- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
lala666 #157341 üzenetére
Én úgy tudom, ez direkt van így. Hogy dedikáltan csak a tv-n nézhesd a tartalmakat. A felvevős időkből maradhatott, mikor így oldották meg a jogvédettséget, hogy máshol nem tudtad lejátszani, amit felvettél. Mondjuk, ha a felvétel lehetőségét kivették, ezt a hülyeséget is elfelejthették volna.
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
kishoris #157173 üzenetére
Nagyon köszi, hogy így végigjártad. Nekem is ilyen tvm van csak 65-ben és szerintem ez csak kamu napelem a távirányítón. Szerintem fogadd el a kupont, ez nem lesz jobb, van egy olyan gyanúm. Lehet én is rámegyek a kuponra, ha lemerül egyszer.
Nekem csak két hónapos a tv, 80% körül van a távkapcs töltöttsége, még kitart egy darabig.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Roland861010 #157041 üzenetére
Elvileg csak a gamehub régiózáras, de működni mindennek kellene gamehub nélkül is.
-
gyépés
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #156909 üzenetére
Én ugy értettem a cikkből, hogy a 2022-es qledekben van, meg ugye promó is volt rá. Egy reviewban azóta megtaláltam, hogy elvileg van. Csak szerintem régiózáras, ha rossz helyen vagyunk, nincs hub, csak az appok.
-
gyépés
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #156905 üzenetére
Ilyen nincs. Az mivel lenne több? Nem csak összegyűjti egy helyre ezeket a streaming appokat, meg mutogatja, mit játszhatsz bennük? Ha csak ennyi, nekem nem nagyon hiányzik.
Egyébként itt elvileg a Q80B-t is írják, hogy támogatja a gaming hubot, de én nem találtam. -
gyépés
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #156899 üzenetére
Megvan az xbox app, meg a geforcenow is: Apps-> Játék és ott vannak.
-
gyépés
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #156887 üzenetére
QE65Q80B: van gaming hub.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Flashget #156845 üzenetére
Azt egyrészt megértem, hogy legalább 100Hz-est akarsz, nekem is az van. Ugyanakkor mire októberben vennél tv-t, elég valószínű, hogy már elfogy a piacról, max. az utódja lesz meg a 43QN90C. Vagy lehet az sem, ki tudja? Olyan sok minden változhat addig. Nem baj persze ha felkészülsz a vásárlásra, informálódsz, de simán lehet, hogy addigra tök mást akarsz majd venni, olyan messze van az október.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Giles74 #156714 üzenetére
A sávosodásra gondolsz?
Ilyen sajnos nekem is van, nekem is itt a lilán meg a piroson látszik inkább. Annyi, hogy mivel nekem csak FALD (q80b), nem miniled, így ritkásabb a "rács".
Én is gondolkodtam rajta maradjon-e, mert normál használatnál egyáltalán nem látszik, homogén képen is csak akkor, mikor hozzászokik a szem. Mivel kb. 20% akcióval hoztuk el, nem tudom mikor találtunk volna hasonló ajánlatot, elfogadtuk ilyennek, megtartottuk. -
gyépés
aktív tag
válasz
medosz11 #156701 üzenetére
Ha telepítesz rá agy dlna szervert akkor biztosan.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Lackó1984 #156669 üzenetére
Nem hazudok, minden ilyen kb. amiben szoftver van. Olyan komplexek lettek a szoftverek, és olyan sok idő és energia lenne kitesztelni, hogy nem csinálják meg rendesen. Kb. az egészségügy, ahol ezt megteszik, meg a biztonságtechnika, de a consumer termékek ilyenek, mindegy milyen drágát veszel belőle. Sajnálom, mindegy milyen tv-t veszel lesz benne valahol szoftverhiba, csak lehet nem találod meg.
-
gyépés
aktív tag
válasz
csposta24 #156600 üzenetére
Én kb. 2 hete vettem a tvt asszem 86% volt a töltöttsége. Feltöltöttem usb-ről. Azóta le sem toljuk, csak használjuk, és még mindig 100%. Szóval vagy nagyon sokáig húzza egy töltéssel, vagy nagyon könnyen töltődik, vagy elromlott a töltöttségjelzője. Remélem nem az utóbbi.
-
gyépés
aktív tag
válasz
gorgocska #156437 üzenetére
Nekünk 65-ösben van ilyen tv kb. 2 hete. Eddig szeretjük. A feketéje szép, a képe homogén, szinei jók, nagyon tetszik a 6 hangszóró. A betekintési szögek nem a legjobbak, ajánlott kb. szemből nézni, meg van kis blooming, ugye a 48 zóna nem tud csodát tenni. Fényereje tök jó, bár mi nem nagyon használjuk ki.
Az okosrendszere tök gyors, bár néha kicsit összezavarodik, viszont így is sokkal jobban tetszik, mint a webos, pedig azt nagyon szerettük. A smart remote egyszerűbb, mint a magic remote volt, de nagyon gyorsan lehet valahogy használni. A gyors oprendszerrel együtt baromi jó a felhasználói élmény. Ha a szoftver nem hibázgatna tökéletes lenne. Meg mondjuk a 4GB tárhely egy ilyen áru tvben azért kicsit bicskanyitogató.
Mi érdekel még? -
gyépés
aktív tag
-
gyépés
aktív tag
Rendeltem egy Samsung QE65Q80B... tv-t ugye a samsung.com-os akcióban. Elvileg ez VA paneles lenne, de vannak elbizonytalanító tesztek is. Ti tudjátok esetleg, hogy ez milyen panellel van? Tudtommal az európai piacos QE kezdetű modell, az VA, az észak amerikai az QN kezdetű, az ADS. Ennyi lenne, vagy vannak egyéb trükkök?
Egyébként a 350k-s ár mennyire jó érte? Nekem annak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest