Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
sziasztok!
ma du beüzemeltem a TV-t, még be kell állítgatni a képernyőt.
Van valahol valamilyen leírás, hogy alapból miket kell kikapcsolni, beállítani nagyjából?amit gondoltam az úgy is lett sajnos, hogy a régebbi 8-10 éves AVI fájlokat nem tudja lejátszani alapból (gyereknek a régi meséi)

most konvertálhatom őket át pl mkv-ban?
írtátok, hogy fel lehet rakni másik lejátszó programot. az esetleg tudná a régi AVI-t vagy ez TV függő és nincsen hozzá beépített kodek?
ha fel lehet rakni másik lejátszó programot azt hogy kell? meg kell keresni az applikációk között?
régi TV-vel nem volt ilyen gondom.a másik érdekes dolog, hogyha el akarom indítani a youtube alkalmazást (sokat használja ezt is), akkor be akar léptetni a samu fiókba és nem lehet azt mondani, hogy pl google fiókkal lépjen be vagy anonim módon

megpróbáltam több alkalmazást is elindítani, de mindegyikhez samu fiók bejelentkezést kér.
miért kell mindegyikhez samu bejelentkezés
???
meg lehet ezt valahogy kerülni? -
gab1ka
senior tag
Sziasztok! Használ itt esetleg valaki USB-LAN átalakítót Samsung tévével? Már a második ilyen kis kütyüt veszem, eddig 2/2 nem működik. PC-ben gond nélkül plug&play.
Azt tudom hogy más gyártóknál általában nincs gond, legalábbis sokakat láttam akiknél ez gond nélkül megy, a Samsungnak van valami nyűgje ezzel? Nem szeretném a harmadik ilyen kis vackot is megvenni. -
AMD Power
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Akkor a beltéri egység távirányítójával tudod változtatni a csatorna kiosztást.
-
Megjött az S90D, összeszereltük és mellbevágó, hogy az összeszerelési / anyag minőség mennyire elmarad a QN90B-től. Nyilván tök mindegy, a lényeg a kijelző, de azért na.
-
AMD Power
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Beltéri egységet használtok?
A régió váltás csak akkor használ ha nincsen beltér egységed.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Vettünk egy Samsung 75Q60D TV-t. Be is állítottam mindent és meglepően jó képe is van. Viszont azon meglepődtem, hogy a csatornakiosztást nem lehet (szám szerint) sorba rakni. Itt visszaolvasva régiót kell váltani - észt vagy szlovák(?) - és lehet szerkeszteni a listát tetszés szerint. Ennél a TV-nél is működik?
-
rainman72
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Az se sok érte amúgy
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
395ezer az alja a Hardverapron...
Végülis 60k nyereség az 60k nyereség. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Valószínű bevásároltak többen is. Ez mindig erről szól. Lehet a legtöbb valamelyik aprón köt ki.
-
rainman72
nagyúr
65S90D oled újra elérhető
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Úgy úgy
-
rainman72
nagyúr
1 kis help
Ez a 65QNX1D model mi lenne,tök ismeretlen
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát azért ez nem így müködik, saját tapasztalat.
Beszéld rá, mert két körös lesz ha nem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez a dizájn nagyon ment akkoriban.
Nagy, dizájnos keret, viszonylag lapos hátsó. Nekem volt UE37C5000QW, az nagyon menő volt, szintén abból az évjáratból. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Beszéld rá a futárt , hogy vigye el amikot kiviszi az újat. Ne keljen visszamennie hozzád így neked sem kell otthon lenned emiatt.
Nekem januárban egy crt 50 rugót számított
-
FNZ
őstag
mivel elfogyott az S90D mire fizettem volna (most sincs még raktáron), ezért kedden megrendeltem a 65QN90D-t, szerintem ez is minőségi ugrás lesz a 48JU7000-hez képest.
hívott a szállító, hogy csütörtök délelőtt hozzák 11-ig
ja, és 365e lett a vége, mert kaptam még CRP kódot is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez melyik modell? Úgy látom műanyag talpas verzió. Forgatható?
-
Roland861010
veterán
12ezer Ft kedvezményt megért ez a befektetés...
3k-ba vettem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
Amúgy csak szimplán jóindulatból írom. Nem fűződik érdekem egyikhez sem.
Viszont van tapasztalatom mindkét céggel garanciáztatás terén. És ha még vannak is kirívó esetek, pozitív és negatív példák, azért általában az a jellemző, hogy nagyon nincs egy szinten a Samsung és az LG support.
Viszont a QD OLED egy baromi jó cucc. Ha az nem lenne, Samsung -ot sem vettem volna többet. Persze ott van az A95L is, de az meg egészen más árkategória, szerintem annyit nem ér.
WOLED is jó cucc, de abban én nem bízom annyira, mint a QD OLED -ben. Aztán lehet idővel, vagy a fejlődéssel/fejlesztéssel megváltozik a véleményem. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy WOLED -et csak jó garanciális támogatással veszek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
Szerintem nincs már, ami nem EVO. Akkor a cserepanelek között is bőven lenne még. De valószínű ezt könnyen fel lehet túrni a neten, csak nekem most nincs kapacitásom. Meg valószínű az LG is elég hamar válaszol rá, 1 napon belül.
Illetve ahogy olvastam több helyen beégésre is sokkal hajlamosabbak voltak. Szóval senkinek sem volt igazán jó.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: akkor inkább nem vennék. Nekem nem ér annyit egy TV sem, hogy heteken keresztül szívjak vele, aztán benyögje a Samsung az LG szokásos szövegét, hogy a tinting a technológia velejárója. Annyi különbséggel, hogy általában ennek ellenére az LG cseréli. Fele vagy harmad annyi idő alatt, mint a Samsung.
Ha WOLED, akkor nálam C4/G4. Vagy ha nem lenne annyi keret, akkor B4. Samsung csak QD OLED. Ha pedig egyikre sem lenne pénzem ezek közül, akkor inkább gyűjtenék.
Szerk.:
Amúgy Vhiktor korábban írta a másik topikban, hogy C1 -nél WBE paneleknél általában kisebb fényerőt mért, mint WBC -nél. C1 volt az utolsó abban a szériában, ami még vegyes panelekkel jött. -
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
Ott csak WOLED van. De én továbbra sem vennék Samsung -tól WOLED -et. Nyilván jó panel az is, de annál fontosabb a jó garancia, ami nem a Samsung erőssége.
De remélem majd idővel itt is lesz visszajelzés arról, hogy a Samsung hogyan állt a nem homogén OLED panelhez, vagy mondjuk a tintinghez.
-
rainman72
nagyúr
S90Dnél hogy van panel leosztás?
Csak a 65" qd-oled? -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Király, akkor még a héten kiszállítják.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod az árát. Ennyi idő alatt kiderül, ha tovább marad és úgy akarod eladni szerintem a 400- 450 reális érte.
Nem fogsz csalódni, ne parázz rá!
OLED tv topicban úgy is találkozunk majd. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Vehetsz nyugodtan, enni úgy sem kér
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Számít az is hogy milyen hdmi szabványnak megfelelő kimenete van a media player nek. A tv minden bement 2.1 es érdemes ugyan erre a szabványú kábelekre cserélned. Ne a kábel legyen a szűk keresztmetszet.
3-4 ezer forinttól a csillagos ég a határ. A játék konzolokhoz megfelelő kábelt adnak inkább ott a hosszúság lehet gond. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem adnak hdmi kábelt hozzá.
Mivel akarod összekötni? -
Roland861010
veterán
A TV mellé megfelelő minőségű és sebességel rendelkező kábelt adnak vagy érdemes venni egy jobb féle HDMI-t?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
subset
üzenetére
Miután büszkeségem nem hagyja, hogy az emberi hülyeséget szó nelkül hagyjam így ismét beollózok
Az összehasonlító táblázatban is kiemelik, hogy melyik méretet tesztelték.
Azaz a 65" és nem lehet ráhúzni az összes paneltípusra, csak a VA panelesekre ami lehet QN, QE,GQ TQ
-
subset
senior tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Olvasod is amiket írok ? Például: #161216
Vagy a tesztet is olvashattad volna de akkor még egyszer:
We bought and tested the 65-inch Samsung QN90D, and these results are also valid for the 43-inch, 50-inch, 55-inch, 75-inch, and 85-inch models..."Ki is emelik hany collos tesztelnek"
A második képen amit sikerült beollóznod az a "Check Price" - reklám része az oldalnak nem hogy miket tesztelnek
, de amúgy meg ott van a 75"-os is köztük...ha szerinted ezen múlik valami is.
Köszönöm, itt befejeztem csá !
-
subset
senior tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Akkor segítek.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90d-qn90dd-qled
Görgess le a "Pixels" részig is.... -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
SZerintem bizz benn, hogy viszik.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Persze , mindenhol lehetnek fennakdások. Nekem is volt amit töröltek utólag , de még így is jól jöttem ki belőle (15% bánatkupon). Családi házban élek, raklapnak mindig meg van a helye és tényleg nagyon segítőkészek voltak a srácok.
Nekem is remegett az ujjam a megrendelés felett, hogy rendeljek egy újabb oledet. Csak újabb családi viszályt nem akartam a pénzügyminiszter asszonnyal.
-
gab1ka
senior tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Nekem az elmúlt hónapban 3 terméket is ők hoztak ki, ezek között volt olyan, ami később ért ide, mint a Kínából megrendelt alis vacak aminek a rendelését 1 nappal később adtam le, a többi cucc sztoriját le se írom ide mert off téma. Járt már nálam sok futár sokszor, ez a cég egyszerűen meghökkentően színvonaltalan. Szerintem nevetséges az egész, a raklap viszont engem is meglepett, bár csak bonyolította a dolgot.
Amilyen akció van most jelenleg, ezekért az árakért persze ez elenyésző kellemetlenség, komolyan megfordult a fejemben hogy bezsákolok én is egy oledet, ennyi pénzért be is éghet akár.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Még ha sikerült is megvenned és küldeni is fogják, akkor is kár abban reménykedni hogy minden flottul úgy fog menni mint más webshopokban, pláne másnapra...
. A Samsung a Raben vagy mi a neve futárszolgálattal fogja küldeni a tévét, ami szó szerint egy szégyen hogy micsoda egy legalja utolsó bóvli cég. Majd egyszer megkapod amikor nekik is olyan kedvük lesz vagy arra járnak...Először azt hittem hogy túlzás az a rengeteg negatív vélemény ami e körül a cég körül van, mostanra meg csak egyszerűen nem értem hogy lehetséges ez hogy egy Samsung ezzel égeti magát. Döbbenetes sztorik övezik, én magam is megtapasztaltam egymás után kétszer is. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Majd érkezik és jön a magic...
-
Roland861010
veterán
Nem lesz ebből holnap TV...
-
alaves
addikt
LCD kijelző fajta tekintetében a kanadai rtings (és É-Am régió) megállapítása nem számít (NYU-EU sem). A régiónkban végzett tesztekben jók pl. [link] , de még az sem biztos.
-
subset
senior tag
-
subset
senior tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Meg is nézted mielőtt válaszoltál ?
Akkor nem ártana, mert egyik amerikai modellnél sem ír VA-t a displayspecifications. Még a 85D szériára is ADS-t ír aztán az Rtingsen meg kiderül hogy az is VA... -
alaves
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én egy ideig azt csináltam, hogy rokonságban, ahol sokkal gyengébb TV volt, odaadtam. Ami pedig garanciaidőn kívül elromlott ment beszámításba a Samsung-nál, addig pihent a pincében
. -
alaves
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gondolom nem akarod hónapokig hirdetni ~180 eFt-ról indulnék.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a Qledet?
Most kapott új panelt és alaplapot. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha 10 után rendelted, akkor majd csak holnap.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gondolom időrendi naplója van a webshopnak és ameddig a készlet tart, azok a megrendelések teljesülnek. Esetleg még az módosíthatja ezt szerintem, hogy aki online kifizette az előrébb kerülhet az utánvételesekkel szemben (talán). Még olyan is lehet, hogy régió készlet átcsoportosítással, későbbi kiszállítással teljesítik (bár ilyen olcsón érdemes hetekig is várni rá)
-
Roland861010
veterán
Még mindig nem hagyták jóvá a rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Elado Sharp LC-46LE824E Aquos led tv
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

???
-e 😃

De az a keret marha érzékeny volt mindenre. Minden meglátszott rajta.