Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Törölhető, rossz helyre ment...
-
ρσгτσ
addikt
Mert régóta piacvezető a Samsung. Egyes mérések szerint a TCL, mások szerint pedig a Hisense a második. LG pedig az OLED piacot uralja.
Persze nem a piac 51 százalékát, de általában magasan a legjobb eladásai vannak.
Elég nagy blama az RTL részéről, hogy nem oldja meg, de valószínű a Samsung sem nagyon izgatja magát.
-
-
gab1ka
senior tag
válasz
dwelablack
üzenetére
Ez valószínűleg nem lesz számodra segítség, de azért leírom. Nálam ugyanez volt a probléma anno egy Xbox360-al majd később egy erősítővel is. Automatikusan kapcsolt mindent minden fel le a Samsung tv-vel, roppant bosszantó volt.
Mivel már egyik fenti eszköz sincs meg, mmint se konzol se avr, de tisztán emlékszem hogy többször is sikerült elérni azt amit te is akarsz, azaz hogy minden a saját távja kapcsoljon ki-be egymástól függetlenül, viszont pontosan így már nem tudom megmondogatni hogy mit hol kellett állítani.
Az egyik emlékképem hogy ha nyomsz a tv-n egy menügombot, akkor alul talán balról a második menü a "Forrás" lista. Ezen belül látni fogod a HDMI-n csatlakoztatott eszközöket. Ha itt ráállsz az AVR-re, vagy az adott bemenetre aminek a vezérlését szeretnéd variálni, akkor talán egy felfelé nyilat kell majd nyomnod és ott további beállítások jönnek elő. A tv azt hiszem valamilyen szinten magától felismeri hogy az adott bemenetre, pl a HDMI1-re játékkonzol/beltéri egység/médialejátszó/stb van kötve. Azt hiszem ezt egyszerűen csak vissza kell állítani a listából szimplán HDMI1-re (ha pl a hdm1-en van a Harman erősítő) és utána ez az automatikus vezérlés meg is szűnik, természetesen a bemenet nevét ettől teljesen függetlenül te magad nevezheted el.
-
blakey
titán
válasz
dwelablack
üzenetére
Ha az nem jó, akkor marad az, ami van. A CEC, eARC egy nagy "f@xság", hogy így működnek. Kéne lennie olyan opciónak, hogy mit vezéreljen és mikor, pl. amikor oda kapcsolsz. Vannak eszközök, amiken nagyon jól paraméterezhető, de a TV-ken, erősítőkön elég butított verziók vannak.
-
fbfro
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek információja arról hogy mikor lesz Rtl + applikáció Samsung tévére? Mert az RTL kitalálta hogy a kiemelt Bajnokok Ligája meccseket csak ennek az előfizetésnek a birtokában lehet nézni. Viszont Samsung tévére nincs natív app.
Köszi
-
Celtis
veterán
válasz
dwelablack
üzenetére
Sajnos a gyártók folyamatosan butítják le a CEC-et. A régebbi Sony tv-men sok CEC paraméter volt beállítható, illetve az még a számgombokat is elküldte CEC-en. A mostani LG már nem tud ilyet.
Másfelől érdemes megnézni a Coreelec(kodi) CEC beállítási lehetőségeket. Szóval lehetne ezt másként is csinálni.Eljátszottam a gondolattal, hogy kéne építeni egy kis CEC gateway kütyüt, amit a tv és az erősítő közé kell bekötni és konfigurálható, hogy mit csináljon, milyen parancsot milyen iránbya szűrjön meg esetleg egyéb okosságokat végezzen. Sok embernek van hasonló panasza.
-
Celtis
veterán
válasz
dwelablack
üzenetére
Régebben (más gyártóknál) a HDMI-CEC (samsungnál Anynet+) lehetőség volt az engedélyezés/tiltáson kívül a CEC-en történő bekapcsolást külön is beállítani. Ahogy nézem most a Samsung beállításokban ilyen nincs. Esetéleg az erősítő CEC menüjében találsz ilyet, és azt csinálja amit szeretnél elérni.
Persze a CEC-et lehetne teljesen tiltani, de akkor meg nem lesz eARC, értelmét veszti az egész.
Update: Megnéztem az AVR-ed manualját, és az is csak CEC enable/disable-t tud.
-
blakey
titán
válasz
dwelablack
üzenetére
HDMI CEC-t a TV-n és akár az erősítőn is kapcsold ki, TV-n Anynet, erősítőben CEC-ként lesz jelen.
-
dwelablack
tag
sziasztok,
egy évek óta meglévő házimozi működésével kapcsolatban van problémám, amit sajnos sehogy nem tudok megoldani. (ez már a harmadik tv, mindegyikkel ugyanez volt a probléma)
Erősítő: HK AVR161S
TV: Samsung qe75q80
egyebek: xbox, ps.Az erősítő tud kezelni 5db HDMI-t inputként, és +1et HDMI ARC-ként.
Az xbox és ps az erősítőn a normál HDMI in portokba dugva.
A TV pedig az erősítőn a HDMI ARC portba dugva (TV-n pedig HDMI eARC-ba)A probléma a következő:
Minden esetben ha bekapcsol az erősítő, az bekapcsolja a TV-t.
Minden esetben ha kikapcsol a TV, az kikapcsolja az erősítőt.Képzeljétek el ezt az esetet: Szeretnék csak zenét hallgatni, telefonról streamelve az erősítőre. Nem tűnik túl nagy igénynek

1. Csatlakozom a telefonnal az erősítőhöz, elindul a zene.
2. Bekapcsol a TV is.
3. Kikapcsolom a TV-t, mivel semmilyen hozzáadott értéke nincs a zenehallgatáshoz.
4. Kikapcsol az erősítő is
Nincs zenehallgatás. Ezért ha csak zenét/rádiót akarok hallgatni, mindig mennie kell a tv-nek

Nincs erre valami épkézláb megoldás? A TV és az erősítő menüjét már legalább 10x átnéztem, semmilyen erre vonatkozó beállítást nem találtam.
Találkozott már valaki ilyennel? Sikerült megoldania esetleg?Köszi,
Üdv,
Gy. -
TomBond
aktív tag
Bocsánat, hogy széttrollkodtam a fórumot!
Sportközvetítéseket szeretnék felvenni (sport 1 - 2) DIGI szolgáltatóról! Az amiko látszólag elindul, majd le is áll, de amikor keressük a felvételt, akkor nincs sehol.Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha aktuális lesz a vásárlás, akkor jelentkezem!
-
alaves
addikt
válasz
TomBond
üzenetére
Enable PVR (Personal Video Recorder) Feature
Press Mute, 1, 1, 9, then the OK button (center of directional pad). This will bring up the Hospitality Menu after a brief moment (don't play around here as it could reset all user imputed settings) then press 1, 2, 3, 4 then wait for the Service Menu menu to pop up then go to FMS and press center button. Once in FMS>press FMS again>press on factory app menu>Option>MRT option>scroll down to "com.samsung/featureconf/pvr.pvr_support" >press center button select "True" and press center button>power off TV (press power button)
-
TomBond
aktív tag
Létezik még az új tévéknél a PVR (műsorfelvétel) funkció?
-
narii
tag
hali!
egy olyan problémám lenne, hogy a tv-m nem csatlakozik a wifihez, beírom a jelszót és azt irja sikeretlen csatlakozás. ez azóta áll fenn hogy a digisek hoztak egy új routert. telefon, laptop, playstationnál nincs baj.
-
alaves
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
A Sony-nál is hasonló választ szoktak adni, amikor pl. jelzel egy blutooth-os vagy HDMI ARC-os problémát. Azt szokták írni, hogy csak akkor garantált a működés, ha Sony erősítőt, fejhallgatót, sondbart, stb. használsz a Sony TV-hez. Gratulálok az igen tisztelt gyártóknak.
-
alaves
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Nem hibáztatom a válaszadókat, valószínűleg a munkaköri leírás/fizetés eddig tart.
A DLNA szabvány nyilván megegyezik minden gyártónál (eltérések lehetnek, amelyet a szabvány megenged). A több millió vásárlóból, akik 2023/2024-ben vettek Samsung TV-t biztosan nagyon soknál működik a NAS gond nélkül. Miben különbözne a NAS-ra telepített médiaszerver elérése egy PC/laptop-on lévőtől?
Tegyetek fel a NAS-ra serviio-t (Synology NAS - Serviio 2.1 Installer) vagy mit tudom én, van sok médiaszerver próbálgatni kell. Ha lenne NAS-om már leírtam volna ide a részletes beállításokat: NAS, médiaszerver (router-en ha az alapbeáll. kívül van valami módosítás).
Nem létezik, hogy ezt a fórumot olvasók közül ne tudná valaki leírni a pontos beállításokat... -
alaves
addikt
válasz
motocoder
üzenetére
Akkor valószínűleg már csak az a megoldás, hogy közlöd a Samsung ügyf.szolg.-al azt az fw-t, amelynél még hibátlan volt és a 'Távkezelés' menün keresztül visszateszik azt.
Az esetleges "nem lehetséges válasz" nem elfogadható, ugyanis az a menü pont többek között pontosan erre a célra szolgál (gyakorlati példa USA, avs forum). -
alaves
addikt
válasz
motocoder
üzenetére
- 2 perces áramtalanítás
- Összes beáll > Terméktám. > Eszközápolás
- Összes beáll > Általános információk és adatvédelem > Visszaáll.
Egyik gyártó, egyik fw-je sem tökéletes. Ha régen volt vagy egyáltalán nem volt visszaállítás, akkor az egymásra rakódott frissítések furcsa jelenségekre képesek. -
motocoder
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung QE65QN90BATXXH tévém. frissítés után a kép, ha videót játszok le vaku szerűen fel-felvillan. A legfrissebb frissítést raktam fől rá. Már az előző szoftverrel is ezt tapasztaltam, ha a Ps-el játszottam.
Más tapasztalt hasonlót? -
Celtis
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
eszközlista menüben ott van a TV
Így még érdekesebb. Ez nem segít esetleg? (tv átnevezése)
-
Steady74
addikt
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Most az ugrott be , hogy nincs esetleg valami "titkos" szervíz menü...amibe átlag felhasználó nem tud belépni ?
Azt hiszem az LG OLED fórumán olvastam, hogy létezik azokhoz egy úgynevezett szervíz távirányító amivel sokkal-sokkal mélyebb beállítási lehetőségeket ér el az ember.....és ha nem figyel el is lehet rontani a TV-t. Ez ott azért merült fel mert sokan kíváncsiak arra , hogy hány órát üzemelt a készülékük....de az alap menüben ezt nem lehet megnézni, nem írja sehol. Csak a szervíz menüben.
Tehát a kérdés, hogy az adott TV-nek van e eldugott, extra szervízmenüje. Lehet ott van valami elállítva ....
Vagy a másik, hogy keresni kell egy profi Samu Szervizest aki tényleg ért is hozzá....vele konzultálni telefonon, hogy látott e már ilyesmit, hallott e róla ....ne adj isten tudja , hogy létezik ilyen probléma ....hátha tudja a megoldást is !? -
Steady74
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszi, hogy segíteni próbálsz

A NAS beállításai szerintem rendben vannak, hiszen 3 másik TV-n elérem és tökéletesen fut.
Net elérés tuti van az új TV-n, hiszen a régin is volt, ugyan azt a LAN kábelt dugtam be az új TV-be, és fut a Netflix, Disney, yt, tudtam telepíteni a MAX alkalmazást, szóval net van. Ahogy írtam a NAS médiaszerver DMA kompatibilitás (hozzáférés korlátozása új eszköznek nincs pipálva) eszközlista menüben ott van a TV.
Médiaszervert leállítottam, újraindítottam, NAS-t újra indítottam, TV-t újraindítottam. Továbbra is az van, hogy a 3 másik TV-n tudok NAS-ról filmet nézni, az újon nem. Azon a legfrissebb fw van.
Van egy másik srác, ugyan ezzel az oled TV-vel, syno NAS-sal, fél éve neki se sikerül hozzáadni a NAS-t a TV-hez. Lehet írok a Samsungnak. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
Synology DSM6 alatt a Médiaszerver beüzemelése.
( Jelenleg nem megy a logout mert heggesztik az oldalt ! )
Ezért nagy vonalakban újra leírom....biztosan nem sikerül betűről-betűre....
Régen amikor beüzemeltem a NAS-t és kiváncsi voltam rá, hogy hogyan is lehet a TV-n közvetlenül filmet nézni....
Akkor a TV bekapcsolása után a "source" azaz a forrás gomb nyomkodásakor nem jelent meg semmiféle hálózati dolog.
A szokásos TV....HDMI1 ....HDMI2....TV.....stb...
De hálózati semmi.
Aztán ahogy utána olvastam és kérdeztem...kell a Médiaszerver "APP" a Synology NAS-re telepíteni.
Kattintottam, települt, semmit sem kérdezett.
Mivel ez "gyári" APP ezért könnyen és gyorsan ment a telepítés.
Pár percel később meg is jelent a TV menüjében mint válaszható forrás.
Ezt követően a "figyelt" mappák indexelése után az anyagok megjelentek a TV készüléken.
Mint láthatod elég "könnyű" a beüzemelés.
De mint írtad is másik készülékkel nincs baj.
Hogy mi okozza a DLNA el nem érését....
A Médiaszerver-ben van beállítási lehetőség, hogy a hálózaton megjelenő ÚJ készülékek autómatikusan tudjanak csatlakozni vagy NE ! Valamint ott lehet megtekinteni az aktuális eszközök listáját is !
Esetleg itt lehet még szétnézni.
Nálam ezek voltak akkor :
Hát....igazából ötletem sincs, hogy mi lehet a gond.
A TV-n esetleg egy szoftver frissítés, vagy épp ellenkezőleg egy reset.....
Remélem azért megoldódik a problémád hamarosan !
Ha tényleg így lesz, akkor kérlek oszd meg velünk a megoldást ! -
alaves
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Ha a router-en nincsenek egyéni beállítások, tiltások stb., akkor Kicsirics77 fórumtárstól kérd el a nas és a rajta futó médiaszerver beállításait, verzióit. A PC-n, laptopon futó médiaszervereket érdekes módon látják a Samsung TV-k, nincs gond. Valami a nas-on nem tetszik az új tizen-nek. Jónak kell lennie, nem létezik, hogy ne működjön.
-
Celtis
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A tv nem lát samba megosztást. A nas-odon fut média szerver is.
-
alaves
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Az újabb tizenOS-nál már nem tudod "felvenni" a médiaszervert, egyszerűen csak megjelenik a 'Csatlakoztatott eszközök'-nél. Egy-egy próbálkozás után célszerű a TV-t újraindítani (5 mp-ig táv. off, amíg visszakapcsol a TV). Ha nem aktív a médiaszerver, akkor nem jelenik meg sehol a TV-n, sőt van amikor el is dobja (én a serviio konzolon szoktam olyankor leállítani, majd ismét indítani).
Akinél működik újabb (max 2-3 éves) Samsung TV-vel a NAS, jó lenne, ha leírná hogy milyen beállításai vannak (NAS, médiaszerver, router). Akkor előrébb lennénk, mert a neten is csak általánosságokat találtam, konkrét beállításokat persze nem. -
Rolcsika222
csendes tag
Sziasztok. Adott egy Samsung ue48ju6445 és az alábbi foltosodás látható rajta. Fehér háttérnél a legzavaróbb. Jól gondolom, hogy ez egy háttérvilágítás cserével orvosolható? Valakinek ötlet? Tapasztalat?
-
-
Steady74
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Médiaszerver csomag a legfrissebb, 3 Samsung Tv van a házban, amin fut a NAS elérése, plusz egy új Samsung TV-n, amit tegnap állítottam be az egyik régi helyére (ahol szintén simán futott a dlna, tehát a vezetékes kapcsolat tuti jó) ott meg sem jelenik a TV-n a lehetőség ahhoz, hogy a NAS-t felvegyem. Egyelőre kifutottam a saját tudásom korlátait. A NAS Médiaszerver DMA kompatibilitás Eszközlista menüben ott van a TV és mégsem tudom felvenni.
-
alaves
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Samsung TV - NAS: a legfrissebb média szerver csomagot kell feltenni a NAS-ra és mennie kell DLNA-n keresztül wifi-n és utp-n is. A neten korrekt leírást nem találtam, hogy a NAS-on, a média szerver-en vagy a router-en az alapbeállításokon kell-e valamit módosítani, hogy a Samsung-nak jó legyen (TV-n nem kell és nem is lehet). Nálam PC-n fut a médiaszerver (serviio, PC utp-n, TV wifi-n) gond nélkül.
Az biztos, hogy a Samsung DLNA kezelése valahol eltér pl. az LG-től, mert pl. a lejátszás folytatása csak akkor működik, ha a serviio-n a TV-nek adva van Samsung profil (az LG-nél ált. profillal is megy). -
stereofan
tag
sziasztok,
még tudnátok mondani, hogy ez milyen hibajelenség, és javítható e? köszönöm!
-
alaves
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Samsung-nál nem mindig működik az OTA frissítés, smartThing beáll.-tól is függ, és hogy bejelentkezve van-e a TV a Samsung fiókba. Néha nézz rá a Samsung oldalra hogy van-e új fw és akkor USB-ről mehet. Lehet az új fw-ken bug is a fekete képernyő, bár nálam ritka (serviio van a PCn, a PC utp-n, a TV 5GHz-es wifin).
-
tillatrilla
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Szia!
Akkor a FW rendben. Erre akkor hogy-hogy nem frissített a tv eddig korábban?Szoktam próbálkozni manuális frissítésre az mellett is,hogy az automatikus is be van kapcsolva.
Az elmúlt évek alatt soha nem jelentkezett ez a 8-10mp késés,ez biztosan feltünt volna.Viszont mióta visszakerült a tv hozzám,minden egyes lejátszáskor ez a késés van.Már az all share progit is újra tettem a gépen,tűzfalat néztem,hálózati adaptert is,és nem a pc-vel van a probléma biztosan.Ha nem változik,akkor marad így a következő elromlásig....
A beállítások linkjét külön köszönöm!! -
alaves
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
-Az a legújabb fw, amelyet írtál, rendben.
-PC-ről DLNA-val lejátszva a fájlt előfordul az a 8-10 mp-es fekete képernyő pl. HDD parkolás vagy terhelés, CPU terhelés, TV másirányú egyidejű munkája, stb. (nálam is szokott lenni).
-Beáll.: [link]
White balance-hoz nem célszerű hozzányúlni -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Van egy Samu UE55TU8502UXXH tv-m,4éves lesz novemberben. Euronics vásárlás,szerencsémre vettem hozzá külön biztosítást meghibásodásra,5 éves koráig. Persze bekrepált 3-4 hete,a hiba jelenség először az volt,hogy nem reagált a távra,sem hangerő,sem forrás váltás,sem menübe lépés.Áramtalanítás után már bekapcsolni sem volt hajlandó.Becsomagoltam,biztosító intézte az el-és visszaszállítást a javítás után.Működik,de van vele problémám...Például nagyon sok ideig tart,míg a forrás menüben kiválasztom a saját asztali pc-met,amin a megosztott mappában a filmek vannak.Nem a menüben lépés tart sok ideig,hanem az adott mappában a lejátszani kívánt film beolvasása, elérése.Ilyenkor kb.8-10-12mp-ig csak full fekete képernyő van,látszólag nem történik semmi.A korábbi elérési idő szinte 2-3mp volt,illetve a többi itthoni tv-n nincs változás,azokkal szintén gyors a fájlok elérése.Gyári visszaállítást is próbáltam már,de nem hozott eredményt.A másik,hogy nem tudom milyen al-SW-t raktak rá,( 2505.4,BT-S) de a Feltételek és adatvédelem menüben nem volt korábban olyan,hogy Tévézési szokásokon alapuló szolgáltatások,érdeklődésen alapuló hirdetések,és PSID visszaállítása.
Viszont a végére hagytam a leglényegesebb dolgot,amiért írok.Annak idején itt a fórumban voltak ajánlott beállítások ennek a típusnak is,amivel a lehető legjobb képminőséget,kép folyamatosságot lehetett beállítani,mert a gyári beállítás sok problémát okoz a kiegyensúlyozatlan/darabos/kapkodó,felhősödő mozgásokkal. Hát ezt az akkori oldalt nem találom itt,pedig már alaposan visszaolvastam a korábbi hsz-okat.Sajnos a lementett beállításokról készült fényképeimet sem találom...Valaki tudna segíteni ebben? Köszi előre is!! -
ρσгτσ
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
J5500 unboxing.
Pedig csavar is kellene hozzá. -
F-ECT$
titán
Megkaptam anyám jó régi 43j5500-as tv-jét. Adta hozzá a talpat is, de egyszerűen nem jövök rá hogy hogyan kellene rászerelni. A netes user manualban meg nincs erről kép. Valakinek van még ilyen, vagy találok róla leírást, hogy hogyan kellene összerakni? (Csavart se kaptam.)
-
Steady74
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Hét közepén még nem láttam, tegnap igen. Ritkán nézek TV-t, még lesem, de ezért voot az eredeti kérdésem, hogy ha ez a Samsungnál garaciás ügy, akkor a további garinál is az lesz.
Bár jelzem, hogy a Samsung ügyfélszolgálat véleménye sem mérvadó OLED TV-re hol azt mondják, hogy garanciális javítás a kijelző beégése, egy másik alkalommal meg azt mondják, hogy nem.
-
Celtis
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Azt gondolom, hogy ha ez egy hirtelen, egyik napról a másikra bekövetkező kép romlás, akkor az meghibásodásnak tekintendő, így a készülék meghibásodására vonatkozó garanciának vagy biztosításnak vonatkoznia kell rá.
Esetleg tehetnél be egy képet, mert nekem gyanús ez a hirtelen kialakuló felhősödés. A kép alapján esetleg kiderült, hogy más a probléma oka. -
pjen
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Én múlt evben vettem egy 55" os LG OLED tv t az MM ben. Teljes körű biztosítást kötöttem rá. 5 évre. Ha leborul az asztalról azt is fizetik. Ha bármi ilyen lenne, hogy bizonyos hibákra nem fizet, lelökném az állványró. Így is elgondolmodtató, hogy a biztosítás lejárta előtt egy héttel véletlen lelököm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs zenehallgatás.