- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
moco22 #158785 üzenetére
Amikor néztem, hogy milyen tv-t kéne venni, akkor a szoftver volt a legutolsó szempont, kvázi nem is érdekelt. Tegyük fel, 3 év múlva már lassú lesz, korlátozásokkal, oszt' akkor?
Megveszem majd a legújabb Amazon sticket az pedig tovább fog tartani mint a TV, ha tippelnem kellene.
Ha a TV adás részéhez kell a szoftver, akkor nem szóltam, abban nincs tapasztalatom. -
lala666
őstag
válasz
moco22 #158740 üzenetére
Itt főleg az oleden van a lényeg, mai samsung lcd tévék már nem a régi minőség sajnos. Van egy h6500 as régi samsungom az még jó, próbáltam újjabbat prémiumba de inkább kikötöttem az olednél. Lg oled volt 4,van 1 samsung oled is . A samsung szervíz meg olyan amilyen, még szerencse az oledekkel nem igen van probléma. Oledből az lg gyárt kis méretet.
-
PuMbA
titán
válasz
moco22 #148704 üzenetére
Nincs. A TV-k böngészője mindig elavul egy idő után, mert nem frissíthetőek a korlátozott hardver miatt és maga a böngésző sem egy teljes értékű böngésző, mint egy telefoné vagy számítógépé. Azért van a TV-ken böngésző, hogy egy-két dolgot gyors megnézz, de nem hétköznapi használat miatt van benne. Arra az applikációk vannak.
-
Flashget
félisten
válasz
moco22 #56835 üzenetére
D6500-ra természetesen a celeron procira, kevés memóriára.
F7000-be dupla annyi magos proci (egész pontosan 4 magos) és dupla annyi DDR3 memória mint az ES7000/8000-be így nem lehet gond vele a netezés vagyis gyorsabb és elvileg nem kéne kiakadnia egy oldal betöltése közben.
Viszont a flash playeres oldalak videóit szerintem ez sem fogja lejátszani. -
sandró60
addikt
válasz
moco22 #56830 üzenetére
Ezt is ajánlják hozzá.Kicsit olcsóbb Hama Uzzano
-
sandró60
addikt
válasz
moco22 #56820 üzenetére
Ehez a gyönyörűséghez egy ilyen illik Logitech K400
-
vlevi
nagyúr
válasz
moco22 #10706 üzenetére
Persze hogy rá.
Egyébként milyen? 2.5 vagy 3,5"-s? Mert ha a kisebb, akkor az USB kábel minőségére kényes lehet az áramellátás miatt. Legfőképp a gyári vinyó kábelt szokta szeretni. De ha megy, akkor jól megy. Amennyiben 3.5-s, akkor lényegtelen a kábel, akár hosszabbítót is használhatsz, azért, mert a 3.5-es nem onnan kapja a tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest