Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Borisz76 #160129 üzenetére
Köszi, hogy segíteni próbálsz
A NAS beállításai szerintem rendben vannak, hiszen 3 másik TV-n elérem és tökéletesen fut.
Net elérés tuti van az új TV-n, hiszen a régin is volt, ugyan azt a LAN kábelt dugtam be az új TV-be, és fut a Netflix, Disney, yt, tudtam telepíteni a MAX alkalmazást, szóval net van. Ahogy írtam a NAS médiaszerver DMA kompatibilitás (hozzáférés korlátozása új eszköznek nincs pipálva) eszközlista menüben ott van a TV.
Médiaszervert leállítottam, újraindítottam, NAS-t újra indítottam, TV-t újraindítottam. Továbbra is az van, hogy a 3 másik TV-n tudok NAS-ról filmet nézni, az újon nem. Azon a legfrissebb fw van.
Van egy másik srác, ugyan ezzel az oled TV-vel, syno NAS-sal, fél éve neki se sikerül hozzáadni a NAS-t a TV-hez. Lehet írok a Samsungnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest