- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
40H6410 készüléket vettek öcsémnek, a smart távirányítót kicserélték egy másikra.
Azzal viszont csak a ki és bekapcsolás működik, az enyémmel próbálva (40F6400) is ugyan ez a helyzet.
Tudtommal semmit nem kell beállítani csak használni...
Valakinek volt hasonló problémája vagy tud tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Akad olyan aki 40F6400-ast használ fali konzollal?
Nézelődtem és ezt találtam első körben, de persze meg kell néznem, hogy jó lesz e a tv-hez.
A lényeg, hogy forgatható és dönthető legyen (meg az ára se legyen horibilis) illetve az esetleges későbbi váltásnál (nagyobbra) is tudjam használni
Esetleg vélemény róla?
-
Rx
aktív tag
válasz
Genesistibi #64103 üzenetére
Szerintem az F széria is kiszolgál jó pár évig. A jobb teljesítmény pedig egyén függő, hogy ki mennyire használja ezt a részét.
Én a helyedben 46F vennék.
-
Rx
aktív tag
válasz
Genesistibi #64095 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok.
Az ágyban fekve van kb. 2,5m távolság (nem nagyon tv-zek így) és még pont jó a 40". (F6400)Nyílván az 55centis crt után hatalmas változás.
Persze a nagyobb tv gondolata mindig ott bújkál az ember fejében, én is 40" felettire váltok majd jó pár év múlva. -
Rx
aktív tag
nyílván 32"-a gondolt, mivel kérdezte is a 32 F5300-at, hogy jó e..
-
Rx
aktív tag
válasz
kenny123 #62471 üzenetére
Lagg probléma nálam is előfordult.
Alap beállítások mellett a fifa-ban vettem észte amikor kapuskirúgás vagy szabadrúgás volt (tehát a labda álló helyzetből gyorsult fel). Játék mód orvosolta a problémát. A GTA V is szebben fut. Cod-oztam is, de ott eleve a játék mód beállítással, szóval alapon nem tudom, hogy laggol-e.PC módot még én sem próbáltam, egy kis ideig nem is tudom mert elromlott az xboxom...
-
Rx
aktív tag
válasz
Flashget #61487 üzenetére
Igen ezt tudtam, de amikor írtam a problémával kapcsolatban, nem kaptam egyértelmű választ rá.
Vagyis azt, hogy öreg technológia dolgozik az x360-ban. (bár emlékeim szerint a monitoromon nem tapsztaltam ilyet, ezért is furcsálottam, más játékoknál nem volt ilyen jelenség)
Erre rácáfolt a játékmód aktiválása.(#61485) BBéci
Főleg ha a FHD 3D mkv filmeket nem játsza le és át kell konvertálni (4.1)
Hát igen, "sajnos" be kell ruháznom majd egy házimozira. -
Rx
aktív tag
UE40F6400
Korábban írtam, hogy fifa14 (xbox360) közben a kapus kirúgásnál illetve szabadrúásnál beszaggat a játék 1-2mp-re.Nos a játék mód bekapcsolása után ez a jelenség eltűnt.
Más.
A hangot kell majd belőnöm, mert filmeknél sajnos előfordul, hogy 30-35re kell felvennem, hogy halljam a párbeszédeket.
Nincs semmilyen külső eszközöm, csak maga a TV.
Esetleg van valakinek jó beállítása? -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
F6400-ban a játék módot hol tudom beállítani?
Lehe, hogy én nem találom, de a settings és tools menüben nem találtam rá.Utána néznék, de sajnos jópár oldal le van tiltva meló helyen, amiket meg behoz ott nincs semmi érdemleges indormáció.
-
Rx
aktív tag
válasz
T_Stark #61280 üzenetére
Szia!
1 hónapja én is ezek közül választottam a Samsungot.
3D filmet jó nézni rajta, kiadja a térhatást.
A felhősödés nálam minimális két foltban lehet észre venni, de nem zavaró, illetve ismerőseimet is vártam, hogy mikor szólnak e miatt, de nekik nem tűnt fel eddig.Jobban örültem volna a nagyobbnak, de ez is bőven elegendő jó pár évig, főleg az 55cm után..
-
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Sams. F6400-on meg akartam nézni a Véres Valentin 3D full hd filmet (.emkávé), de nem támogatott fájlként kezeli, mást viszont gond nélkül vitt.
Kicsit off a kérdésem, de mit tudnék vele kezdeni, hogy lejátsza a készülék úgy, hogy ne menjen a minőség rovására? -
Rx
aktív tag
SAMSUNG UE40F6400
Input lag (high-speed camera)
40ms compared to lag-free CRTLeo Bodnar input lag tester
43msEzek az értékek gondolom nem a legjobbak közé tartozik játék szempontjából...?
-
Rx
aktív tag
válasz
Flashget #60661 üzenetére
Érdekes, mert ha ennek van valóság alapja, akkor a samsungnál meg kellett volna határozni mekkora nyomatékkal csavarják be a csavarokat...
Xbox-ozás közben, fifa14nél a kirúgásoknál néha beszaggat a játék, de csak minimálisan.
Gondolom ez az input lag miatt lehet, ezt befolyásolhatja, hogy egy noname kb.5m hosszú hdmi kábellel van össze kötve a két eszköz vagy csak minimálisan (vagy egyáltalán nem)?
-
Rx
aktív tag
A "felhősödés"-nek van valami konkrét megnevezése?
Utána szeretnék olvasni, hogy miért történik...UE40F6400 tulajoktól kérdezem (akiknek már egy jó ideje megvan) hogy a felhősödés növekszik a képernyőn az idő múlásával?
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnap megvettem egy Samsung UE40F6400-as készüléket.
Sajnos sok időm nem volt még vele foglalkozni.
Bekapcsoláskor (mielőtt bejönne az adás) észre vettem minimális felhősödést.
Ez a későbbiekben nem okoz meghibásodást, esetleg nem fog erőteljesebbé válni ez az "effekt"? -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget és a véleméyeteket kérném, egy készülékkel kapcsolatban.
Kinéztem egy Samsung UE40F6400 FULL HD LED SMART 3D Tv-t.Ezzel kapcsolatban van valakinek véleménye esetleg személyes vagy ismerős által tapasztalata?
A smart rész jó, hogy van benne, de a 3d jobban érdekel.Méretben 40" vagy 42"-osokat néztem és ezt találtam.
Külön tetszik, hogy van benne 4db hdmi és 3db usb port illetve az utóbbin keresztül támogatja a divix xvid és mkv videók lejátszását.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest