- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
válasz
anjani182 #157451 üzenetére
Fejlemenyek:
Tegnap irtam egy levelet, h mikor varhatom a futart aki elviszi bevizsgalni. Ma felhivnak a kozponti szamrol,hogy otthon vagyok-e es levideoznam-e a hibat. Mondom a munkahelyemen es a kepeket amin a hiba latszik elkuldtem penteken azaz tobb, mint 4 munkanapja.Akkor nem csinalok videot? Mondom nem.
Netre rakotom a tvt? Mondom nem, eddig sem volt rakotve.Kerdezem mikor jonnek erte, vagy cserelik a keszuleket. Azt nem tudja.
Ez a samsung support. Szoval lassan 1 hete panaszt tettem, h hibas a keszulek atveteltol szamitva 3 napon belul. Nyomtatvany kitoltve, kepek elkuldve. Ok igertek mindent,de se csere se javitas.
-
Roland861010
veterán
válasz
anjani182 #156940 üzenetére
Hát akkor nem tudom
Én többet vártam azért! Meg elég szokatlan ez a home gombos egyből a media kezelőbe vissza dobos megoldás .
A beállításokat csak a gyors menüből lehet elérni normálisan, hogy az éppen futó tartalomra szabjam vagy teszteljem a beállításokat.Amúgy a Cloud Gaminget próbálta valaki már ?
Ha a geforce now normálisan futna lehet rá mennék kicsit. A lost arkot elő kellene venni picit. -
Erwinke
aktív tag
válasz
anjani182 #156509 üzenetére
Osszes.
3 hangar van. Egyikben vagyok csak egyenlore, majd ha lesz opcio korul nezegetek. Itt van 15 sor egyhelyen. Monitoron kinn van amugy melyik soron epp mit raknak ossze. Q oled itt nincs. Az masik helyen van ahogy neztem, de ott kartyas ajtok vannak es nincs engedelyem a belepesre,plusz az ablakokon van fuggony es csak a szeleinel leselkedtem befele
1sor napi 3000. Aztan ha van tulora akkor 4korul tolnak ki.
Most novemberben igen sok munkajuk volt, 1 honap alatt 1 milliot raktak ossze csak ezen a 15 soron...4es sort csinaltuk, 1 het alatt kesz volt. Ma gyartottak eloszor rajra elesben es itt kellett megoldanom a poliszteren adagolasat amibe belerakja a robot a TVt, mert rosszul adagolt. Aztan a holggyel beszelgettem, h mit csinal. Akk mondta, h pixeleket ellenorzik. Hat mondom erre kiv vagyok.
Sotet sator. Kamera nezi benn. Neki meg a sator mellett kis monitoron piros negyzettel kimutatja a kamera, h hol van pixel hiba vagy kosz.
Hat mutatja is szepen,h vannak pixel hibak aztan voltam benn satorban is. Tok szepen lathatoak meg kulonosebb vizsgalatok nelkul is a hibak.O meg mondja csori, h hiaba szol barkinek is csak lecseszest kapott erte, h az nyugodtan mehet es mit reklamal, ne tartsa fel a gyartast.
Azota tojik ra.Meg a 65s a legnagyobb amiket ezeken csinalnak.
Ez a 4es sor is most ugy lett ossze rakva, h 27modellt lehet rajta gyartani.
Ugyh barmelyik sor kiesik azon lehet helyettesiteni.Am allitolag az igen nagy problema, h ahogy jonnek a kijelzok vonaton nincsenek jol csomagolva es para elszivo zacsi sincs mellekelve, igy nagyon nedvesek a kijelzok es ilyenkor megtobb a hiba veluk.
Meg, h milyen kosz es rendetlenseg van. Meg kapkodas(10sec van 1 tv re). Nem gondoltam volna, h ilyeneket igy csinalnak. Sokkal minosegibb osszerakasra szamitottam.
Meg mikor mondjak, h kossem be a vezerlo szekrenyt. Aztan iranyit 12 motrot abbol 1nagy 5.5kw os, 2x 3kw tobbbi csak 1kw os.
Es a fovezeteket meg 4x2.5 el huztak be...
Aztan mikor szova tettem, h mi az anyam van, en ezt igy be nem kotom. Azt mondja a csavo, h nem volt mas kabel. Hat mondom mi?! Ekkora cegnel?
Akk legalabb huzzunk ki meg1et parhuzamosan.
O meg - olyat is lehet?!Szoval jol szorakozom.
-
Gardaai
senior tag
válasz
anjani182 #156412 üzenetére
Ezen felesleges rugózni. Nem mindegy?
Egyik ilyen, másik olyan.
Lehet típus függő is, de inkább típus + méret.
Lehet attól függ Made in Hungary vagy Slovenia.
Lehet attól függ éjjeli vagy nappali munkások rakták össze..
Na nem viccelem el..
Ha jól emlékszem nekem volt leragasztótt is, meg nem leragasztott.
Volt 2020-ból 2021-ből 2022-ből. 65", 55"-osok. -
csonkadavid
tag
válasz
anjani182 #156253 üzenetére
Elképesztő ez a háton pörgés amit egy nem is hibás készülék miatt leversz itt két hete. Képzeld az én 75 collos tévémen is látom hogy nem egyenes. Tükröződő fények görbülnek.
Sem ekkora darab műanyagot sem pedig lemezt nem lehet úgy gyártani hogy tökéletesen sík legyen, ráadásul azzal hogy talpára teszed, vagy felrakod a falra plusz feszültség keletkezik ettől még inkább tekeredni fog. 2 cm vastag az egész tv és 1,7 m2.
Megsúgom neked ekkora méretben 2cm tömör acél is hajlik.
Ha egyébként a kép jó volt a készülék jól működött minek küldted vissza?
Ha következő felhős lesz akkor mit csinálsz? -
mpo
veterán
válasz
anjani182 #156242 üzenetére
Ha nem a 14 napos indoklás nélküli visszaküldést választottad, akkor egyezkedni lett volna jogod.
Ha nem sikerül vagy az eladó úgy dönt, akkor visszafizetik a számlán szereplő összeget, amibe kénytelen vagy beletörődni.
Érdemes elolvasnod az erre vonatkozó szabályokat, mert nem ez volt az utolsó vásárlásod. -
válasz
anjani182 #156235 üzenetére
az ügyfélszolgálat borzasztó... a legjobb amikor bármit kérdezel sablon bullshit választ kapsz és akkor még nem kerültél el a romániai technikai hibás osztályra.... nincs normális térerejük, vergődés az egész, ez alapján a büdös életben nem vennék samsung terméket egyébként
-
Kaba
veterán
válasz
Más webshopok visszatérítik a pénzed és kész. Rendelhetsz újra, ha van készlet. Nem illet meg a csere és főleg nem az akciós ár.
A Samsung mindent, kiszállít, még az elárazott termékeket is(ami más online áruházaknál, ugye nem jellemző). Megnyugodhatsz vélhetően te sem leszel megrövidítve.
-
mpo
veterán
válasz
Nemcsak a vevő, hanem az eladó is elállhat a szerződéstől.
Melyik megoldást választottad?
1. Internetes vásárlás esetén indoklás nélkül visszaküldhetem a terméket 14 napon belül (nem mindent), akkor a számlán szereplő vételár meghatározott időn belül visszajár.
Ezzel meghiúsult az adásvétel, az ügy lezárult.2. Jelzem a hibát, ilyenkor a jótállásra és a szavatosságra vonatkozó szabályok lépnek életbe.
Jótállás (garancia idő alatt):
Az eladó köteles a terméket javítani vagy kicserélni, és ha ezekre nem képes, akkor a vevő jogosult árleszállítást kérni, a terméket a jótállásra kötelezett költségén kijavíttatni, vagy – végső soron – elállni a szerződéstől.Szavatosság:
Négyféle megoldás van a szavatossági igény érvényesítésére:
1. a termék javítása,
2. a termék cseréje,
3. árleszállítás,
4. szerződéstől való elállás, ami a vételár visszatérítésével jár. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Nem sokat tudsz a Samu web shopjáról igaz?
Maradjunk annyiban, hogy taknyosra szivattàk a fél világot a 3 háztartási gépes/kuponos akcióikkal. Több emberre ràtelefonáltak/fenyegetőztek, hogy azonnal fizessük ki a termékek árát újra, mert szerintük egy hűtő+mosógép+porszívó kombóból én 20000 forintot fizettem ki a Raben-nek és ők puszira lepakolták a 400000 forintnyi árút, mindezt kp-s utánvéttel.
Garilevelem van, számlám többszöri felszólításra sincs, tehát nincs érvényesíthető garanciám.
Oké, kb fél áron jutottam hozzá mindenhez, de egy radírt se veszek tőlük többet, legyen az bármilyen olcsó.
Szóval szerintem te még tök jól jártál -
tothbe
addikt
válasz
anjani182 #156231 üzenetére
Sztm egy kicsit túlzásba estél. Amúgy ha a csere valamilyen okból nem megoldható, akkor a vételár teljes visszatérítése egy teljesen törvényes és szabályos megoldás.
Azért pedig, hogy egy akciótól esetleg elesel emiatt, ezért törvényesen senki sem tehető felelőssé. Persze reputációs vesztesége biztosan lesz a cégnek, ha nem tudsz újat venni, de ezt ilyenkor belekalkulálják. Sok helyen ilyenkor adnak valami egyedi akciós árat, hogy ezzel a te rossz szájízed elvegyék a márkával szemben, de jogilag ez sem kötelező, ez mind csak a márka jóhíre miatti egyéni lépés.u.i.: a csálé tévés példádra pedig: kérhetsz utólagos árengedményt érte, de ezt egyrészt a gyártó nem kell, hogy megadja, ha visszaveszi vagy cseréli. Másrészt pedig ilyen hiba nem tudni mit okoz még pl. a screen-ben hosszú távon, viszont ha minőségi dolog miatt kaptál árengedményt, akkor az abból következő semmilyen hiba sem lesz garanciális. Ezért kell nagyon vigyázni a minőségi hiba miatt leértékelt dolgokkal.
-
mpo
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
anjani182 #156103 üzenetére
...van ahová nem fér nagyobb
pl nekünk a szekrényben a kialakított helyen egy 2010es 40"-os volt sokáig (ue40d5000?) ...ennek még jó széles volt a kávája, az 50-es vékonykávás fizikai méretben nem sokkal nagyobb és még éppen be lehet nyúlkálni mögé a kiemelése nélkül
55 lenne a felső határ, ami elférne, de akkor akármelyik kábelt piszkálni kell, ki kell onnan szedni a tv-t... (ezt meg nem szívesen teszem)
...ha majd egyszer kimozdulunk a panelből és lesz normális nappali, akkor valószínű elkapja a gépszíj az agyam és meg se állok 80-90" alatt
-
tothbe
addikt
válasz
anjani182 #156072 üzenetére
Van fent ebben a témában egy amcsi YouTube széria is az egyik multimédiás cuccokkal foglalkozó tesztelő videósnál.
Neki végül a negyedik rendelésre jött olyan, ami már egyenes. Bár azzal meg akkor valami más gond volt, de végül azt elengedte az egyenes panel miatt.
És igazad van, ez így elég gáz, főleg ilyen drága modellek esetén. Viszont kérdés, mi okozhatja, mert más gyártónál még nem láttam ilyen panaszokat, pedig ők is gyártanak nagy és vékony TV-ket. Vagy a keret anyagában lehet valami vagy pedig a csomagolás nem elég neki és útközben megfeszülnek a panelek. -
-
Callme
tag
válasz
anjani182 #156045 üzenetére
Igen, még régen a Q6FN-nél használtam én is, akkor Dinamikus képmód, vagy mi volt, aztán szerencsére leszoktam róla. Most Film módban van egy kicsivel több fényerővel, és klafa.
Amúgy nekem a 65 colos Q6FN volt annak idején kicsit ívelt, de nem törődtem vele, a képernyő egyenes volt. Viszont az igaz, hogy ennyi pénzért már nem szabadna ilyennek lennie, hála az égnek nekem nyíl egyenes a 85 colos -
Gardaai
senior tag
válasz
anjani182 #156043 üzenetére
[kép] [kép] [kép]
IPS miatti blooming iszonyat, de ezt még talán eltudtam engedni a húszon x nap alatt amíg teszteltem, de az alulról totál átszűrődő LED fényt nem.. jó hogy nem belátok a kijelző alá 350e. Ft-ért... (eMAG újracsomgolt Q65Q95TD). Ez már a sokadik. Egyik jobb volt, másik rosszabb, valamelyik homályos képet adott.. Ami most van nálam 40 üzemórás, még a kijelzőn és körben rajta volt a fólia 1 hólyag nélkül, de eddig ez a legrosszabb. Szóval ezt a modelt elengedtem, beleugrottam egy QE65QN95A-ba. Meglátjuk.. nagyon reménykedek.. -
stemplar07
őstag
válasz
anjani182 #156047 üzenetére
jesszus ,..és micsoda csalódás ez, meg macera, visszacsomagol visszaküld ..
stb pont mostanában gondolkodtam egy 75N90B-n,( a 95B ua. csak a connect box a különbség) leváltani a 75Q70T-t, de lehet hogy inkább a Sony felé nézelődök.. de az is lehet megtartom még, HDR (nit)hiányosságok ellenére még jól műxik.. -
Callme
tag
válasz
anjani182 #156039 üzenetére
A tegnapi fárasztó cipekedés és beállítás után végre írhatok pár sort a 85-ös QN95B-ről.
Ahogy vártam is, messze túlszárnyalja a Q95TDT teljesítményét. Eleve ugye VA panel, nem ADS, Plusz a local dimming valóban nagyon hatékony. A színek lenyűgözőek, minden tartalom nagyon részletes (egyelőre "csak" a kalibált beállításokat vettem meg Vhiktor-tól, és még így is szemet kápráztató az eredmény).
Az összeszerelése egyszerű volt, a talp, a kijelző prémium minőségű.
A HDR tartalmak eszméletlenűl szépek, köszönhetően a nagy fényerőnek.
A távirányító egyszerű és praktikus, tetszik a napelemes/usb-s töltési lehetőség.
Egyetlen dologban nem tudta legyőzni a Q95TDT-t, az pedig a hang. Alapból is kicsit erőtlenebbül szól (bár ez nem csoda, hisz a 95B kb fele olyan vastag, mint a 95TDT), plusz még sikerült valahogy a Samsungnak lejjebb halkítani a Spotify appot. Eddig nagyrészt a tévén hallgattam bluetooth fejessel a Spotit, de most még azzal is erőtlenebb, halkabb. Próbáltam a tévé Tidal appját, ott már fejessel jobb volt a helyzet, de nem olyan jó, mint a Spoti android telefonon keresztül. Így akkor telón fogok tovább zenélni (ami jobb is, mert a tévés app kezelőfelülete nem a legjobb)
Ám ez nem töri le a lelkesedésem, lesz jövő hónaptól egy steelseries arctis nova pro wireless, az úgyis PS5re csatlakozik, a külső médialejátszóhoz meg jó lesz filmezni a Sony WH1000XM3.
Panelban lakom, és nem akarok hangoskodni, ezért nem veszek soundbart, de akinek lehetősége van, ajánlom hozzá.
Összességében nagyon elégedett vagyok a készülékkel, megérte a Samsung vonalon maradnom. -
Callme
tag
válasz
anjani182 #156021 üzenetére
Na látod az lehet
Amúgy először én is a legolcsóbb soundbart akartam, azt meg előlem vitték el.
Itt is megvan már minden, talpra van szerelve, csak várom az ismerősöm, hogy felrakjuk a helyére. A futárt rendesen megizzasztottam, mivel ketten hoztuk fel. 75 kiló...volt liegés, mire feljöttünk vele a harmadikra -
Gardaai
senior tag
válasz
anjani182 #156005 üzenetére
Sajnos egy cipőben járunk. Teljesen megtudom érteni. 150e. Ft-ról indult a TV keresésem, most 500e. Ft-nál tartok, de már őrültnek tartom emiatt magam, hogy ennyit kiadok egy TV-ért?? Közben pislogás nélkül évente akár cserélem az ugyan ennyi vagy drágább telefonom, laptopom bármimet. De az termel, sokkal nagyobb a jelentősége stb. lehetne ecsetelni. De sajnos meg vagyunk lőve ezzel a TV helyzettel. Amíg azt mondod Android vs Apple, mindkettő jó, melyiket preferálod. Viszont itt nem ez a helyzet. Minőségbeli brutális különbségek vannak és csak dobálod rá a 100e. Ft-okat az eltervezett kiadásra, hogy ne vegyél xart.
-
Celtis
veterán
válasz
anjani182 #155863 üzenetére
Valószínűleg attól is függ, mi szerepel majd a számlán. De úgy vélem a részleges elállással elveszíted a jogot a kedvezményre. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a visszaküldött termékre a kedvezmény arányos részével csökkentett vételárat, 71e helyett mondjuk 40e forintot, visszafizetik.
Amúgy ismered azt a mondást, hogy közös lónak túros a háta?
-
Kaba
veterán
válasz
anjani182 #155863 üzenetére
Nem sok értelme van az elmélkedéseknek meg a viaskodásnak( a visszaküldés már téma volt korábban más topikban is). Volt már 30%-os mobilakció is filléres tartozékok hozzáadásával, ott sem működött a visszaküldéses trükk. A weboldalon is kipróbálhatod. A drága termékhez adjál hozzá két olcsót megjelenik a kedvezmény, eztkövetően vedd ki a az olcsó terméket és látni fogod az árak alakulását. Eljárhatsz a saját meglátásod szerint is és látni fogod az eredményt.
-
Kaba
veterán
válasz
anjani182 #155857 üzenetére
Ezek szerint nálad egy normális tevékenység pl. egy kétmilliós tévét venni hangprojektorral( a két termékre járó extra háromszázezres kedvezményért) és egy 60 ezres hangprojektort visszaküldve megtartani a 300K-s kedvezményt.(próbálták már mások is, de lehet, hogy te sikerrel jársz).
(Pl az Aldiban is hasra estek nemrég az ügyeskedők, amikor nagyértékű műszaki terméket vásároltak a 10%-os kuponért, majd amikor másnap visszavitték a terméket, az aldi levonta tőlük az árból, az előzetesen kapott kedvezményt.). -
echterion
nagyúr
válasz
anjani182 #155854 üzenetére
Hát, én ráérek, most úgysincs még meg az utódja a TV-mnek, szóval az 55-ös kis tv-m elvan hangrendszer nélkül is. Akkor akarok majd Q800B-t venni, mikor jó áron lesz, nem azonnal kell. Mivel a régi hangrendszerem eladtam, a pénz ott van a számlán hozzá, így bármikor meg tudom venni.
-
echterion
nagyúr
válasz
anjani182 #155847 üzenetére
Én oda tudom adni neked a soundbar árát, azzal nem lenne gond. A postával mi a baj amúgy? Be vannak csomizva a cuccok, "csak" tovább kell vinni, akár pl. háznál feladással, ha túl nagyok a csomagok.
Ha visszaküldöd, elkezdik szeletelni a kedvezményt, arányosítva fogják visszaadni a pénzt, a végén tuti drágább lesz a TV, mintha nem küldenél vissza semmit.
Na mindegy, ha megoldható részedről, akor folytathatjuk privátban, ne szemeteljük ezzel tele a topikot. -
anjani182
őstag
válasz
anjani182 #155848 üzenetére
Az egész szabályzat értelmét veszti, mert a szerint ha visszaküldöm a 2 db legolcsóbb terméket akkor nem kapok semmit vissza
Ami nem így van leírva, de az értelme ez...(hiszen a TV-ból 290e Ft kedvezményem származott).A 2db hangprojektorért viszont csak 142e-t fizetnék...
Ez jogilag tuti, hogy nem áll meg
vissza kell adniuk a pénzt!
-
echterion
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
anjani182 #155792 üzenetére
Qn90B?
Én csak azért nem ajánlom a személyes vásárlást, mert pl ha nagyon felhős a panel, akkor simán ráböfögik, hogy a technológia velejárója és így jártál.
Egyébként a QN90B miniled, ott én személy szerint ettől annyira nem tartanék.
Ott esetleg a blooming az ami zavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest