- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Celtis
veterán
válasz
AsusBoy #139129 üzenetére
Én egy HDMI ARC audio extractor kütyüt javasolnék. Azért ilyet, mert ennek elvileg az analóg kimenetén a TV távirányítójával tudod a hangerőt szabályozni.
-
válasz
AsusBoy #139125 üzenetére
Ezeken a TV-ken manapság már nincs (vagy csak nagyon kevés esetben van) analóg hangkimenet. Ahogy nézem a TV-d leírását, digitális hangkimenet van (S/PDIF), az "RCA"-k közül pedig mindegyik bemenet, tehát arra nem kötheted rá a hangrendszert.
Egy ilyen vagy ehhez hasonló kis eszközre lesz szükséged, hogy ráköthesd a hangrendszert a TV-re. -
Jovanny2
őstag
válasz
AsusBoy #46978 üzenetére
Pár multimédiás (pl. Blu-ray vezérlés) gomb hiánya, és hogy itthon nem igazán kapható az 1000-es. Vagy van valahol?
@krx21: Valószínűbb, hogy egy darabig tartja az árát, aztán lassan elidul lefelé, és karácsony körül éri el a minimumot, utána megint stagnál. Az a baj, hogy TV szempontjából az idei év az egyik legrosszabb, mert se foci VB, se EB, se Olimpia. Majd a G széria ára gyorsan lemegy a VB miatt, tavaly nagyon jót tett az áraknak az olimpia és a VB, de cserébe karácsonykor már alig csökkentek. Azóta meg még mindig tartják az árukat, sőt kicsit nőttek is talán.
-
206 cc
senior tag
válasz
AsusBoy #46519 üzenetére
A "full hd" az nem full hd 3D formátum,nincs itt semmi baj majd megtapasztalod.
Amit mutattál "Life.of.Pi.2012.1080p.3D.BluRay.sample.mkv" talán mert ott van hogy mkv??...ááá...ebbe már nincs is kedvem belemenni.
a 7K egy 30GB-s hdd-ért meg honnan szedted??....8-10K-ért 250GB-s 2.5"-osat is kapsz.
Ne keverd már a full hd tartalmat a full hd 3D formátummal.Amit usb-n keresztül meg tud jeleníteni a tv az hsbs vagy uo formátum.Az is élvezhető de nem az igazi.Teljes értékű 3D-hez médiaplayer,BD lejátszó,htpc kell.
-
206 cc
senior tag
válasz
AsusBoy #46516 üzenetére
"Már teszteltem ki egy 1 perces full hd-s 3d-s kis filmrészletet pendriveon és jól vitte a tv-m, akkor miért kellene külső merevlemez ? "
Bocs de amit teszteltél az biztosan nem full hd 3D volt,mert azt nem játssza le a tv usb-n keresztül csak és kizáróklag hdmi bemeneten vagy az éterből ugye....
-
sepsi0
őstag
válasz
AsusBoy #46511 üzenetére
Szia!
Lehet azért van hogy egyiknap megy másnap pedig nem mert valaki a környezetedben a routereddel megegyező ch csatornát használ alkalmanként. Én is ebben a cipőben jártam. A megoldás egy szabad csatorna keresése mondjuk a mobiloddal vagy egy 5ghz képes router. Az 5ghz-et még kevesen használják és nincs interferencia a tvd ha jól olvastam itt tudja az 5ghzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest