Hirdetés
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz pube111 #56311 üzenetére
Szerintem a többi csatornát tudod nézni csak a tv-vel. Egyedül a digifilm ami kodolt, ahhoz kell a kártya. Legalábbis azok akik nem fizettek elő digifilmre azok nézik a digi DVB-C adásait csupán a tv-vel.
link és még van másik is ha ez nem jo.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-
boost
addikt
válasz pube111 #57282 üzenetére
pube, elöször is kapcsold ki a Wifi lehetőségét. (vagy ki kell kapcsolni, vagy hálózati beállításokat elrontani hozzá), kösd rá kábellel, majd tedd fel a honlapról a legfrissebb, kb két hetes FW-t.
Utána menni fog a youtube rendesen. nekem is ez volt a gond. Még egy infó, ha rossz a neted, a youtube is lassan indul, már induláskor is, nem csak a videóknál lassúú. Gondolom már akkor előtölti a videóajánlókat.
-
Flashget
félisten
válasz pube111 #57343 üzenetére
olyan nincs.
olyan van, hogy a tv által felvett műsort feltudod másolni pc-re. PVR alternatív megoldás (2012-06-02)vagy két particiót használsz a vinyón. egyiket a tv formázza a másikat NTFS-re formázod.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz pube111 #57380 üzenetére
szoktam rögzíteni sport eseményeket, 2-4GB méretben/félidő. A kapott xfs fájlt átkonvertálom .ts-re win7-re és már nézhető is BD mínőségben.
más
Port-hu-s gondokra..jellemzően F széria hiba mert nálam D6500-on tökéletesen fut. Ez a samsung sara cseszegessétek őket. Miként a yt alkalmazás is mert más márkánál semmi baj vele. tipikus koreai..hajlong vigyorogva közben leszarja a problémát.
Az MTVA app - bár néha jön nekem is a hálózati blablabla szöveg, ilyenkor újra indítom és jó. Bár a tartalom elég gyenge lett az elmúlt 1 év alatt mióta van Fuso alkalmazás nem használom.Realme GT Master Edition
-
bumbalaci55
tag
válasz pube111 #57410 üzenetére
Ugyanez volt nekem is 12-hsz.al ezelőtt írtam. Szerintem valami szerveres ....ság lehetett mert most jó lett nekem is csak gyári beállításokat visszaállítottam de az sem segített azután kikapcs bekapcs és megjavult nem factory reseteltem. Fura ez a rendszer ....
(a világon mindenből kettő van)
-
Flashget
félisten
válasz pube111 #57868 üzenetére
PVR funkciót aktiválta rajta? mert ha felrakod a legutolsót azzal letíltod.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
robee19
tag
válasz pube111 #61433 üzenetére
Ezt találtam róla:
"Updated to 1119 last night. My thoughts so farAudio Improvement, seems to be louder now on lower volume levels and much better sound
Massive improvement on fast moving images
Football looked very crisp and no lag or halo effects
I did get a bit of motion sickness watching fast moving sports but now seems to be fixed
Still have the dark corners on light scenes
Overall much clearer pictureLook forward to hearing your feedback "
-
Borisz76
veterán
válasz pube111 #160207 üzenetére
Jobb szállodákban olyan a TV-s hálózat, rendszer, hogy vendég nem tudja piszkálni.
Csatornaváltáson és hangerő állításon kívül mást nem is enged.
Esetleg külső forrást lehet még váltani...HDMI1 , HDMI2 stb....amire mondjuk a vendég egy konzolt , laptopot , mini PC-t köt.
A karbantartóknak van egy rendszer távvezérlője amivel minden TV-t be tudnak állítani.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest