond amire nem tudok rájönni, hogy miért van. NAS-on DLNA szerveren keresztül streamelném a videókat a TV-re de az AVI fájlokra azt írja, hogy nem támogatott formátum. Ez elég nagy baj, mert a videók nagy része avi.
Mit lehet tenni vele? -
pigatt
őstag
Sziasztok!
1-2 napja vettem észre, hogy az UE40K5500 tv-ém, amikor a source gombot megnyomva kiválasztom a NAS-on futó media szervert, akkor a mappák betöltésénél néha, úgy 50%-ban megáll (csak a "fagyott" körkörös animáció látszik), de az exit gombot megnyomva visszalép. Egyéb eszközökön (másik TV UE40ES6100, telefonok, PC, stb). tökéletesen működik minden. LAN kábelt cseréltem, sajnos nem segített.
Valaki találkozott már hasonló hibával?
Valahogy újra lehet telepíteni a szoftvert a TV-én? Hátha csak valami szoftveres hiba. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ue40k5500-as tv (3 napos) reggelre mindig elfelejti a beallitot csatorna listat (visszaall arra a sorrendre ahogy eredetileg megtalalta). Regebbi ue40es6100as tv-nel nincs ilyen gondom. Digi szolgaltatonal vagyok es a kezdeti beallitasoknal ezt ki is valasztottam. Most megprobaltam, hogy egyeb szolgaltatoval kerestettem meg a csatornakat es ugy toltottem fel a listamat. Reggelre kiderul mukodik-e. Szerintetek ez mitol lehet?
-
pigatt
őstag
válasz
pigatt #61878 üzenetére
Sziasztok!
Végül garanciáztatás lett, kész is van. Most egy olyan kérdésem lenne, hogy 1036-os firmware-ig tudtam upgradelni miután megkaptam, de ezzel firmware-el még nem játssza le az MKV fájlokat. Hol találom a 1040-es firmware-t hozzá? Ha online akarom updatelni, az írja nincs jelenleg új verzió, de a 1028-assal is ezt írta.
Ötlet?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
UE40ES6100-as TV-n, hogyan lehetne firmware downgradelni?
Választ előre is köszi!
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség elrejteni a virtuális billentyűzetet ES6100 TV-n?
Köszi!
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen vezeték nélküli bill. + egér párost (nem 2in1), ami működik UE40ES6100-as tv-vel? Ha ez nem megvalósítható akkor vezetékesből kezel bármilyet?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezzel a TV-vel? Samsung UE40ES6300S
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest