- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rooland #160762 üzenetére
Zárt rendszernél nem nagyon van erre lehetőség. Egyébként droidos TV -re fel lehet mókolni? Vagy arra van már natív app?
Esetleg böngészőből? Gondolom kivetíteni más eszközről nem engedélyezett?
Nem vagyok Telekom -os, így nem tudom már elérhető lett -e valamelyik TV OS -en. Korábban úgy láttam nem volt ilyen opció.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
rooland #157593 üzenetére
Több minden okozhatja.
Tömörítés és rossz beállítás vagy esetleg ha kertel hozza bolti "beallitast" akkor az, stb.Váltogass a kepmodok között és nézd meg úgy milyen. Ha eltunik valamelyik kepmodban akkor egyértelműen beállítási hiba. Nézd meg mások készüléken is ezt a videót.
-
anjani182
őstag
válasz
rooland #157075 üzenetére
Fel fog feküdni, ha meghúzod a csavart! Teljesen normális ez!
Egy a lényeg és ez benne van a quick guideba, le van írva, hogy a csavar hány mm-t tud menni a furatba, nekem a 75Q60 az 11-13mm volt, a 75QN800 pedig "csak" 5-6mm kell legyen, tehát akkora csavart és/vagy távtartót kell a konzolba belepróbálni ami épp annyit lóg túl ahány mm-t lehet min./max. a furatba.
-
Celtis
veterán
válasz
rooland #157071 üzenetére
Habár nekem nincs ilyen tv-m, mégis meg tudtam nézni a használati utasításában a fali konzol felszerelésére vonatkozó részt. Van amikor a tv domború hátlapja miatt adnak a készülékhez távtartókat, itt most ilyet nem látok. Ott van viszont a méret a megfelelő csavar kiválasztásához.
Amúgy meg teljes mértékben egyet értek viperabácsival. -
viperabácsi
addikt
válasz
rooland #157071 üzenetére
A készletben kell lennie különbözö vastagságú távtartónak ( azokból kiválasztod a számodra megfelelő 4 db egyformát ) és az ezekhez megfelelő hosszúságú csavarokkal felszereled a TV-t a kozolra. A távtartók adnak hézagot a tartó és a hátlap közé.
Vigyázz a csavarok hosszára , mert tönkre teheted a készülékedet.
Ha ezeket meg kell kérdezned , inkább meg kérnék valakit segítsen , mert úgy látom alap dolgokkal sem vagy tisztában ! -
Sonex79
aktív tag
-
Gino20
őstag
válasz
rooland #156995 üzenetére
Ha a szíved kellő ismerettel/kompetenciával rendelkezne, akkor biztos a Q80 felé húzna
.
Nem véletlenül írták ezt a típust. Leegyszerűsítve a Q60-Q70 hasonló "belépő" technológia és a Q80-al kapod meg a komolyabb technológia alját (FALD kijelzőt - milyen tv topik összefoglalóban tudsz róla olvasni) és épp ezért ajánlott ha financiálisan is belefér. Q80 esetén technológiából adódóan némi blooming előfordulhat (hétköznapi használatban bakfitty) ellenben jó eséllyel kapsz egy sokkal homogénebb képernyőt, jobb feketét, nagyobb kontraszttal és nagyobb fényerővel, ami HDR esetén nagyon jól jön. -
trog
tag
válasz
rooland #156971 üzenetére
Én telekomnál vettem, csak a Q60ra volt jó ajánlatuk, de azzal is nagyon elégedett vagyok, igaz egy 10 éves 46os Full HD Samsungot váltott, de ha engedte volna a pénzügyi keretem a Q80-at veszem, aztán azzal elvagyok újabb 8-10 évig, ha bírja.
Ami még felmerült azóta bennem mint alternativa és nálad is működhet akár, egy pár extráért és plusz egy év gariért egy fórumtárs linkje által az ez, csak ezt már másfél hónapja azt írják, hogy két hónapon belül várhatóan elérhető lesz, +10inch és +1év gari +40k-ért az én 55Q60omhoz képest:
[link]
A neked linkelt Q80hoz képest pár extra hiányzik, csak 60hz és nincs local dimming ha jól emlékszem, de átlag tartalomfogyasztásra bőven elég lehet ez is és 120-al olcsóbb.
Tesztet túl sokat nem találtam róla, de netről megrendelném, ha nem sürgős megvenned aztán megérkezéstől két héten belül dönthetsz, hogy maradjon-e, vagy visszaküldöd. -
válasz
rooland #46804 üzenetére
Korábbi válaszok ugyanerre a kérdésre:
" A TV-kben lévő WIFI gyenge, a lehető leggyengébb van benne és ez nem csak a Samura jellemző "
" Több fórumtárs tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a beépített wifi érzékenysége nagyon gyenge (mondhatnánk úgy is, hogy a reklámokban jól mutat a beépített wifi szöveg, de valójában egy rakás kaki).
Az én személyes tapasztalatom:
Nekem 3 vastag (értsd: nem panel) fal van a tv és routher között. A tv mellé tettem a mobilom és azon 2-3-as jelerősséget produkált, míg a tv folyamatosan eldobta a jelet, használhatatlan volt. Magyarán, a 10 centis telefonomban jobb wifi van, mint a tv-ben!! "Megoldás: tedd nagyon (nagyon-nagyon) közel a tv-hez a routher-t, de ha biztosra akarsz menni, akkor összekötöd kábellel !! 1080p nekem csak kábelen megy át akadás nélkül!
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest