Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Így készül egy Earfun headset
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Letiltás - hogy is van ez?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tizen 4.0 alatt van más alternatíva, mint a gyári böngésző?
Borzasztó lassú és inkompatibilis.
Aurea mediocritas
-
-
direwolf
őstag
válasz galaxys80 #132010 üzenetére
Szerintem meg egy hulladék. Az, hogy le tud játszani tartalmat nem nevezhető elvárásnak. Ez mondjuk az alap... lenne, de ezt se tudja! avi, dts? helló... és innentől nincs is miről beszélni, mert ergonómia és funkcionalitás kb. az első winamp szintjén van.
szerk.: a félreértések elkerülése végett azért megjegyzem az összes gyártó hasonló szinten jár. Talán az android tv-k nem, de ott más problémák vannak. Szégyen ez az egész iparág
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Akela85
újonc
Sziasztok!
Adott egy UE32F4500AWXZH modell. 6 éves, és megvagyok vele elégedve.Lenne hozzá egy JBL TUNE500-as BT fülhallgató.
A tv-nek nincs BT adaptere.
Egy usb-s BT jeladót rádugtam a tv-re de nem reagált semmit...
Ha veszek egy AUX dugós BT adapter akkor össze tudom kapcsolni a tv-t a fülessel?
Vagy van valami más ötletetek?
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz direwolf #132015 üzenetére
“innentől nincs is miről beszélni“
Te magad írtad ezt.
“Lehet, hogy nem kellene összetett mondatokat fogalmaznom”
Most abba ne menjünk bele, hogy egy összetett mondatnak nem az a lényege, hogy sok szót egymás után összehordjunk, majd a végére tegyünk egy írásjelet.😈
Eszembe sincs megsértődni. Ennyi csipkelődés, azért még bőven belefér szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bocs az offért Srácok, de aki esetleg rendelt már külföldről netalán dpd volt a futár, annak mond ez valamit?
Mi a redvás lófa...füttyért nem változik délelőtt óta ez a szar? Természetesen, hol máshol, mint az el..ott pesti mittomén én milyen elosztó központba...Van egy olyan érzésem, hogy ez holnap nem ér ide, de akkor pipa leszek... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz direwolf #132019 üzenetére
Jah, nincs vám. A kytary-tól vettem egy ilyet szóval nem épp átlag termék pár ezresért, már sokadik vásárlásom, és villámgyorsak...de most véletlen a dpd-re nyomtam és cz dpd egész éjjel tolta, reggel ide is ért, de ebben az országban mindig képes megakadni egy folyamat, mert minden egy rakás gané. Gondolod, az ügyfélszolgálat elérhető? Áhh, nem is értem minek írnak ki telefonszámot. @&#&#&@&
-
PuMbA
titán
válasz AXisBOLD #132007 üzenetére
"ja és azért van rajta egy használhatatlan,"
Mivel növeli az eladásokat, ezért van rajta. Marketing? Az, hogy egy dolog van egy terméken nem jelenti azt, hogy normálisan működik. Lehet, hogy csak félig működik vagy csak egyes dolgokra van. Már ott bukik a dolog, hogy normálisan nem is frissítik a böngészőt, a TV 2 éves támogatása után pedig úgy marad, tehát egyre több honlap lesz rajta használhatatlan. Egy Chrome-hoz vagy Firefox-hoz képest ötöd annyit tud, nagyon móricka böngésző nulla bővíthetőséggel, hiszen az alatta lévő hardver jóval gyengébb, mint bármilyen PC vagy telefoné.
[ Szerkesztve ]
-
Rederik
tag
Sziasztok,
65Q7FN 2018-as TV-t terveznék venni, de van egy dolog, amiben elakadtam.
Jól látom, hogy a mostani One connect boxon már nincs CI modul? Tehát nem tudok bele kártyát dugni?
Van valami újfajta okos megoldás, vagy ilyen TV esetén set top boxot kell majd kérnem?
Köszönöm!
Rederik -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz direwolf #132021 üzenetére
A hangszerre kaptam 10% kedvezményt, ekkora összegnél az már nem elhanyagolható, meg különben is régóta kiszemelt volt már ez is...mindegy. Természetesen a helyzet azóta is változatlan. Épp rátaláltam egy erre szakosodott topikra, hát ha tudnak valami okosat... Bár nem hinném, hogy nagy okosságokat tudnak majd reagálni rá, minthogy várjak.
A szintit meg paypal-on már kifizettem, szóval kezdek nagyon bepipulni a dpd-re...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Hátha érdekel valakit:
Samsung UE50MU6120-as sorozat, UE50NU7100-as és UE50RU7100-as sorozat összehasonlításaAz MU6122-es támogatása szerintetek meddig fog tartani? Szoftverfrissítésekre és a Smart rendszer működésére gondolok főként...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Persze ki lesz bontva, de azt tudni kell, hogy a Kytary egy fejhallgatót is úgy küld el becsomagolva, hogy egy világháborút kibírna. Én ismerem is őket személyesen, de ettől nem vagyok elfogult. Elég elolvasni az értékeléseiket. Egyszerűen, ahogy kezelik a vásárlót, ahogy elküldik a terméket, ha garanciális problémád van, futár jön viszi, javítják, vagy cserélik, hozza és mellé még kapsz ajándékot is, mert jár amolyan kárpótlásként.
Itt ilyen nem játszik, mint pl Celtis kolléga majd 1 éves küszködése után, ahol bizonyítottan igaza volt és utána a samsung kiszúrja a szemét dedósoknak való baromságokkal.
Itt ilyen nincs, hogy valamit kételkedve fogadnak, meg belefér a tűréshatárba etc...
Ha valakinek kell valami jó fejes, vagy monitor hangszóró, más nem jut eszembe, mert ez lényegében hangszerbolt, de fejhallgatót, hangszórót tőlük vegyen, vagy a muzikertől (szintén Csehek). Nem olyan rég vettem tőlük egy Beyerdynamic Amiron-t, egyrészt náluk volt a legjobb ár 150 ezerért és arra is adtak még 5%-ot. Mint írtam egy atomrobbanást kibírt volna az a csomagolás!Egyébként több, mint 200 óra volt a bejáratási ideje!, de a végére csak összeállt az a térleképezés, amit vártam.
Simán veri a Sennheiser HD 800-zat. Ezt be kell valljam! A HD 820-at nem, azt mostanában szerintem semmi nem fogja verni, de a 800-zat az Amiron elveri!
Visszatérve...
Referenciák lehetnének a Samsungnak, hogy kell manapság ügyfélnek segget kinyalni, de bárkinek, nemcsak a Samsungnak.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sony ag9 még mindig nem elérhető, de mostanában annyi időm volt, hogy az egy kezemen megtudom számolni mennyi órát néztem a tv-t 1 hét alatt.
Most amolyan morbid kíváncsiság szinten érdekel, hogy ezt a tetves tévét mégis mikor óhajtják piacra dobni, mert nagyon úgy néz ki, hogy ebből valami vadiúj fejlesztésű lg lesz inkább. -
direwolf
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #132024 üzenetére
Ajja, ezt megkaptam
Nyugodtan oktass ki, nem vagyok sértődékeny azokkal szemben, akik normálisan tudnak kommunikálni
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz ΞΔGLΞ #132033 üzenetére
Új és jó tévéid vannak, mi szükség a legújabbra, jó drágán?
Ráadásul időd sincs nézni.
Helyette menj el Japánba vagy ahova szeretnél, többet érsz vele.
Ha az egész ház nem légkondicionált, csináltasd meg azt, de ez csak egy példa a tévé helyett.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem, nem írok újat...
Nekem most a 65-ös lg oled van, amit a nyaralóba vettem még tavaly nyáron. tehát a 82-es qled eladása után addig ez az lg került a helyére és azóta erre a sony-ra várok, hogy megjelenjen. A nappaliba ez "kicsi", meg k...ra unom, függetlenül attól, hogy alig van időm tévézni. Lehet pont ez az oka, hogy unom...Japán? Ahhoz repülőre kellene ülni bammeg, több éve én erre már szinte képtelen vagyok, pedig nagyon sokat repültem régebben sok éven át. Aztán egyszer megváltozott minden. Rám tör a pánik, nem szégyellem bevallani. Egyszerűen fosok már tőle. Pedig nem az nyüzüge, beszari vagyok, alkatra meg főleg nem, de engem minimum előtte le kell ütni és addig mélyalvásban tartani, amíg oda nem ér a helyszínre, mert én fel nem szállok már repülőre.
Autóval bárhova... Mondjuk az tervben is van a nyáron, úgyis nem olyan rég került egy új családtag a garázsba...
Csomag megjött már délben. A dpd-és fel is hívott előtte, meglepődtem, hogy elektromossal (hibrid) járkálnak már ezek is.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz ΞΔGLΞ #132036 üzenetére
Nine eleven óta nem ugyan az a repülés, mint régen... előtte szétbuliztuk a gépet a sztyúikkal, utána meg egy rossz nézésér is leba..tak, meg a reptéri ellenőrzésen a szegecselt bakancsomat berakták a röntgenbe... stb-stb...
-
Fr3eWar
őstag
válasz Rederik #132042 üzenetére
Lehet amcsi verzióban nincs, mert van videó ahol van a one connect box-on és van ahol nincs.
Itt pl van. -
errorcode06
őstag
Sziasztok! Van egy ue50mu6102 tv-m, ennek keresem a 2018-as vagy 20019-es modellverzióját. Tudnátok ebben segíteni? (VA paneleset szeretnék, ha megoldható)
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Bogyi007
veterán
válasz errorcode06 #132045 üzenetére
Kvázi ezek lennének:
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Apooca
tag
Sziasztok. Van egy Samsung UE65NU7022 tévém, és eltűnt a beállítások menü. Hiába nyomom meg a távirányítón a gombot, semmi. Van valakinek valami ötlete ?
Köszi
GáborIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
nagyúr
-
Apooca
tag
válasz FollowTheORI #132048 üzenetére
Köszönöm, megoldotta
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest