- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
uffneked #158472 üzenetére
Hát ez az. Milyen alapon?
Itt a sztori -
válasz
uffneked #158456 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, hogy ~216 napig ment napi 12 órában (nyitvatartási időben), vagy ~108 napig napi 24 órában. A 2600 óra üzemidő az 2600 óra üzemidő. Nem?
Árukereső 2023. február végétől tartja nyilván ennek a TV-nek az árát, így az sejthető, hogy maximum azóta volt kiállítva.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
uffneked #158444 üzenetére
Samsung -ból utána a sima QLED készülékek jönnek, de abból egyik sincs QN szinten. Meg aztán ott is lutri, hogy melyiket hozták hozzánk. Valamiért a Samsung nagyon szeret IPS panelt hozni Európába. Amcsikhoz meg viszi a VA -t, ha éppen van olyannal szerelt verzió...
Más márkából meg kb. TCL/Hisense, ami kedvezőbb áron nyújt alternatívát. TV ajánlós topikba nézz be, de szerintem más sem fog tudni "jobbat" ajánlani ebben az árkategóriában. Főleg, ha magas fényerő is kell.
Egyébként ha mini LED -es ADS TV -ket nézünk Samsung -nál, akkor kisebb/közepes segédfény mellett simán élhető a fekete színe. Tök sötétben nem, de szerintem oda a VA is kevés. Igaz, hogy nálam az OLED az etalon.
Szerk.:
Mondjuk Amazfit -nél egész jó szenzorokat használnak. Főleg, ha valaki karkötőben gondolkozik. Meg ugye nem akar Fitbit -re többet költeni, akkor egy Band 7 például top választások között van. Sőt...De feljebb én jobban csípem például a Samsung -ot vagy az említett Garmin -t. 100 alatt meg több kategóriában a Xiaomi nyer, de én nem igazán szeretem, hogy ugyanazt csinálják, amit régen telefonoknál...jön egy frissítés és 80-90 százalékos lesz a szoftver, egy-két dolog lehet kikerül, és a pontosságra is hatással lehet.
Én Samsung -ot, Xiaomi -t és Amazfit -et is használok. Óra/karkötő.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest