- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nheo047
kezdő
válasz
RandomName #161140 üzenetére
igen erre gondoltam akkor ez kivaltja a Sync boxot, igaz?
-
Celtis
veterán
válasz
RandomName #161135 üzenetére
Nem fogja tudni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
RandomName #161133 üzenetére
Nem a TV a gyenge láncszem, hanem a PC. A TV már most is tudja, csak nem minden eszköz támogatja. Sajnos ez van.
Vannak már eszközök, amik állítólag támogatják, de nem túl elterjedt, nem is igazán keresett funkcíó. Illetve sok tapasztalatom nekem nincs velük. Pl. NUC mini PC között. BIOS -ban is állítható a CEC.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
RandomName #161131 üzenetére
Plex szervert baromi egyszerű csinálni, csak ahhoz nyilván kell letölteni is. Mondjuk én erre külön gépet használok, elég jó aktív hűtéssel, kisebb fogyasztással.
Illetve nem a legideálisabb, de vehetsz egy plusz távirányítót is, ami win/droid kompatibilis. Nekem ilyen van:
TV szoftverekkel is kompatibilis, de droidon kívül a többivel kicsit korlátozott módon. Van légegér, ami tök jól működik Windows -on. Megfordítva pedig lehet gépelni is.
Én ezt azért vettem, mert van hogy csak kontrollert használok PC -hez. Így nem kell a kanapéhoz cipelgetni a billentyűzetet és az egeret egyéb esetben, amikor éppen nem tudom a kontrollert normálisan használni.
-
Celtis
veterán
válasz
RandomName #161129 üzenetére
A PC-kben nincs a CEC implementálva, de létezik USB-s CEC adapter. Ezt főleg HTPChez szokták használni, Kodival. Ha a PC-n Kodit használsz, akkor működhet a dolog. (Ha PM-ben megkeresel tudok jobb áron ilyet)
Viszont talán jobb lenne a pc-n egy média szervert futtatni (pl. plex) és a tv-n a hozzá tarozó appal lejátszani a tartalmat. -
Simivok
senior tag
válasz
RandomName #159885 üzenetére
Alza?
-
ThorHeyer
csendes tag
válasz
RandomName #159858 üzenetére
érdekes gondolat, tesztelem, köszi!
-
g2gti
tag
válasz
RandomName #159688 üzenetére
Nyilván persze tudom 🙂 minden létező kábel a falban fut , macska nincs
csak gyerek de nem érik el a tv-t, még
-
g2gti
tag
válasz
RandomName #159685 üzenetére
Értem köszi, de ha esetleg nem tekerem be nem lesz vele gond? Mármint kb senki nem nyúl a tv-hez csak a gravitáció húzza
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
RandomName #159678 üzenetére
Ezzel nem vitatkozik, hogy jobban tetszik, csak azt mondom, hogy a szinhelyestol még messzebb lesz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
RandomName #159676 üzenetére
Azzal érdemes tisztában lenni, hogy ez csak tovább ront a színhelyességen.
-
zseko
veterán
válasz
RandomName #159587 üzenetére
Áhh, köze nincs a Samsunghoz. Hisense 55A9G. Imádom a távirányítóját, de a sticken nézek mindent, hagyományos tévét pedig egyáltalán nem, így teljesen bevált a stické.
De most hogy mondod, van/volt egy Samsung tévém (még ~2006 környékén vehettem, azt se tévének használtam), most tesómék gyereke használja monitornak, na majd annak a távirányítójával rápróbálok. De majd elválik hogy szoknak hozzá az újhoz. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #159286 üzenetére
Meglepő, de találtam itthon egy régi Samsung képcsöves tv-t, és a hozzávaló AA59-00312B távirányító hibátlanul viszi.
-
blakey
titán
válasz
RandomName #159488 üzenetére
A hd az 1920x1080 - A HD már 1280x720p-nél kezdődik, az 1920x1080p már FHD, ami természetesen HD is. Nem minden HD F(ull)HD, de minden F(ull)HD HD.
A 4k az kétszer ennyi, 3840x2160. - ha a számokat nézed, akkor igen, ha meg a területet, akkor az inkább, 4x annyi, ugyanis, a 3840x2160-as négyszögben 4 db 1920x1080-as négyszög fér el. -
trog
tag
válasz
RandomName #159429 üzenetére
Bár nem megoldás a problémádra, de lehet hogy sokaknak az lesz, engem nagyon frusztrált, hogy napi rendszerességgel megnyíltak az amazon-disney-netflixek akaratom ellenére, én ráraktam a gyerekzárat az összes ilyen gyorsgombra/appra a távirányítón, azóta nyugodtabb az életem, sosem nyílnak meg azok a bánatos appok
-
tothbe
addikt
válasz
RandomName #159429 üzenetére
nem, nem lehet. azok fix funkciós gombok, amikért fizetnek a tartalomszolgáltatók a gyártőknak, hogy rátegyék és ne lehessen módosítani.
-
lala666
őstag
válasz
RandomName #159320 üzenetére
Ezt meg válaszolták gyorsabban...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
RandomName #159320 üzenetére
SmartThings app. Meg gondolom szerviz menüből is lehet, de azt még nem próbáltam.
Szerk.:
SmartThings app -ban rámész a TV -re, utána jobb oldalon felül bökj a 3 pöttyre, ott pedig legalul az "Információ" -ra. -
ph2012
senior tag
válasz
RandomName #159278 üzenetére
OFF: Tudnátok ajánlani jó, legolcsóbb PVR képes nem Samsung 43 zoll, 4K tv-t? Van másik csoport de itt is hadd tegyem fel a kérdést. Köszi.
-
Celtis
veterán
válasz
RandomName #159278 üzenetére
Inkább valami jogi oka lehet. Maga a tv tudja, de szerviz menüben le van tiltva.
-
AMD Power
titán
válasz
RandomName #154792 üzenetére
Q60 lényegesen jobb tv. 2022 model, vékonyabb, QLED technológia miatt szebb szinek + magasabb fényerő, AMD FreeSync ha játszól. Így hirtelen ennyi.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
RandomName #154792 üzenetére
Q60
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest