- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
venom8888 #162126 üzenetére
Ismét HBO max a neve. Ha nem találod, akkor valószínűleg átmenetileg nincs a store-ban az app. frissítése miatt (a Samsung store-ban vannak kiesések, az app-ok frissítése nem folyamatos). Próbáld néhány nap, hét múlva ismét megnézni, mert pl. a YettelTV app kb. 1 hónapig nem volt elérhető a 2023-as Samsung TV-ken.
-
alaves
addikt
válasz
venom8888 #162091 üzenetére
Ez okozza a problémákat. Minden TV-t érintő felületen magyar régiónak kellene lennie. Samsung acc. is, ha pedig UK-s vásárlás a TV, akkor gyári visszaállítás mindenképpen, hogy magyar régió beáll. legyen. Jó nagy idiótaság tudom, dehát minden a pénzhúzásról szól sajnos.
-
alaves
addikt
válasz
venom8888 #162086 üzenetére
A 'nincs elég hely' üzenet valamilyen szoftver problémára utalhat, amely akadályozhatja a store-ban megjelenített app lehetőségeket. Visszaállítás után lehetsz biztos benne, hogy van-e még támogatás az app-hoz. De mondom lehet időleges kiesés is, nem folyamatosak az app-ok jelenlétei a store-ban.
-
alaves
addikt
válasz
venom8888 #162084 üzenetére
Az valószínűleg ugyanaz, csak a 'TV névjegye'-nél írja a tizedes számot. Ha megvolt a visszaállítás is és nincs max, akkor sajnos megszűnt a támogatás a TV/max vonatkozásában. Akkor külső eszköz kell sajnos (TV stick vagy pl. szolgáltatói smart box-ra telepített app).
Még rákérdezhetsz esetleg a samsung.hu chat-en, mert pl. éppen egy hónapig nem volt az app store-ban YettelTV app a 2023-2024-es TV-kre. -
alaves
addikt
válasz
venom8888 #162082 üzenetére
Időnként egyébként is érdemes a gyári visszaállítás. Egyébként igen, alaphelyzetbe áll, mint amikor megvetted. Elképzelhető, hogy USB-ről kisebb helyet igényel, nem ismerem a folyamatot, online lehet hogy előbb letölti a TV tárhelyre a telepítő fájlt és csak utána telepít. USB-ről pedig lehet, hogy közvetlen telepít és nem másolja át a TV-re. Ha szertnél max-ot, akkor szánj rá időt (de így sem biztos hogy lesz). Nekem 30-45 perc alatt szokott menni 0-ról.
-
alaves
addikt
-
alaves
addikt
válasz
Little_Gaara #162046 üzenetére
Ezzel az üzemóraszámmal a TV jelenlegi értéke ~120 eFt. Tisztességes üzleti magatartás az, ha ráírják az üzemórát és értékcsökkent áruként adják.
-
alaves
addikt
válasz
Továbbá, ha kekeckedik az euronics, akkor hibaként jelented a Samsung-nak. A chat nem mondott igazat. A menüben engedélyezett 'Távkezelés' opcióval a support azonnal látja az üzemórát. Ha nem oldja meg az euronics és/vagy a Samsung, akkor erre nagyon ráfaraghatnak.
-
alaves
addikt
válasz
Az üzemóra alapján gyakorlatilag a modell megjelenése óta munkanapokon folyamatosan ment a TV napi 8 órát. Vidd vissza még 3 napon belül vagy. Nem használt TV-t akartál venni, hibás terméknek számít, visszavételi kötelezettség terheli az eladót.
-
alaves
addikt
válasz
nokia123 #161933 üzenetére
A B6/C6 óta eltelt 9 év, jelentősen beégésállók lettek az OLED-ek. Ha feltétlen fontos a matt felület én megfontolnám a 65S95D-t. Akármilyen jó a C855, OLED után könnyen csalódás érhet. Samsung.hu: 689900 -15000 (bármilyen rossz CRT-ért is) x 0,85 (5+10% kupon - kuponkunyeráló topic) = 573 eFt
Vhiktor véleménye szerint pl. az S95D a 10000 dolláros referencia monitor képével vetekszik -
alaves
addikt
válasz
undercover #161759 üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
undercover #161757 üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
kolo01 #161747 üzenetére
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv.-on a kikapcs.-ot, amíg a TV újraindul (két kattanás).
- 2 perces áramtalanítás.
- ha nem jó, akkor 'Gyári visszaállítás' menüből.Egyébként pedig célszerű bekapcsolni ezeket, és utána meglepően jól szól (mivel a TV-k hangrendszere nem 'high end'):
-Hang > Hang üzemmód: 'hangosított'
-Általános információk > Intelligens mód: be > Adaptív kép: ki; Aktív hangerősítő: be; Adaptív hangzás+: be; Adaptív hangerő: be -
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #161693 üzenetére
Ja, igen. 60-as OLED fény lesz az inkább. Nálunk is a gyerek szerette ha a nickjr. megy miközben játszottunk (közben megnézte azt a mesét/meserészt amely érdekelte) és az égett be a B7-be (65-80 OLED fény) ~6 hónap alatt. Időközi kézzel indított pixelfrissítés gondolom nálad sem volt. Ilyen jellegű használatnál 400-500 üzemóránként azért szükséges és indokolt, nem véletlenül jelenleg 500 óránként fut le.
-
alaves
addikt
válasz
Intel fan11 #161690 üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #161672 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy képes háttérzajnak valóban felesleges az OLED. Ha viszont nagyrészt ténylegesen nézi valaki a kijelzőt akár napi 12+ üzemórában (nyilván van azért szünet) annak érdemes OLED-et venni, feltéve hogy SDR-ben 100-120 nit fényerő (logó védelem: magas) van beállítva (és mondjuk ebédkor kikapcsolja 10 percre) és pl. nem 12+-ban megy ugyanaz a csatorna színes logóval (pl. nickelodeon).
Ezekkel a feltételekkel nálam (2-3 év/10000 üzemóra- OLED754/C1) sem keletkezik beégés (jelenleg S90C-1 év-5400 üzemóra). -
alaves
addikt
válasz
sunci_02 #161659 üzenetére
Nem valószínű, hogy hibás volt, de talán tudtunk volna segíteni beállítási tanácsokkal mielőtt visszaküldöd. A családban volt 2018-as 7-es szériás Samsung én végeztem a beüzemelését és beállítását, utána többször néztem. A QN90D jelentősen jobb TV. Az OLED-et is megfelelően célszerű beállítani.
-
alaves
addikt
válasz
stilo18 #161470 üzenetére
- fw frissítés usb-ről (samsung.hu-ról)
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv. kikapcsot, amíg újraindul a TV
- 'gyári visszaáll.' menüből
- esetleg samsung ügyf.szolg. távkezeléssel: szerviz menü hard reset
ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor hardver probléma -
alaves
addikt
válasz
SpongyaBob #161410 üzenetére
Mintha a 'csatl.eszk'-nél kiválasztanál egy másik forrást, csak itt ugyanazt választod ki még egyszer amelyiken a pipa van és okézod.
-
alaves
addikt
válasz
SpongyaBob #161393 üzenetére
[link] (2. eset) a kívánt forrásra kapcsolni > csatlk.eszk. > ismét ráállni az aktív forrásra és 'ok' az új táv.-on.
-
alaves
addikt
LCD kijelző fajta tekintetében a kanadai rtings (és É-Am régió) megállapítása nem számít (NYU-EU sem). A régiónkban végzett tesztekben jók pl. [link] , de még az sem biztos.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161208 üzenetére
Én egy ideig azt csináltam, hogy rokonságban, ahol sokkal gyengébb TV volt, odaadtam. Ami pedig garanciaidőn kívül elromlott ment beszámításba a Samsung-nál, addig pihent a pincében
.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161206 üzenetére
Gondolom nem akarod hónapokig hirdetni ~180 eFt-ról indulnék.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161202 üzenetére
Gondolom időrendi naplója van a webshopnak és ameddig a készlet tart, azok a megrendelések teljesülnek. Esetleg még az módosíthatja ezt szerintem, hogy aki online kifizette az előrébb kerülhet az utánvételesekkel szemben (talán). Még olyan is lehet, hogy régió készlet átcsoportosítással, későbbi kiszállítással teljesítik (bár ilyen olcsón érdemes hetekig is várni rá)
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161178 üzenetére
-
alaves
addikt
Ne sokat gondolkozz, mert délutánra már lehet hogy nem lesz: shopapp +5% még hozzájön vagy egyéb kupon (CRP):
Jelentősebb minőségi ugrás:
Majdnem mindent ezek is lejátszanak, a legrégebbi kodek-eket szokták kivenni, így avi-nál lehet, hogy van amelyiket nem játssza le. NAS is megy, csak be kell állítani, frissíteni. -
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #161118 üzenetére
Jobb oldalon a TV mögött a hátoldaltól mérve 5-10 cm-re, ahol a bemenetek vannak, ott rendben van (a táp a másik oldalon van, és a hangszórók sincsenek így túl közel).
-
-
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #161099 üzenetére
Igen érdemes, de a SEI boxot kérd, a régebbi SDMC-t ne fogadd el. Kijelző tisztítás: víznedves, majd száraz mikroszálas (erős szennyeződés esetén vagy ha kékes folt(ok) keletkeznek a tükröződésgátló rétegnél, akkor 70%-os etanollal a víz helyett.)
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #161091 üzenetére
Bizony, kalibrált TV-n ez bukta. Én is csodálkoztam, véletlenül vettem észre, mert pont olyan konfig.-ban nem használom (konzol nincs, PC módban pedig ugye maradt). A mozgást vizsgáltam telekom box-ról game be/ki esetén, akkor láttam a dolgot.
Beleolvastam a S90D/S95D avsforum-ba, úgy tűnik ott is rendben van a game mód, alap 25-ön jó. -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor #161087 üzenetére
és ρσгτσ
Azt nem tudom, hogy a D szériánál mi a helyzet, de az S90C/S95C esetében tizen upgrade után (fw. 2020.2 - tizen 8.0) a game mód szín beállítás megegyezik a filmmaker-el, ha nem HDMI-PC a beállítás. HDMI-PC ikonmódban maradt a túladagolt szín (game mód be/ki egyaránt), itt kalibrálás nélkül a 15 megegyezik a filmmaker 25-el (amely a helyes szín szaturáltságot adja).
(HDMI-PC esetén maradt az élesség az eredeti, ahol 10 a helyes: 10-0-ig 'smooth sharpening', 10-20 agresszív sharpening, egyéb esetekben filmmaker-nél 0-20-ig pedig egyenletes sharpening van.) -
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161052 üzenetére
Értem, OLED-eknél inkább erősít a fotó. Kívánok szerencsét a csereutalványhoz.
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #161051 üzenetére
Persze, nyilván csereutalvány a megoldás. Arra kívántam rámutatni, hogy utána egy másik miniLED-el nehogy ismét pórul járjon. A fórumtárs TV-jét már az első napon úgy küldtem volna vissza, hogy ihaj. (Nekem az a véleményem, hogy neked inkább szerencséd van, ha viszonylag homogén panelt kaptál.)
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #161049 üzenetére
Rendben, értem. Abból célszerű kiindulni, hogy ha Roland861010 fórumtársat a közölt inhomogenitás zavarja (a valóságban egy kicsit kisebb, mert a fotó majdnem mindig felerősíti), akkor bármelyik miniLED-et megnézed az rtings teszteknél esélyes, hogy nem fog kapni sokkal jobbat. Végülis 14 napos elállásban lehet kísérletezgetni... vagy rövidzárban 65S90D (Te is tudod, hogy milyen az S90C
).
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161045 üzenetére
Remélem sikerül a csereutalvány. Az rtings-nél is kb. ilyen példány volt (gray uniformity résznél [link] ), nagyjából ez az átlag. Homogenitás vonatkozásában a miniLED-ek is (többi LCD) kb. ennyit tudnak. Az rtings 'gray uniformity' rangsorban az első négy QD-OLED (az S90D pont a 4.), utána jönnek a WOLED-ek, majd a miniLED-ek.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161027 üzenetére
Általában a harmadik javításnál már kérheted a csereutalványt. Egyébként többek között a szállítási és csomagolási problémák elkerülése végett is célszerűbb és gazdaságosabb is az otthoni modulcsere (max. félóra). Van ahol kérni kell, de nálunk, amelyik szerződéses területhez tartozunk ez az alap (Samsung, LG, Sony, Panasonic vonatkozásában).
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161025 üzenetére
Értem, akkor majd döntesz a megoldásról.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161023 üzenetére
Igazából mindegy is, hogy miért ilyen (algoritmus vagy elektronika nem képes kiegyenlíteni megfelelően a miniLED-ek fénysűrűségét, stb.). Csereutalványt kérj, ha még garis. Végülis lehet próbálgatni még miniLED-eket (TCL, bravia 9, stb.), ha van idegrendszered hozzá. Nekem sem divatból van OLED-em. Eléggé zavarnak az LCD-s hibák (DSE, zónavezérlési anomáliák, stb.)
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161019 üzenetére
Nagyon kevés miniLED képes ennél jobb homogenitásra. Megoldás: 65S90D (QD-OLED)
-
alaves
addikt
válasz
Intel fan11 #161005 üzenetére
Akkor pedig kár vele bajlódni, utángyártott számgombos elemest kapsz 1000-2000 Ft-ért, akkusat pedig 3000-4000 Ft-ért. (Nálam a 2018-as számgombos simán működik minden funkcióval a 2023-as TV-vel)
-
alaves
addikt
válasz
Intel fan11 #161002 üzenetére
Szerintem felesleges vele foglalkozni. Én nem nagyon vettem észre, hogy jelentősen tudna tölteni a napelem. Nyilván ha mindig fordítva van letéve és még a nap is éri akkor igen (semmi értelme mindig arra figyelni). 15-20 percre rákötöm USB-re és így elég félévig/évig.
-
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #160996 üzenetére
Új androidTV smart box, ha régi van akkor az úgy jó. A felsorolt eszközöket bármelyik HDMI-be lehet csatlakoztatni és elegendő hozzájuk a HDMI 2.0 kábel is.
-
alaves
addikt
válasz
TiberiusX #160994 üzenetére
A D-szériánál (2024) javítottak az upscaling/sharpness processing-en az előző évekhez képest, mert az azonos kategóriás gyártóké jobb volt (LG, Philips, Sony, Panasonic).
Ha bírja a vga az adott játéknál és úgyis a TV-n megy a játék, akkor esetleg érdemes lehet addig 4k-ra felkapcsolni a felbontást (addig monitor ki). -
alaves
addikt
válasz
TiberiusX #160990 üzenetére
A HDMI 2.1 problémás. Az RTX40.. vga-hoz a legstabilabb sw-t kellene feltenni (olvass utána hogy melyik az, mert voltak ilyen gondok). Utána TV reboot (bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv. kikapcs.-ot, amíg újraindul). Lehet, hogy még utána lesznek villogások néhány óráig, de utána stabilizálódni kell neki.
Ha az előzőek nem javítják, akkor kábel lesz [link] -
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #160988 üzenetére
Ha az előző TV képátlója kisebb volt, akkor azon élesebbnek látszott a kép (lásd pl. fullHD-s telefonon HD-s anyag nagyon élesnek tűnik). SD TV adásoknál még fokozottabb a jelenség, azoknál nagyobb képátlón jóval homályosabbnak látszik a kép.
-TV: 'HDMI kiterjesztett bemeneti jel: be', filmmaker képmód
-Telekom androidTV: 'legjobb kép: ki', 2160p/50Hz/10bit/4:2:0, 'HDR: adaptív', 'képfrekvencia váltás: be'
Ha nem tetszik a kép, akkor még a képjavítókon(élesség, kontrasztjavító, stb.) lehet tetszőlegesen állítani -
alaves
addikt
válasz
ace05 #160986 üzenetére
Milyen tartalmaknál van (játék, YT, stb.)? A beállítás jó, esetleg az RGB/Teljes is jó lehet. Egyébként color banding (gradient) bármilyen forrásnál előfordulhat bármilyen TV-n attól függ mennyire tudja kisimítani a TV a 8, 10 bites anyagot (tömörítés, stb.). Samsung-nál nincs menü opció a gradient simításra, a 'zajcsökkentés: auto'-ban van integrálva az algoritmus (HDMI-PC és/vagy Játék módban nincs lehetőség rá).
-
alaves
addikt
-
-
alaves
addikt
válasz
Project: A #160964 üzenetére
- 2 perces áramtalanítás, közben 30 mp-ig nyomni a TV alján lévő kacsolót.
- visszadugni, táv-al bekapcsolni
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv. bekapcs.-ot, amíg újraindul a TV
- 1201.8 fw-re frissítés
- menüből 'gyári visszaáll.' -
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #160948 üzenetére
Lehet fektetve is szállítani TV-t, pláne ha eredeti csomagolásban van (még OLED-et is).
-
alaves
addikt
válasz
LimaBravo69 #160945 üzenetére
- hang szimultán optikai kimenet bekapcsolható
- max van (samsung apps-ból telepíthető)
- USB HDD méret limit nincs
- PC-re média szerver telepíthető (pl. serviio) és saját hálózaton belül (TV 5 GHz-es wifin) a tartalom DLNA-n keresztül a TV belső lejátszóján nézhető (Dolby Vision és DTS hang nincs) -
alaves
addikt
-
alaves
addikt
válasz
Zadia #160924 üzenetére
Bővíteni nem lehet. Nem tudom mekkora lehet a belső tárhely, de a frissítőfájl ~1 GB-s. USB-ről is megpróbálhatod a frissítést (akkor nem nézi a belső tárhelyet). HDMI 2.0-hoz jó az a kábel (ha stabil a kép), laptopról így a max. 3840x2160/30Hz lesz (vagy 1920x1080/60Hz).
-
alaves
addikt
válasz
Zadia #160922 üzenetére
Samsung fiókba belépve kell lenni. A menüben Apps > Beállítások-nál látod, hogy mennyi hely van. Valószínűleg törölni kellene néhány app-ot, amíg a frissítést megcsinálja (utána visszatehető). Ha nem megy utána sem, akkor 2 perces áramtalanítást próbálni. Ha még mindig nem jó, akkor marad a factory reset (Settings > Support > Self Diagnosis > Reset).
-
alaves
addikt
válasz
HoppMaster #160889 üzenetére
-NAS-on: DLNA eszközöknél 'új eszközök automatikus kapcsolódása' tiltva van-e
-NAS eszközlistában a médiaszerver beállításai között ott kell lenni a TV-nek
-TV reboot: bekapcs.áll 5 mp-ig nyomni a táv kikapcs.-ot, amíg újraindul
-Router, nas reboot. TV neve egyszerű rövid legyen
-Legfrissebb fw a nason, legfrisseb médiaszerver
-NAS-on a csomagkezelési központban állítsd le a Médiaszervert > NAS restart.. > Indulás után tedd vissza a Média Szervert
-a TVn a 'Csatlakoztatott eszközök' -nél (baloldali menüsáv) ott lesz a nas -
alaves
addikt
válasz
geryyyy #160869 üzenetére
Esélyes a hardver hiba, de még ennyit megtehetsz, hátha:
- minden HDMI kihúz
- elemet vedd ki a táv.-ból
- 2 perces áramtalanítás (miután kihúztad + a TV alján lévő kapcsolót nyomd 30 mp-ig)
- áramba vissza, ha bootloop van, akkor ismét a TV alján lévő kapcsolót nyomd 30 mp-ig
- menüből 'gyári visszaáll.'
- USB-ről fw frissítés -
alaves
addikt
válasz
Celtis #160843 üzenetére
Remélem igazad van/lesz. Nyilván a napi átlag üzemórából (4-8) számítják az éveket. Sajnos nemcsak tervezett technikai elavulás van, hanem tervezett anyaghasználati elavulás is. Gondolom, hogy az egyetemen órai anyagon kívül nem beszéltek volna erről a tanárok, ha nem lenne. Igaz, hogy nem elektronikai, hanem pl. műanyaggyártás kapcsán. Egy példa azért eszembe jutott. A 10-15 éve a PC és TV alaplapokon használt 2-3 év alatt kiszáradó kondenzátorok. Gondolom az is "véletlen" volt vagy hanyagság. Szakterületemről példa: az 50 évig viselhető Nylon harisnya helyett nézzük meg ma hányszor lehet felvenni egy 'példányt'.
Naívan azért hiszek benne, hogy az S90C-ben használt alkatrészek hosszabb élettartamúak, mint a belépő LCD-ben lévők. -
alaves
addikt
válasz
kisjimy #160844 üzenetére
Ha van rá lehetőség, akkor a nagyobbra váltás mindig jó. Nyilván minél nagyobb, annál jobban látszik a felbontás hiánya (HD adásnál nem annyira, SD adásoknál már jobban), ez független, hogy OLED vagy LCD. Az OLED-en jobban látszanak a részletek, ezért a tömörítési és egyéb képzajok is jobban látszanak, amely Samsung-on tisztességesen orvosolható, akit zavar (Zajcsökkentés: Auto). Esetleg még segíthet a döntésben, ha boltban összehasonlítasz egy 65S90D-t pl. egy 55Q80D-vel. Nyilván világosban a fekete differenciát nem nagyon fogod látni, de a többi különbséget igen.
-
-
-
alaves
addikt
válasz
Jaded #160831 üzenetére
Ha hardware hiba akkor javítás. Ha software, akkor próbáld:
- minden HDMI kihúz
- elemet vedd ki a táv.-ból
- 2 perces áramtalanítás (miután kihúztad + a TV alján lévő kapcsolót nyomd 30 mp-ig)
- áramba vissza, ha bootloop van, akkor ismét a TV alján lévő kapcsolót nyomd 30 mp-ig
- ha még mindíg bootloop van, akkor ha elérsz odáig a menüben 'gyári visszaáll.'
- USB-ről fw frissítés Verzió 1420.0 (2024-03-05)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest