- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dorika87 #155887 üzenetére
Pont most dobta fel a Youtube:
Samsung 2022 QLED Comparison: Q60B vs Q80B -
rainman72
nagyúr
válasz
dorika87 #155878 üzenetére
Nagyon panellottó a Q60.
Nekem tavasszal 65Q60A volt kuponnal 236e.
Színek,HDR,Tizen op.rendszer nagyon jó ennyiért,de a fekete egyenletesség sötétben borzalmas volt.
Nem világított be de nagyon felhős volt.
Aki nappal meg lámpa fényénél használja nem veszi észre se,de full sötétben való használathoz nem jó ha ilyen.
És sok ilyen panel jött velem szembe ennél a modelnél,szóval nem egyedi eset.
Szóval oda bízom.
Volt utána még 75Q70B.
Mikor feltettük falra az is hasonlót produkált,de másnapra helyre jött.
Nem mondanám korom feketének amit tudott(ahhoz FALD kell inkább Q80B),de legalább egyenletes volt fekete test videókkal.
Test videó alatt [ezt] értem. -
Janesz1981
tag
válasz
dorika87 #61305 üzenetére
Épp volt levélváltásom samuval más ügyben és szóba került "dirty screen" efis tv-m az ha garis kijönnek-e és ha igen mennyiért. Erre azt írták 10kg-ot meghaladja tv-m (40f6100) tehát kijönnek ingyen és ha helyszínen nem javítható elszállítják. Szóval állvánnyal együtt kell nézni súlyt úgy néz ki.
Superg: ezért kell ügyfélszolgálattal beszélni azon a linken én is néztem korábban de akkor még volt 1 vagy 2 40"-os is közöttük. Nem értem ebben a tekintetben samsungot.
-
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #60289 üzenetére
hivatalos samsung viszont eladótól vett készülék esetében ugye azt már tudod, 10kg alatt nem mennek házhoz.
viszont a Bp-n laksz akkor 4000Ft-os kiszállási díj fejében kimennek.
bolti garanciás készülék esetében nem mennek ki ha 50kg-os is lenne...
ez a különbség a kettő között. -
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #51142 üzenetére
a routered jó nekem is az van és sokan másoknak is, de a tévé esetében a wifi vevő elég gyengécske (mobilba jobbat rak a samsung állítom) viszont ha kívúl esik az 5 méterből és esetleg panel másik szoba akkor biza akadozhat a lejátszás.
Ha meglehet oldani a lan kábelt akkor az a tutibb. -
Batib
őstag
válasz
dorika87 #51130 üzenetére
Szia!
Először azt volna jo tudni milyen a tv-d. Van-e benne lan, wifi stb.
Ha igen akkor a PC-re kell telepíteni egy DLNA szoftvert amivel megosztod a tartalmakat a tv-vel.
A routeres kérdésed: talán egy routeres topicban többet tudnak segíteni de azt hiszem a HDD-re kell valamilyen Mini DLNA-t telepíteni és akkor látja a tv.
Lanon átmegy a fullHD tartalom is WI-Fi-n nem biztos meg kell probálni. -
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #51090 üzenetére
D6500-on néha Fuso, reggelente az időjárás miatt a AccuWeather (de ez ugye androidos mobilon is van) Digisport app ha valami érdekel videó kb. ennyi.
Egyszerűen alkalmatlan minden olyan dologra amit a PC, laptop, mobil 1000x gyorsabban ne tudna.
Amíg új a tv addig mindent ami van rajta a smartban 3 egész napig
viszont én a kép mínőség és a beépített wifi és 3D miatt vettem anno ezt a tipust amivel jött a smart is, mert a tévét elsősorban bármilyen fura én tévézésre vettem nem netezésre -
RudY
addikt
válasz
dorika87 #51090 üzenetére
D5500-on ezeket szoktam használni, viszonylag rendszeresen: FUSO, AOL HD (filmelőzetesek miatt), és ezzel részemről kifújt. Két Samu BD játékosom is van, azokon max. Youtube, néha. Ezért is szántam rá magam inkább egy külső, Android Box beszerzésére (csak érne már ide végre), amit tényleg rogyásig lehet pakolni értelmes app-okkal. Ráadásul a böngészéstől kezdve valóban minden normálisan működik, a frissíthetőségről nem is beszélve. A Samsung Smart Evolution Kit jópofa próbálkozás - bizonyos modellekhez -, de akkor is egy droidos kütyü mellett döntenék, ha a legközelebbi TV esetleg pont ilyen típusú lenne. Nyilvánvaló, hogy egy erre a célra kifejlesztett eszköz magasabb színvonalat képvisel, mint a beépített funkciók, de van akinek az is bőven megteszi...nekem kevéske
-
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #50860 üzenetére
Azért jó a wifi a tv-ben, mert kényelmes amiért jó, hogy wifis a laptop vagy a mobil, tab.
Nincs kábel nem kell fúrni, faragni stb. és főleg ha már wifis a router is.
Ha lan kábellel megoldható a DLNA akkor azzal kell (és valóban jobb kábelen az átvitel mint wifin)csak arra kell figyelni, hogy az ilyen HDD-t vagy pent a HDD feliratú USB-re kell kötni. Na most azt nem tudom az F5300-on van ilyen csatlakozó vagy sem, mert akkor a HDD-d nem kap elég szuflát a tv-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest