- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom!
-
natë
nagyúr
Samsung QE55Q65RATXXH a 60-ashoz képest miben tud többet? Sehol nem találok infót...
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz
tupacamaru #139006 üzenetére
Update-elek hamarosan, vannak fejlemények!
-
natë
nagyúr
Na, azt írja a TV a szervíz kódra, hogy "nem elérhető"...
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz
danielgalaxy #138956 üzenetére
Azt szeretném, csak ha az eladó állította el, már bukta is van garancia ügyben...rosszul gondolom?
-
natë
nagyúr
Ok ok, ha hazamegyek intézem, csak most dolgozom egy 1500 fős cégnél, ahová nem megy be a vírus, mert van szögesdrótunk.
(A szomszéd néni karanténban van, ott a piros papír az ajtaján)
Amúgy ha az eladó elnyomogta és felhívom a supportot, ők távilag meglátják a turkálást, még a garanciát is elveszthetem, nem?
-
natë
nagyúr
Automatán frissített.
Én annyit csináltam, hogy bekapcsolás előtt mindennel összedugtam, bekapcsoltam, lefuttattam a setup-ot (ahol már nem kért channel scan-t), próbáltam használni.
A többit onnantól leírtam. Mit kellett volna pluszban csinálnom? Imádkoznom? Lótusz ülésben végeznem a műveletet?
Gyanús az a szervizmenü...viszont okos távirányítóval nem tudom, hogy lehet behozni. -
natë
nagyúr
válasz
danielgalaxy #138946 üzenetére
Reseteltem már vagy 8x, az a baj, hogy a kezdeti setup fel sem dobja a lehetőségét a csatornák keresésének. Gyanús, hogy kikapcsolt állapotban van a BC.
Amúgy egy vicc, hogy a 21. században ilyen előfordulhat egy neves gyártónál... -
natë
nagyúr
válasz
Dreimus #138943 üzenetére
Köszi.
A készülék német piacos. A user guide nem tartalmaz a műsorszórásra való utalást (amit írtál).
Beszéltem az eladó üzlettel, ők kipróbálták, náluk jó volt, de szervizes távirányítót használnak, így lehet, hogy ők állították el. Megpróbálják orvosolni, vagy visszaadják az árát a készüléknek.
A szerviz menüt az okos távirányítóval sanszom sincs hogyan lehet behozni...A hard reset a beállításokból elérhető factory reset? Olyat csináltam, magyar nyelven is ugyanaz volt a helyzet.Eredetileg magyarul használtam, az volt az első beállításom.
-
natë
nagyúr
válasz
tupacamaru #138930 üzenetére
A magyar Samsung nem tudott segíteni, most az ausztrálokat nyaggatom. Lehet egy firmware reflash segítene?
-
natë
nagyúr
válasz
Celtis #138915 üzenetére
Elment róla a kép. Csak hangja maradt, a kijelző villódzott.
Nagyon elegem lett a hulladék elektronikai eszközökből. 6-7e ft egy futár, hogy vidékről visszajuttassam a tv-t. A helyi media marktban meg szörnyű a kínálat...
A broadcasting menünek akkor is lennie kellene, ha nincs antenna bedugva? -
natë
nagyúr
válasz
Celtis #138911 üzenetére
Hát pedig nincs hangolás menü, ha fejen állok, akkor sem. Próbáltam factory resetet, hátha beadja a setup-nál a hangolási lehetőséget, de csak nyelv, ország, wifi, samsung account és távirányító teszt van. Kb. 8x megnéztem.
Utána a beállításoknál hang, kép, rendszer plusz egy ami nem jut eszembe, de messze nem ami kellene.
Ha a TV- t választom ki, ezt adja be: -
natë
nagyúr
Sziasztok, vásároltam egy Samsung 55RU8009-es készüléket, amivel van egy problémám. Az antenna kábelt bedugva "nincs jel" üzenetet kapok, két választással, ellenőrizzem az antenna csatlakozót vagy válasszak másik forrást. A kábel/csatlakozó biztosan jó, mivel másik 2 TV-nél működik. Mi lehet a gond? Gyanítom ez a TV is rossz (a héten már visszaküldtünk egy Sony-t...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest